Дантела и блясък в нови колекции за абитуриентки

Aмериканската топ дизайнерка Маделин Гарднър създаде две колекции красиви рокли за бала на най-стилните абитуриентки.

Обратно в новината

Коментари - Дантела и блясък в нови колекции за абитуриентки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роклите наистина са красиви! По отношение на съветите за къси рокли - моля тоя, дето ръси тоя мозък, да се замисли колко "красота" ще се лее от тлъста млада девойка с къса рокля. Не, че няма такива! Но гледката е жалка, ако не отвратителна. Относно парите за благотворителност - определено е по-добре да се дадът за нещо полезно, отколкото за рокля, която НИКОГА повече няма да се облече! Ама, ако иска момата да е "бляскава", то нищо няма да я спре да прилича на чалгарка...

О дир 1 и 5 снимка photoshop -a направо кърти

Роклите са наистина уникални.Но в Бг абитуриентките са по съвсем друга мода: 1.Роклята трябва задължително да е като на Преслава/Галена/Андреа от последните Пайнер награди. 2.Такива ярки цветове не са предпочитани.Роклята е изпълнена в златно/сребърно или черно с още повече камъни "Сваровски" 3.Към тази рокля вървят задължително екстеншъни, придружени от "вафли" в косите и силен опушен грим. 4.Задължително поне 10-20 посещения в солариума + 1 туба марков автобронзант, докато цвета не стане оранжево-кафяв. 5.Ноктопластика в червено-леопардово - 5см нокътна плоча. 6.Обувки - минимум Лубутен и мининум 12см - така, че едвам да ходиш. 6.Задължително е демонстрация на скъп модел смартфон, украсен с калъфче от камъни, в тон с роклята. 7.Родителите включват всички връзки, за да набавят лъскава кола /за предпочитане луксозна марка/ Вече сте най-вървежната абитуриентка.Нищо, че едвам ходите, ако пипнете нещо рискувате да ви падне ноктопластиката и от жегата автобронзанта ви е станал на вадички.Нали всички ще ви завиждат.

Toni

Дантелата се върна на мода още преди 3 години. Не че преди това не е била използвана.

РОМАНТИКА ФЕШЪН СИ ПРОБУТВА СТОКАТА ! ЗА ДА НОСИШ ТАКАВА РОКЛЯ ТРЯБВА ДА ИМАШ ИЗИСКАН МАНИЕР. ЕДНА ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИЛА УЧЕНИЧКА-АБИТУРИЕНТКА ВСЕ ОЩЕ НЯМА ТАКЪВ...РОКЛЯ ЗА АБИТУРИЕНТКА ТРЯБВА ДА Е ПО КЪСА И МЛАДЕЖКА.!

AMEРИКАНСКАТА дизайнерка и хабер си няма от нашите абитуриентки. Това е само реклама на . НЯКОЙ СИ...фешън. ТОВА НЕ СА ТОАЛЕТИ ЗА МЛАДИ МОМИЧЕТА,ПРИЛИЧАТ НА МЕТРЕСИ...

Jeni

Първата и последната много ми харесаха!

Браво! Красота.Тържество на младостта! Има време за благотворителност, това им е един едниствен ден! Пък и още не са си изкарали сами средства за да ги даряват.

Подкрепям! Това са рокли за принцеси, а не за кандидат- мутреси!

Тц,не стават!С такава рокля как се играе кючек?

Да, хубави са роклите. Моята щерка обаче иска да е с черна, а виж какви хубави, свежи цветове има. С доста камънак са тази година роклите...

Уникални рокли! Според мен са подходящи за бал.

Много красиви, стилни тоалети и красиви модели. Дано и нашите абитуриентки да взаимстват нещо от тази колекция и да не се правят на шафрантии.

... но на децата, които се отказват от тия кифленски изпълнения и дават парите не за парцали, а за благотворителност! Браво!!!

Роклите са хубави, но за тежки дами. За млади момичета трябва да са по къси, поне до под коляното и удобни за танци. Представяте ли си как ще се кълчат с тези рокли? Ужас, ще им се мотаят в краката.

Прав(а) сте. Всичко, което сте искали да кажете, сте го казали с една дума : "кълчат" Така е, за кълчене тези рокли не стават. Ако ще играят под звуците на чалга - хич не са подходящи. Но за изискани млади дами с вкус - прекрасни са.

Ами това е бал !Нали така,нека бъдат като принцеси,а не като разгонени,евтини чалгаджиики!Прекрасни са роклите:)))

Роклите са за по-възрастни жени. Нямат младежко излъчване, прекалено са претенциозни. Камари такива рокли се предлагат в китайските сайтове за почти без пари.

Прекрасни са! За мен двете резедави!

много са красиви!

Много са стилни,но мисля,че много от нашите абитурентки няма да ги оценят.Те искат да са тразлични,провокативни,чалгаджииски.

Страхотни рокли! Но някои от тях са супер официални и надали ще са удобни за среднощен абитуриентски купон. Но като цяло са много младежки, ярки и елегантни. Браво!!!