Той ще провери щателно не само акустиката, но и светлината, разположение на местата, дори и нивото на запрашеност, съобщават от "Монитор".

Мъжът на Силви е натоварен с цялата организация на Великденския концерт в София и държи да провери дори и най-малките детайли, преди съпругата му да стъпи на сцената.

Вижте снимки на Силви >>

Утре се очаква да пристигнат и музикантите, които ще свирят със Силви в зала 1 на НДК. Изпълнителката на "La Maritza" обаче е решила този път да покани и български инструменталисти, които да й акомпанират за някои от парчетата. Специален гост на звездата ще е акордеонистът виртуоз Нено Илиев от формация RomaNenо.

Докато Тони Скоти дирижира екипа тонрежисьори, музиканти и озвучители в НДК, Силви Вартан ще се срещне със столичния кмет Йорданка Фандъкова и ще получи ключа на София като почетен гражданин.

След концерта си на 24 април певицата ще остане повече от седмица у нас заради многото емоционални спомени, които я свързват с родината. Силви Вартан иска да посети Рилския манастир, защото обича много атмосферата на светата обител.