Съпругът на Силви Вартан инспектира НДК

Съпругът на Силви Вартан – филмовият и музикален продуцент Тони Скоти, лично ще инспектира зала 1 на НДК, където прочутата певица ще има концерт на 24 април, че

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Силви Вартан инспектира НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ниската запрашеност е много важен фактор за един певец,особенно ако пее на живо.

Браво на това му се вика МЪЖ!И прахта ще инспектира!

Ако любовта е лудост, то тогава аз съм най-лудият.

Възхищавам и се ,тя е по-българка от нас ! НАШИТЕ НОВОБОГАТАШИ ХЕМ СА ПРОСТИ ,ХЕМ НЕИЗВЕСТНИ ,НО АЛЧНИ ДО БЕЗКРАЙ. ЗА 1 ЛЕВ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ НАРОДА СИ.

Само дето тя почти напълно е забравила българския език.

И ти ще го забравиш,ако само 7-8 години гожориш български като дете и 60 години френски и английски.

Когато започна да идва В България след промените, беше довела сина си. Репортер го попита дали знае някоя българска дума и той отговори, че знае думите, с които го е наричала майка му като малък. Помолиха го да ги каже и той: "слЯдко дупенце на мама" :)

Много харесвам и обичам Силви Вартан.Не плюйте по тази световно известна ,достойна дама. Кой от вас или от така наречаните "олигарси"е спансорирал болница или училище.А. Срамота ,вместо да се отнасяте с уважение да злословите.

Си-Мона Лиза е българка, а Мона Лиза да си я гледат в Лувъра. Открили Америка.

Аз мога да ви уверя че Силви Вартан е доста известна във франция и също така много широко се е рекламирала от България. Доста съм бил във Франция, доста от тамошните франсета са ми казвали че вече им е писнало да слушат че тя е от България, само това си повтаряла.

Всички на Плажа,Всички в хор- Мексико!!! Остават 32 дена-обратно броене!!!

Така трябва,на запад звезди от нейния ранг държат и на най-малката подробност.Добре,че разчита на своя си екип,че иначе ще има неприятни изненади окъм звук,светлина ,организация.Мъжът и да вземе да инспектира и гримьорните зад сцената,че са под всякаква критика...

във Франция младите французи не знаят коя е, тя винаги е изтъквала колко е французойка, а всъщност дори не е и българка а арменка само гражданството дето го има...чак сега се сетила за България, като няма вече хляб за нея във Франция, защото е прекалено стара

Ти нормален ли си ,бе ? Бях на един от концертите и в зала Олимпия,Париж и имаше и млади хора,всички знаеха песните и и пяхме заедно с нея. А всички мъже бяха с бели ризи в залата . Стил и елегантност,.също така респект. Силви е с отлична репутация във Франция.

Стил, елегантност, може би ... Но откъм вокални заложби е пълна скръб, със сигурност успехът й не се дължи на гласовите й данни.

Преди няколко месеца С. Вартан участваше във френското издание на "Стани богат", за да подари спечеленото на България. Цяла Франция тогава чу няколко пъти името "България" и цяла Франция знае, че Силви идва от България .

истинска българка и истинска арменка, за разлика от нашите златки :)

баси тия арменци са навсякаде!

поне са по-свестни от повечето от нас

таланливи са да, но много говорят

Така работят тези, за които професионализма е култ, а не замазване отгоре отгоре, с поглед, фокусиран само и единствено върху печалбата, като много от нашите пишман музиканти и продуценти. Силви, успешен концерт и много хубаво да си изкараш в родна България !!