Силви Вартан: България е всеки ден в моя живот

Силви Вартан се завръща в родината си в годината на 70-ия си рожден ден. Георги Тошев се среща с иконата на френската сцена в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Силви Вартан: България е всеки ден в моя живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека не забравяме дискретната заслуга за освобождаването на българските медици в Либия, а и солидните дарения в България без излишно парадиране

опита се да пробие в америка, но не я признаха, а и годините са и множко за да продьлжи да си зальгва самочувствието, има си граници

Не е лесно и да си българска арменка в Париж.

и аз не го правя - верно че то не е важно за какво мисли един човек. Или нашите ГА НАДУВАТ, КАКТО ВИНАГИ!

ЛЪЖЕ ГАДНО ТАЗ

изобщо нямаше да се сети за България,ако не я каниха български организации

Като обичаш толкоз Искрец и бгзоната, що не си стоя тука:

Някой чувал ли Силви Вартан да говори за българския си произход преди 89 година? И защо българската и "Дъщеря" не знае български?

Защото живее в Америка и прескача до Париж.

Прочети книгата на Силви Вартан ,,Между сянката и светлината" и ще си отговориш на много от въпросите.Книгата е на български, ще я разбереш.

Ако с това целиш да ме уязвиш - не си познала. Мога да я прочета и на френски, както чета отдавна. Затова и зададох този въпрос - въпреки че съм живяла във франкофонска чужбина и съм чела за С. вартан, аз не съм срещнала тя да е говорила з а българския си произход. Затова попитах. А ти защо се боиш от такива въпроси?

Четох още през 1980 г. статия за нея в Пари Мач и там си казваше, че е българка. Не знам за реклама или не, но никога не го е крила.

Чудесна! Невероятна!

Жена, достойна за възхищение!

Има доста провокативни голи нейни фотоси в мрежата в зряла възраст с широко разтворени крака, не може да не се възхити човек наистина ...

Аре хранете ме :))))

Много велика и достаона жена.

Достойна- да, но велика е силно казано.

ВСЕ ОЩЕ ДОСТОЙНА ЗА КАКВО ?