Модният хит това лято - чорапи и сандали

Сандалите с чорапи, смятани до неотдавна за табу в модата, през това лято ще бъдат съвсем актуални.

Обратно в новината

Коментари - Модният хит това лято - чорапи и сандали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз така си ходя от години..

Ураааа!

Твърдо НЕ на тази глупост!

Какво общо има това със "спортиня стил".Ако си с кецове , нормално е да си с чорап, ама висок сандал , като на снимката е гадно. Българката има стил, надявам се тази "мода" да не и се хареса.Или вече от изврътеност се чудят с каква "мода"да си пробутат стоката.

Я погледни през прозореца и пак ще си говорим за вкуса на българката :)

ВАЖНО Е ЧОРАПИТЕ ДА СА НЕПРАНИ

Ммммммм, екстра, само сте забравили да напишете, че чорапите трябва да са хавлиени. Тъкмо да се потят повече и да си се чувстват потребителите точно като у дома си в кочината!

Стойката със събрани пръсти и леко разтворени пети пък е модерна от няколко години и се наблюдава при всички дами, новоизгряващи кино, поп и модни звезди. Така ходят, така застават за снимки на червеното килимче. Не се наблюдава само при малцина дами, които имат собствено присъствие и са оформени личности. Повечето се водят по модата и копират максимум поведение, за да угодят на аудиторията си. Това, което пиша, не е задявка, а сигнал, който да спаси много момичета от голям проблем! Момичета, ходете с разтворени пръсти и събрани пети, защото природата е подготвила за това конструкцията на коляното. Ако правите като тези какички, след средна възраст ще започнат болки в коленете, а това е нетърпимо страдание. На външните връзки на коляното им се разказва играта от ходене с разтворени пети и събрани пръсти. Ако пък бягаш с такава позиция на стъпалата, работата ти е спукана! Нито на д-р Ливайн магнитните пристяжки, нито мазила - нищо не помага, когато си изчекнеш коляното. Не за първи път мода прави големи глупости с момичетата, сега е само поредният път. Кофти, че негативният ефект идва много по-късно. Надявам се и ще се рафдвам, ако споделеното е от полза за повече жени! Препоръката не е сексистка, просто модата не е засегнала мъжете.

Модерно е, защото е инфатнтилно - говорят като малки момиченца, носят къси чорапки, може да си смучат палеца, застават с криви крачета - изобщо лолитки!

ало, дир-а, не се лигавете с вашите изтъркани номера....

Аз пък си ходя с джапанки и чорапи

Мда, лятото - сандали с чорапи, а зимата - крака с гъбички. Модно е, какво да се прави!

Самата идея да се носят сандали не е ли да се проветряват краката и да се вижда повече кожа? Ако се носят чорапки не е ли по-добре направо да се обуят обувки? Иначе потник с горнище на бански отгоре също е секси...

Епа я така си одим от 20 години

Душковци, не се косете. "Трендът" да се носят чорапки със полу-отворени сандалки, беше модерен през полу-изминалия сезон, и то в хладни държави като Англия, Холандия и подобни. Също така, там няма "селяни" и "граждани", т.е. хората не се самоопределят по признак на това, какви чорапи/бельо/обувки носят. Там по принцип може да се види CEO на голяма корпорация, в събота, на излет, по чорапки и сандалки, без да бъде оплют от "местното" население. Така че, споко - леопардовите шарки, насраните анцузи, прическите "Мили Ванили" с акцент от тесни дънки + високи кецове и други подобни са все още "фЙешън"

моита съквартирантка от 3 години ходи така , даже си има дантелки на белите чорапки , не см забелязала да и миришат краката , само чорапките много се мърлят в локвите

да я подушиш! 1) Когато излезе - проветри жилището сериозно 2) Изкъпи се и смени бельото си, старото или изхвърли, или запечати в плик 3) Когато се прибере с мокрите чорапки, предложи и да ги изсушиш на печка-духалка от 15 лв. Ще усетиш за какво иде реч!

на какво ли не смърди в тоя град , кои на алкохол , кои на трева, кои на макдоналдс , по добре на затворен прозорец , много важно едни чорапки..

Ами, честно казано, не го намирам по-лошо от много други снобарии, които гледаме. На мен например ми е много по-грозно да видя момичета, на които дупетата им са извън панталона и оттам се вижда прашката - досущ все едно връв, която излиза от ануса й. Е от тва по-гнусно и нехигиенично няма.

Че те в момента кифлите си ходят с кецове с токчета, да не би да е по секси или по-красиво или пък на средата на лятото с ботуши, събува си ботушите и падаш :)))))

Имаше и още една - насред лято, при 35 градуса на сянка, по "Витошка" се разхождаха млади откачалки с мини, но с високи плътни ... ботуши! Само като си помисли човек, какви смърдели са....

А каква мъка е, сещаш ли се? Ама...кифлата си е кифла!

Зарочнах да нося така новите си сандали. Какво предчувствие само!...

Това е все едно да сложиш маратонки на костюм. Нема такава селяния ! :)))))

какво им е по-лошото на марагонките от китайските високи платнени кецове?

:))))))) Или бели хавлиени чорапи да измааш на един як черен костюм на BOSS ......пхахахахаха

Го видях на гарата В Лайпциг от мног одостолепен човек на възраст, придружаван от хубава, макар и не млада жена. Германците и особено американците са скарани с тези условности.

Че аз и дузина познати си ходим така цяло лято от години! Без майтап, интелигентни и умни хора сме (някои от нас са известни личности), просто е удобно и по-хигиенично от сандал на гол крак, специално в София. Чорапите са марка - 19 лева чифта, сандалите са марка - 200 лева, съчетани са умело в цвят, и не ми дреме, понеже слагам функционалността и удобството пред мнението на другите (особено това на разни селски парвенюта, дето си мислят че разбират от естетика и мода). И да, говоря за мъжки чорапи и сандали! И да, освен чорап и сандал трябва да се внимава и с надстройката - в тази комбинация е само за къси панталони малко над коляното и т-шъртка или лек летен пуловер/поло.

Смръдлю, кой знае от кое село си ама и на софиянец се правиш и то чак и на моден експерт. Аре върви на май...та си !!!

Вие сте известни личности наистина! Известни сред близките си роднини и приятели със стил и класа...:-D

Точно защото не държиш на мнението на другите ни уведомяваш, колко ти струват джапанките и калцуните... Смях, смях...

защо интрихте коментара ми за шотландската поличка на Шопландсия гей, писал по-горе? Eдно време поне слагахте някакво, макар и неприемливо и често пъти тъпо обяснение, но вижда се, че вече: 1) или ви си софтуера подгъва 2) ими хептен се вживяхте в ролята на цензори от последна инстанция.

Ако това е модния хит в Англия, ок съгласна съм!!! Те и без това англичаните нямат вкус. Но моля ви не ми казвайте, че това е като цяло световния стил това лято, по тъпа и грозна комбинация не може и да има. Дано в България не видя такава олигофренка по улиците, да се надяваме, че при нас лятото е ще е доста горещо в другия случай чорапите ще им смиришат краката!!!

краката не замирисват от редовно сменяни чорапи, а от нередовно миене

Ок съгласна съм, но като им се изпотят лятото краката си престявям какво ще е чудо на чудесийте. Отврат

Заглавието трябваше да е:Модни хит това лято е СЕЛЕНИЯТА!!!С чехли и чорапи,като на сгоден циганин (опс ром) брат му!Ти от висшите модни кръгове са плагиатствали от Комлука в Бургас!

Младежът от 11 снимка ме срази. Брат ми има подобна снимка от лятото на 1972 - блузка с дълъг ръкав, къси панталонки и задължителните чорапи със сандалките "за да не му настинат краката" (цитирам баба ми)

Най-после няма да ме гледат с пренебрежение

Ако наистина искаш да къртиш, най-доре нахлузи едни урушки цървули, на които си зачукала коркови подметки (танк) и бели беневреци, а по тялото наметни малката черна рокля ( най-добре пребоядисан ковбинезон). Добре ще да е да си с всичкото семейно злато по ръцете и гривна от вапцана кафява керамика. Тогава и Рита Орса ще се втрещи и ще поеме по твоя път, която е да е тя! ;-)

Не е сигурно...

Пак ще си останеш СЕЛЯНКА !

а аз ходя така от лятото на 1986 насам. вече 28 години тичам пред модата....

Ще го пропусна! Нищо , че ще съм демоде!

След "насраните" сиви анцузи и гордите им преносители, нищо не ме учудва :)

Хайде, хайде...Кой определя кое е естетично и красиво? Всичко това са условности и навици! Мода...Всеки да си ходи както му е удобно и както му харесва, с единственото условие да е чистоплътен и стегнат. Останалото са превземки, комплексарщина и снобизъм!

Чорапа ''удобно'' и под предлог че е модерно прикрива не лекувани гъбички, напукани неподдържани пети, грозни нокти с тук там лак. Брррррр. Нищо чудно тази ''мода'' да се опитва да поприкрие последиците от летните ботуши и особено тези от гумените ботуши на цветчета. Ясно!

Очакваме с нетърпение да станат модерни белите чорапки с тъмен костюм, ризките с къс ръкав с вратовръзка, потните петна под мишниците и аромата на чесън. Така всичкото селянин ще стане модерен.:-) Ура!

Поздрав за всички последователи на модата с песента "Столична" на Румънеца и Енчев! Трижди "УРА", да живей пейзанизацията!!!

и щедро загащени дънки с "диско" коланче!

Тъкмо сандалите няма да ми правят пришки в началото на лятото :)))

НАЙ-ТОЧНО КАЗАНО

Муаха-ха-ха!!! След натрапчивото пропагандиране на силиконовите ботушки в стил "тетка-краварка от колхозното стопанство", се очакваше на модния небосклон да заблести хитовото предложение "чорап със сандал". Новата мода предлага и бонус - последователят й ще пести цяло лято от педикюр! Знаете ли колко неща може да се купят с тези пари от есенните разпродажби в мол-а?! Найс, а! ;)

чудесно :) перфектно решение за този кучи студ дето се оформя. така хем няма да си със затворени обувки, хем ще ти е по-топличко на краката. пък ако изгрее слънце и стане много топло, докато си навън, може да отидеш в някое wc, да си свалиш чорапите и пак да ти е комфортно. приветствам тази модна тенденция с две ръце.

Представих си те как клечиш боса на тоалетната чиния в ОБЩЕСТВЕНА тоалетна и си сменяш чорапките! Стилно и модерно...:-D

Най-сигурният метод против забременяване. Грозноооо...!

Не виждам нищо ново - сандали с чорап си беше задължителен крачен атрибут за туристите от ГДР през всичките години на съществуване на тази държава....

Оф пишете поне, че летните ботуши излизат от мода та да си отдъхна. Това по противно и от сандали с чорапи. Като ги гледам лятоска девойките на 40 градусовата жега с тези летни ботуши и не ми се мисли що за смрад е в тях, нищо че са дантеленки и с дупки, пак ще намирисват. Иначе това сандал с чорап е не особенно красиво и не е практично защото с чорап в сандал като този от първата снимка абсурд да си задържиш краката назад все ще стърчат напред извън сандала, че и като се запотиш ще има да се хлъзгаш и с тази платформа най много да си счупиш крак. Джапанката с чорап даже няма да я коментирам там какви мъки ще да са. Та ще се въздържа и от тази модна тенденция. Не може ли модата освен интересна и различна постоянно да е и поне малко практична. То какво е това чудо зимата с отворени обувки, лятото с ботуши.Абсолютно неестественно и непрактично.

да знаете също че и всекидневния душ също е много модерен и всички дето минем близо до вас истински го оценяваме!

Ние шопите вземаме по три душа на ден. Те такива ,,чистници,, като теб, които се позамажат тук -там с водица,, ухаят,,.

Взимате по 3 душа на ден, понеже сте мръсни, който е чист, се къпе само в събота!

ама само на разпродажба!

...за чорапите и сандалите забрах! а какви гащи да носим това лято, или без..

В началото на миналия век пак е било популярно чорапи и галоши ,но чорапите вълнени. През 80-те къси памучни чорапи+сандали ,а много често и бели къси чорапи върху черен чорапогащник и сандалки. Модерното не винаги си партнира с красивото и естетичното и не винаги е нещо непременно ново. Всеки един от нас в определен момент от живота си е падал в жертва на една или друга модна тенденция. Важно е обаче да подбира кога и къде и все пак преди всичко с мярка!

Аз също съм потресена. Сигурно следващата мода ще е и чорапа да е с дупка :)))))

то и сега има жени, които са с чорапогащник и то с много дупки. нещо като хипарки, с плитки, някои с червена, розова коса и цветни дрехи.

sur4iceto

Просто съм потресена!

Всички простотийки, които се появят в Америка веднага попиваме, включително и носенето на дебела шапка с тениска и зимни ботуши.

Най-после! Умирам да ходя така, страшно ми е удобно, а все се притеснявам, че е грозно... Е, сега вече ще съм модерна!

Наистина е грозно, особено на втората снимка. Но някои заблудени овци само и само да са модерни ще почнат да носят чорапки със сандалки и на главата шапка тип част от стар чорапогащник.

В някои от случаите даже е красиво,но много внимателно трябва да се подберат модела на обувките и чорапите! Забележете, че е естетично само там, където токът е висок и тънък и чорапът,стои като допълнение на обувката!

"mango style" или "gypsy style" излезе че "ромите" са най-напред с модата

че аз така си одим цел живот - значи ся диктувам модата! :)

На тази "уникална" комбинация ми липсват само небръснатите крака. Така модната тенденция ще придобие съвсем завършен вид... Enjoy

Тия в холивуд са бая назад... Моите приятели Добричлии открай време така си ходят - бели хавлиени чорапи и "маркови" джапанки.

Ами то с това променливо време, лятото на бос крак може да ни е студено :)

Да ти...

Очевидно в модата се допускат всякакви абсурди. Само не разбрах как се обуват джапанки с чорапи /дори и в един цвят/. Не мога да си го представя, та ако има някаква снимка, моля, покажете я.

Има едни чорапки с пръсти - пробвай с тях. Тъкмо няма да си убиват джапанките ;-)

Ще повърн.....

Повръщай тогава. До преди 20 години в София това беше модата. Това, че ви научиха от галошите на сандали пак без чорап говори зле само за вас.

Ходи им разправяй. Уви малко хора го помнят и това е тъжно но както казват хората. Всичко модно е добре забравеното старо. Виж това с джапанките е зле но сандал с чорап помня.

Имам смътен спомен, че майка ми ходеше така но бях малък. След като видях заглавието се засмях но ти ми извика спомен.