Анелия влезе в образа на ”лошо момиче”

Певицата Анелия влезе в ново амплоа за фотосесия, посветена на новия й клип "Предадох те".

Обратно в новината

Коментари - Анелия влезе в образа на ”лошо момиче” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и да се опуши,довери,и.т.н,седи като кифла на мотора,рокаджийството е състояние на духа,не гримьорско изкуство.

незнам по гакво ги различавате? ходят при един и същи пластичен хирург, стилист направени по калъп и всичките са "лоши"момичета, нищо сензационно не виждам тази "новина"

като всички жолкаджиики и тази буди отвращение: момичета като нямате мозази да се изучите; ми станете продавчки в магазин: какво се показвате: ами нищо незначите:

sur4iceto

Фотошоп-а е прекален отново.На живо изглежда толкова различно.Даже е малко смущаващо.

Без грим , скъпи тоалети и цял екип сътрудници ...без фотошоп ... без силикон и тн... Тогава какво би се случило ??? Естествено ...фалит на попфолк индустрията ...

наскоро я виждах в едно столично заведение...като маимунка е в главата.......толкова грим не бях виждал на жена......

А аз ще вляза в ролята на лошо момче с голямо парче

Едва ли мога да съм съвсем обективен, защото чалгата и певачките обикновено ми докарват уртикария, ама... ще опитам все пак. Трябва да признаем, че тази жена на външен вид е даже симпатична; изглежда прилично и почти нормално. Нооо, на всяка цена трябва да спре с фотосесиите от подобен род: няма грам, ама ГРАМ сексапил, и с всичкото това дупене просто изглежда смешно.

Дискотека У село Борован, Врачанско. КупонЯ е към краА си, ма ората сакат музиката да продължи.Тогава певачката се обадила и казала: - Ей, виА сте свободни ора, ма я сабалем съм овчарка...

Позьорщина и гъзена на виещата с вълци.Ако щете на ръце да ходите си оставате прости кръчмарски певачици.Не тонове,грим не фотошоп,НИЩО няма да промени този факт.

Хубава жена

Въпрос на вкус - за мен е гнусна. За чалгарите, може и да е хубава. Кучето пък обича да яде ... такову...

за мен е сестра- близначка на алф *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...и на рокерки да се правите, и на джаз и техно певици да се правите, все тая.като махнем скъпо платените пи-ар екипи около вас, гримьорите, стилистите, дизайнерите, компютърните спецове по клипове и т.нт..... Оставате си едни обикновени мутреси с чалга съзнание/няма да обиждам думата "култура"/

Браво! 100+

щото не пеете ,бях до пирот за един ден и хванахме сръбско радио сръбкините имат ,живот нещо грубо ,земно ..човешко и балканско ,а тук се превърнаха в чучела...силиконови ...а те правят фотосесииии наште звези

Селения дебне отвсякъде.

Била е добро, така ли?

Не! Била е и е просто момиче. Сега се опитва да излезе от същността си, като влезе в образа на лошо момиче.

Сега е вече, хайде да не е чак лелка, ама кака, пък макар и "лоша" :) И какво точно искат да кажат с това "лошо момиче", освен, че са го прочели вече някъде:)

сефте...

Пропуснали сте да споменете кой е мазал с Фотошоп-а!!!!

Тея пък дето са й фотошопили снимите направо са се престарали с грациалиса.Те и профи спортистките нямат такова чудо.Ебаси вдлъбнатините, ебаси чудото.Грозна работа!тя не , че Анелия реално си има хубаво тяло, де!

.

А?

това е лошо момиче

е акушерка , адвокатка , лекарка примерно

Точно при тези три професии се подвизават изроди в кожата на жени.Особено при първите.

Коя беше тая особа?Чалгаджийка ли?