Знаменитости, оженили се като тийнейджъри

Немалко знаменитости са казали "Да" преди дори да навършат 20 години.

Обратно в новината

Коментари - Знаменитости, оженили се като тийнейджъри | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне да се бяхте потрудили да публикувате снимки за времето за което пишете.

Бо Дерек получава само фамилията от мъжа си. Името "Бо" тя сама си го избира. А рождените й имена са Мери Катлийн Колинс.

И от всички изброени - само тя живее със съпруга си "докато смъртта ни раздели".

Е, някои от историите са малко напудрени- като например тази на Мелани Грифит и Дон Джонсън.... Той не е бил "колега", ами жиголо на майка й, и започват връзката си когато тя е на 13 г. и той е живеел в къщата на майка й. После следват истории с бягства, наркотици и т. н. В онези времена никой не се е стряскал да каже как стоят нещата, ама днес вирее повече лицемерие Други са случаите с Дрю Баримор или Макколи Кълкин. По принцип повечето деца актьори в Холивуд, а и извън него са жертва на сексуално насилие и амбициозни родители, за което никой не говори....После се хвърлят в ръцете на първия боклук, който им изглежда поне малко влюбен, с или без пари. Та това е - не всичко, което блести е злато.

Ами то животът на никого не е злато,пък и тук не говорят за златен живот. Публикацията е за хора, които са се оженили рано. Дори и да има верни факти сред клюките, които си надрънкал/а, те пак са дразнещи. Коментарът ти е злостен и дразнещ, не се изказвай така за живота на другите, бъди сигурен/на, че всеки от тях има и злато в живота си!

Какво, неприятните истини болят май...Стига псевдо морал ! Какво лошо има да почнеш на 13, ако ти стиска ! Ама повечето квачки и звездомани не искат да знаят за тъмната страна на луната ! И това го казвам съвсем отгоре, защото някои от нас, които сега сме "пенсионирани" и можем да си чешем езиците по нета, имаме малко повече познания за Вашата "заветна" земя и нейните жители....от първа ръка даже. Иначе всеки има "злато" в живота си, това е вярно, но опропастеното детство не можи до го плати никой....