Тоалет на Рут отнесе модна критика

Тоалетът на Рут Колева, с който тя се появи на обявяването на номинациите за наградите на "БГ радио", отнесе модните критики.

Обратно в новината

Коментари - Тоалет на Рут отнесе модна критика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛЕДАМ РУТ - И СИ МИСЛЯ ЧЕ НЯКОИ ТРЯБВА ДА И ПОДАРИ ОГЛЕДАЛО. СИГУРНО Е ЗАБРАВИЛА ЗА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛА. А МЕЖДУ ДРУГОТО ТОВА ЯКЕНЦЕ НЕ Е ЛИ ЗА МОТОР И ДАЛИ НЕ Е С НЯКАЛКО ПО- МАЛКО....ОХ, ИЗВИНЕТЕ ВЗЕЛА ГО НА ЗАЕМ!!!!!!ПОШЛО..... ПОШЛО.......И ГРОЗНО......

Jeni

Гледам Рут, гледам София Вергара и цветно си представям разстоянието между земята и небето! Само дето плюсът не е в полза на нашата хубавица!

РУТка с големата ПУ*ка .Аман от нея!

Tarikat

Рут не беше ли име на немска овчарка?

ТАЗИ И ОБЛЕЧЕНА И ГОЛА Е ВСЕ ОТВРАТ ! ОТВРАТ ВИЗИЯ, ОТВРАТ ДУШЕВНОСТ, ОТВРАТ ПОВЕДЕНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ...... СТИГА ВЕЧЕ !

Ще ви съдя накрая, че пускате подобни снимки без предупреждение. Хората може да се хранят през това време бе!!! Доповръща ми се.

Ле-ле, колко е зловеща!

Какъв е тоя травестит

Не трябва да се смее. Ето тук вече е наложителна корекция на устните.

Рут да не е някаква роднина с Татяна Лолова? Гушките им са дибидюс еднакви!

Винаги се чудя, защо в Балгария е пълно с поп певци, които според медиите са невероятно талантливи, но въпреки това няма нито една песен пробила в световните класации и нито едно световно известно име. Например в Румъния - правят хитове. Отговорът е талантливи и известни са само в нашите медии. Аз например всеки ден слушам различни радиостанции, но не съм запомнила нито една от цитираните по-горе в новината песни от албуми. И не съм чувала нито един хит от Рут Колева. Дали не трябва да правим разлика между творци и имитатори.

Не е лошо, като за начало да се научиш да пишеш името на родината си правилно.Пък след това се пъни да се правиш на критик.

новината е за това тук, с опция да се критикува. аз също не знаех, че тази е певица. имах усещането, че е някоя от реалитита. освен, че сега разбирам, че е певица, действително не се носи бял сутиен или бели гащи под черна прозрачна рокля! цялата е като едно бустанско плашило.

Като НЯМА талант за пеене поне с тоалета да направи впечатление завалийката дето "Българите били недостойни за нея"..Малко бяхте спрели да ни я навирате ама защо започнахте отново като НИКОЙ не го вълнува тая..

ТОВА МОМИЧЕ Е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО И СЕМПЛО И КАТО ВИД И КАТО ПОВЕДЕНИЕ,НАГЛА , НАХАКА - НА И БЕЗЦЕРЕМОННА ! МОЖЕ БИ ТОВА Е ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА !

Плашещо създание..

Мацката на втората снимка не е по-добре облечена. Явно това си е стандарта.

Не виждам тоалет, РУТ ме заслепява.

Селска пръчка. Ако трябва да сме по - прецизни - кюфте.

Рут - грозна, но затова пък нагла!

Гледам-новина за Рут.Викам си,сигурно са я оплюли хубаво в коментарите.Щракам-да,не съм се излъгал.То вече става банално.Аз ако съм на мястото на тези хора бих си плащал всеки ден да пишат за мен в дира и то накрая толкова ще се изтъркат хейтърите,че те самите ще станат жалки и ще се оттеглят.

Могат да напишат и само Рут Колева. И ще видиш как ще завалят критиките.

нямам никакви лоши чувства към дамата ,но истината е че тя няма никакъв усет за стил, нека незабравяме че тя е известен човек и не е уместно да изглежда така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сутиенът се вижда яко и цвета на полата не се връзва с герданчето и какво от това! Чак, пък модна полиция....то по улиците и по-зле облечени има.

Жените по улиците се наричат "уличници"! Докато Рут е звезда! Моля те, нека бъдем точни!

Имаш чувство за хумор... От кое съзвездие е Дзвездата?

Честно казано не знам коя е Рут и с какво е известна толкова,но коментарите под статията са много забавни.

А коя всъщност е тази личност, за да се пишат толкова коментари за нея...

Ето, разказвам ти, щом не знаеш, коя е - бивш депутат от групата на НДСВ е. Преди приемането на България в ЕС изигра основна роля за премахването на ограниченията за работа за българи в ЕС. С това се прочу като "майката на емиграцията". Сега е мразена от мнозина, които не можаха да заминат назапад и обичана от повечето емигранти!

Е..е ми се, та две не виждам, обаче тая с пръст не бих я докоснал!

Ма то с пръст и не става!

Много тъп коментар.

Рут и без това прави само турски...

Впечатли ме един коментар малко по-долу. Сравняват госпожицата с продавачка на сирене, сякаш е задължително продавачките на сирене да изглеждат нелепо. Глупав коментар! А с над 30 плюса... Верно, че хората тотално са оскотели. И пишещите тук просто си пляскат по клавиатурите, без да си дават сметка точно какво искат да кажат.

Напълно подкрепям! Онзи ден в магазина за ядки ме обслужи такова хубаво момиче, направо страхотна- очите ми останаха ... Така че подобни изказвания за връзката между красотата и професиите, месторождението и т.н са направо жалки!

Мен пък в бензиностанцията такава хубавица ме обслужи, че после без вкъщи и яко че..ии.

А къде е магазина за ядки да и направим оборот?

Това е едно арогантно момиче с претенции.

А откъде идва името на това нещо - Рут, съкратено от Темерут?

Може и от баРУТ да е. Че е голяма кибритлийка.

Нея, освен, че никога не съм я видяла /по снимки, разбира се/ добре облечена, е и грозничка-спор няма.

Чудя се тия като четат тука как хората не ги търпят, дали не ги жегва нещо поне за минутка или са толкова големи катили, че наистина си вярват, че са велики.

Да и от какво да им пука - повечето, които пишат тук са мрънкалници, злобари, комплексари... Прочети негативните и пошли коментари. Има ли значение с какво се облича Рут, та толкова обиди да се изръсят?!? Ганьовци, а спрете се!!!

ТАЯ ПРИЛИЧА НА ГРОЗЕН МЪЖ

м да и аз си мисля, че като щангиска щеше да е по- симпатична....

Ами тя си е зейка отвсякъде...не само облекло, а и от прическа, от грим...и някой й е излъгал, че като се усмихва като зелка и много красива....

Единственият гаф за мен е сутиенът и донякъде якето. Полата много ми харесва и като цвят и като кройка и добре и стои. Огърлици такива сега са много "фйешън" и в Европа, нищо че избиват на кич. Така че чак такава модна излагация не виждам. Можела е да положи повече усилия за грим и прическа, все пак е на официално събитие. Човешките й и певчески качества не коментирам, тъй като са извън темата на настоящата статия.

такива огърлици са фешън в европа, само че сред тийнейджърките и то за ежедневието или за някоя дискотека. на официално събитие с такава рокля даже въобще няма нужда от огърлица. може би само обеци и гривна.

тая е толкова противна мутра, че и готие да облече ще е грозна.

ами да си вземе поука ,че може да изглежда по по добре както я бяха преобразили в ,като две капки вода,тогава изглеждаше къде къде по добре!

Бял сутиен,черна блуза-голяма простотия!

Абе според мен най-много не и помага грозната и мутра дрехите са и последна грижа...

Ебаси грозотията ...прилича ми на извънземно :)

Не е толкова зле

То да е само тоалета, човек с мед да я намаже. Тя направо е страшна. И с тия татуировки по официални събития и на официални тоалети са като тираджийки. Като оная от Денскинг старс - Елена косматата. Грозно, та дрънка. Добре, че си имат самочувствие и им липсва способността да се видят от страни.

Това със сутиена напрово си е "класика".И от Горно Нанадолнище ще имат повече усет.

Харесва ни - не харесва ни, Рут е поредното българско недоразумение, което проби път към т.нар. български ВИП елит и хайллайф... Набедиха я за творец и това е. Едно най-обикновено, невъзпитано и глупаво същественце.

Много е добре.

и тя и останалите на снимките са много зле. ама мноооого.

тоалета си е хубав, но това което е в него - мани бегай!

Вайййййййййй егати мъжа

Абе, кой го лансира това недоразумение и защо?!!

Жалко е, че в дир хронично царува такова селско дребнотемие и цветист кич!

тази да ми е толкова неприятна ...

МОЛЯ ТЕ РУТ ,СМЕНИ СИ НОСЪТ ,УСТАТА И БРАДОТА

На мен тоалета ми харесва, с изключение може би на якето и сутиена...но в крайна сметка...виждали сме къде-къде по-трагични комбинации, и, при това, с етикет "добре облечени и стилни", така че тази модна полиция да вземе да мери с един аршин, че така хич не е честно. А момичето е симпатично, вярно- не е някоя лустросана чалгаджийка, но какво по-добро от това?

И аз мисля, че има доста по-големи трагедии в стилово отношение.Да, задължително с друг сутиен, якето или бижуто също могат да се сменят, но пък чак толкова да е зле, айде.

Жалко, че вече претръпнахме и разните нелепости започват да не ни правят голямо впечатление. Ами вижте колекцията на Кремена Халваджиан. Прави Гала на карикатура; ами водещите в сутрешните предавания -облечени в някакви роклета, зиме, лете без ръкав, с кичозни аксесоари /колиетата на Деси Стоянова/; двете кифли по ТВ7 -онова с джуките и мн.др. Всичко това доказва състоянието и на културата ни, защото облеклото също е част от нея.

КАКВО Е РУТ ?

Рут Гулит - известен холандски футболист от близкото минало.

john smith

Рууд Гулит, Франки, Рууд