Чантите на пролет 2014

50-те най-интересни дизайнерски чанти за пролет 2014 селектира модният сайт Viewsofia.com.

Обратно в новината

Коментари - Чантите на пролет 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3 чанти само ме кефят - на Karl Lagerfeld (9), Balenciaga (28) & Diane von Furstenberg (39) ! На Topshop (21) ми е симпатична...за определени по-неглиже случаи. Обичам чанти в които има място къде да сложиш нужното и да са по-изчистени модели. Тези трите ми допадат. Останалото - crap.

Една жена с големи възможности и вкус, особено ако е на няколко хиляди километра от тук, не си прекарва времето в световно безизвестен форум. Ако вие имахте възможностите, за които претендирате, щяхте да сте на шопинг, на ресторант или с красив и богат мъж в леглото или на някоя яхта. Фактът, че вместо това седите във форума на дир да се обяснявате, говори, че нещата са точно обратните на това, което твърдите.

Първата на Долче и по-нататък има една на Заноти ми харесват. Много са свежи и носят настроение.

всичките чанти,които сте ги показали,са супергрозни-нямате елементарен вкус,сигурно някакви пъпчиви тиинеиджърки списват тази модна рубрика.заповядаите у дома да ви покажа моите аксесоари ,да се научите какво е стил!

Frapirashta grozota...osobeno nomer 20 kyrti - kato smachkana, celofanena kutia ot pukanki.....

всичките до една са -"маката на дизаинера"""пфуи

Имам питане!Познавате ли един мъж поне на когото му пука с каква чанта сте?Защото по презумпция жените се обличат и комбинират чанти и обувки най вече да се харесат и то не на себеподобните сиИ ако познавате такъв ,кое за него е поважно,чантата ви ли, или усмивката с която го посрещате????

Жените трябва да имат самочувствие и сред себеподобните.Защо си слагат обеци,гривни,пръстени-просто мода,суета и собствен кеф...

Когато избирам тоалет се съобразявам дали е за работа, ежедневен, за забавление или вечерен. Според избраното, съчетавам и аксесоарите, чантата, обувките. Нямам две стаи, превърнати в дрешници. Съчетавам това, с което разполагам, но признавам си - харесва ми да имам няколко чанти, които са различни по форма, цвят, предназначение. Съпругът ми може и да не се прехласва заедно с мен по някой модел дамска чанта, но предпочитам да не отделя време да се възхищава на материя, материал, десен и т.н., а да виждам в очите му любов и одобрение, не само на цялостната ми визия. Когато се прибера от работа, чантата ми (колкото и да е в тон с модните тенденции за сезона) я захвърлям нанякъде, защото ръцете ми търсят за прегръдка любимият ми мъж!

що за елементарна логика? аз не си купувам хубави неща заради мъжете-купувам си,защото мога да си позволя и защото съм естет и искам да притежaвам хубави и скъпи вещи .а иначе за мъжете не ми пука,освен ако те не ми плащат дизаинерските асесоари!

Eстет, не е равносилно на скъпи вещи.

Na moia ne mu puka nito za chantata, nito za usmivkata mi. Vylnuva go samo kvo shte iade i dali shte e.e:))))

А теб вълнува ли те дали той ще е.е? Щото ако не те вълнува - защо изобщо сте заедно?

от всички показани модели ми харесаха само чантите на карл лагерфелд и миу миу.аз по принцип нося само американски дизаинери-Michael Kors,Kate Spade,Calvin Klein etc

ни думай

ни завиждъи

На мен повечето ми харесват!Но наѝ-много чернобялата!

точно подобен модел си закупих преди 4 дена ,но в яично синио/egg blue/-Kate Spade,$368

Я бягай от тука с тая Кейт Спейд

$зш8 платени за чанта не са признак на благополучие и обществен статут, които очевидно имате желание да демонстрирате. Съпругът ми работи там в момента и си купи Работни Обувки за $185. Схващате ли примера?! Вкусът, елегантността и стилът не са функция на 3,4 или повече цифрена сума. Може да притежаваш аксесоар на най-известната модна марка, а да изглеждаш като жена, която си брои левчетата на Женския Пазар. Нищо лично към Вас, и нищо лошо към локацията.

Теди - и аз я гледах тази на Кейт Спейд за $ 368 - жълта беше и се слага през рамото, но накрая си взех на Coach пак подобен модел.

Все едно аз съм си ги правила,от остатъчни материали

Ами направи и ти, сложи си името и я продай за 500 евро. Ей, така и не разбрахте, че хората в душичките си са сноби и търсят възхищението на околните, така че , всичко е името, а не вида. Като направиш и ти толкова известно име, ще можеш да си позволиш да продаваш и щайги за стотици евро.

Бас ловя, че някой световно известен дизайнер може да се изгаври с кухите богаташки, като направи някой боклук и сложи името си на него. Някои хора биха се избили дори за налъми, с името на Карл Лагерфелд, примерно.:DD

42 ми е любима.Плик за печене на фурна около 200лв.сигурно.

Точно, точно! Ха-ха-ха! :))) Изобщо, пълна творческа импотентност.