Звездите се събраха на шопинг парти с Белослава

Вчера вечерта със специално събитие H&M отбеляза старта на двете нови колекции Conscious и Conscious Exclusive.

Обратно в новината

Коментари - Звездите се събраха на шопинг парти с Белослава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре изглеждат дрехите, колкото до качеството - за тези цени толкоз - ако искате и високо качество , вместо 100 лв извадете 3000 и ше имате и визия и качество ! Иначе Духовникова изглежда като световна звезда, Миленита също .

Умирам си от любопитство да разбера в какво всъщност се състои "по-устойчивото бъдеще на модата". Тази нелепа фраза е повторена цели три пъти в текста без някой да си е направил труда да се замисли, че модата по презумпция е неустойчива величина. А дрехите на H&M са трагично нискокачествени имитации на тенденциите за сезона. Трудно ми е да повярвам, че себеуважаващи се "звезди" се показват публично с тях.

Произведените в България дрехи и аксесоари са в пъти по-класни от тия боклуци - 10 качество : ))) Иначе Теди е прекрасна , Миленита е като ангел , Яна Грудева и Милена Филева са супер чаровници : ) Същото не може да се каже за сантра , рут и онова нещо със стоте пластики.

Дрехите на тази марка са дрехи за един сезон-Точно такова и качеството им-Обърнете и внимание на състава на платовете изкуственяци тънки и се загледайте във шевовете им. А на звездите им се плаща за да носят тези дрехи и това всъщност е най-голямото перо при образуване на цената на тези дрехи-Реалната им цена е някъде под 5 долара със всичко труд материал транспорт останалото е това което се плаща на звезди или известни хора да носят тези дрехи-И това е най скъпото в дрехата ПЛАЩАМЕ ЗА ДА НИ МАНИПУЛИРАТ-

Аме не мерси предпочитам си старите дрехи пред вашите парцали!

То пък едни дрехи в Х и М НЯМА ЩО. АМА СНОБИЗМА В бЪЛГАРИЯ Е МНОГО РАЗВИТ.

Aко това се беше случило в и пред магазин на български производител, щеше да е чудесно....сега е просто PR на H&M

Прави ми пречатление, че 'звездите' се опитават да демонстрират стандарт със скъпи дрешки, но повечето са ги подбрали доста безвкусно. Особено жената с колан "Москино" и маратонките просто 'избива рибата', както се казва. Доста смешно ...

Хора без работа, поне не и смислена такава!

Всички те изразиха подкрепата си за по-устойчиво бъдеще на модата, като се включиха в инициативата за събиране на стари и ненужни дрехи.

Съгласна! Има изключения, но не са много! Към повече от половината имам забележки- някои дами са добре, но с неподходящи, предалено груби обувки за тоалета, например и т.н.