Австрия спечели ”Евровизия”

Австрийският изпълнител Том Нойвирт с псевдоним Кончита Вурст спечели "Евровизия" 2014 с резултат от 290 точки.

Обратно в новината

Коментари - Австрия спечели ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни натрапвали такива извратени

Гейландия устремена към сатанизма и нацизма. Кога ли ще избухне отново тази мръсотия в Трета световна война?

ДОБРЕ Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ УЧАСТВА В ТОЗИ ГНУСЕН ФАРС! ЕВРОВИЗИЯ ПРЕДСТАВЯ МНОГО КРАСИВИ И СТОЙНОСТНИ ПАРЧЕТА, НО ТЕ НЕ СТИГАТ ДО ФИНАЛА ПОРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И НАЦИОНАЛИСТКИ НАСТРОЕНИЯ НА ПО-ГОЛАМАТА ЧАСТ ОТ ГЛАСУВАЩИТЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОМЕНИ РЕГЛАМЕНТА ВЪВ ФИНАЛНАТА ФАЗА НА КОНКУРСА !!!!!! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ И НОВИЯ ПОБЕДИТЕЛ - ПЪЛНА ГНУСОТИЯ !!!

И на мен ми се отщя от тия. Песните в Евровизия по правило са много слаби. Няма нито една песен от там, която досега да е станала хит.

Поредното доказателство, че това е политически конкурс!

Тоя или Тая погреба Азис окончателно.

Не се знае, Азис е умен циганин. Освен това беше пръв, а и умееше да изглежда много по-добре. Най-добре да не ни плашат такива същества.

Тук има една почитателка на брадатото която се спука да пише едно и също. Разбрахме ба

Не се хаби.Доктрината ти не е права.Жена с брада няма.Както и мъж с гърди.Не се напрягай.Във Вселената ,закона на Гьобелс,че една лъжа повторена сто пъти става истина-не важи.Истината,чистота,Целомъдрието извисяват човека.Топлотата и искреността,всеки я търси.

Дори не сте гледали Евровизия в България (аз я гледах, защото живея в чужбина), но веднага се хванахте за 2 реда в медиите и оплюхте всичко! Руските момичета НЕ бяха освиркани, освиркваще се, когато се гласуваше за Русия (по геополитически причини). Но Дира така представя новината, а вие се хващате на сляпо! И се замислете само, как така една католическа Ирландия ( а там религията наистина ПРИСЪСТВА в живота на хората) дадоха доста точки на Кончита!? Как пък супер консервативните религиозни ирландци (кудето аборта е смъртен грях и НЕ Е РАЗРЕШЕН от закона, а развода съвсем доскоро не беше, сега е, но много трудно) не се погнусиха и скандализираха, а вие се!??? И как така толкова много хора от Западна и ИЗТОЧНА Европа гласуваха за Австрия, с вие се "скандализирахте"...Чудно нещо... А още по-чудно е, че не видяхте много по-провокативното кълчете и откровено софт порно на полякините и съответно не се възмутихте понеже не сте гледали и не знаете, нали!!! И да ви кажа, като човек ГЛЕДАЛ тази Евровизия за разлика от вас, полякините не само се кълчеха и разголваха провокативно на сцената (и в интервютата не го криеха, че това им е НАМЕРЕНИЕТО!!!), ами го правеха в национални носии и песента им се казваше "Ние сме славяни"!!!! УЖАС! Да те хване срам, че си славянка от тея.... Да сте чували, че в Шекспировия театър са играели САМО мъже, да и тези за женските роли!!!??? И да, обличали са рокли! Понеже на жените не им е било разрешено да играят в театъра! Е, СКАНДАЛИЗИРАХТЕ ли се от Шекспировия "Глоуб"!???

Към кандидат за емигрант в посолството: - Защо искате да емигрирате? - Ами, вижте сега - Когато бях млад хомосексуализма беше наказуем. По-късно хомосексуалистите само ги прибираха за задължително лечение. Години по-късно спряха да им обръщат внимание. Сега го приемат за нормално, а от скоро започнаха да го натрапват и с показни гей-паради. Та ще ми се да емигрирам преди да е станало задължително...

Ами аз незнам къде живеете, но мога да Ви кажа, от гледна точка на доста либерално настроена жена.Нямам нищо против гейовете.Но извинете, това тук е гнусно да го гледаш.Да, момчето пее хубаво, но не изглежда така.И това, че изпълнението е събрало точки от някои държави не означава, че всички трябва да се възхищават на това нещо.И понеже от чужбина сте много по-по-най просветен, самите австрийци не са искали това нещо да ги представя.Изпратено е там без конкурс.

Дори не сте гледали Евровизия в България (аз я гледах, защото живея в чужбина!), но веднага се хванахте за медиите иоплюхте всичко! Руските момичета НЕ бяха освиркани, а тези, които гласуваха за Русия (по геополитически причини). Но Дира така представя новината, а вие се хващате на сляпо! И се замислете само, как така една католическа Ирландия ( и там религията ПРИСЪСТВА) в живота на хората дадоха доста точки на Кончита. Как пък супер консервативните религиозни ирландци не се погнусиха и скандализираха, а вие се!??? И толкова много хора от Западна и ИЗТОЧНА Европа гласуваха за Австрия, с вие се "скандализиранте"...Чудно нещо... А още по-чудно е, че не видяхте много по-провокатичното кълчете и откровено софт порно на полякините и съответно не се възмутихте понеже не сте гледали и не знаете, нали!!!

Ами да, какво толкова има! Съвсем нормално е мъж да облича рокля. Скоро ще си говорим за Мъжки и дамски рокли.

Умникооооо, да си чувал, че в Шекспировия театър са играели САМО мъже, да и тези за женските роли!!!??? И да, обличали са рокли! Понеже на жените не им е било разрешено да играят в театъра! Е, СКАНДАЛИЗИРА ли се от Шекспировия "Глобус"!???

Праскайте минуси, смешници! И да ви кажа, че (като човек ГЛЕДАЛ тази Евровизия за разлика от вас!!) полякините не само се кълчеха и разголваха провокативно на сцената (и в интервютата не го криеха, че това им е НАМЕРЕНИЕТО!!!), ами го правеха в национални носии и песента им се казваше "Ние сме славяни"!!!! УЖАС! Да те хване срам, че си славянка от тея....

Не ,не сме смешни.Имаме принципи.Ирландия ,не е основите на християнството.Мерзостите на Бога могат да се прочетат във Стария Завет.Наказанието за тях е било смърт.Можете да си го прочете сам.Всичко останало е политика или това че Вие сте гей и Ви радва,налагането на "новата "мода и т.н.То и по американските филми който всички гледат има стриптийз,казина и кражби,но това не означава ,че изброените 3 неща не са смъртни грехове.Всеки отговаря за себе си.Накрая в Съдния ден,които съществува-защото това е доктрина ,застъпена и при фараоните-те за това са правили и пирамидите и при майте и на Изток и навсякъде,всеки ще отговаря за себе си и своите постъпки.Така че,скъпи ,не се напрягай.Радвай се,че си "моден".Другото е ясно.

не била в основите на християнството... Образовайте се, драги! Цяла Западна Европа е покръстна от ирландски монаси... В МОМЕНТА там абортът е абсолщтно забранен, а разводът беше до скоро. ТЕ ли нямали принципи и морал!??? Където често НЕ използват презервативи порелигиозни причини и имат по 4-5 деца в ДНЕШНИ ДНИ!!

Лелеее квой туй "НЕЩО"?Да пази господ!!!!

в българската православна църква педали безброй , българската телевизия всеки ден пробутва азис, който се ожени за някакъв там и усиновиха дете !!мон дьо ,ев.минчев консултира " хайлайфа " и имахме педофил в парламента сигурно има и сега , не се възмущавате ! а сега някакъв педал в австрия ужас . ми евро визия свърши ,ама у нас продължава !

Историята за Содом и Гомор е истина.Това НЕЩО го доказва.Накрая ,когато дошли ангелите,само Лут не бил обратен.Да Европа е стара и богата,природата и не е лоша.Но пак в Стария Завет има за Ерихон.Евреите го обиколили 7 пъти и свирели с рога.На седмия път града паднал.Бил богат и успешен.Но както е написано там,хората спели с мъже,с животни с роднини.Който не знае тези неща са законни в доста западни страни.Крайни времена.Никой не е победил светлината,и сегашните гейове няма,жалко за катаклизма,който предстои,за прочистване на Земята.

ПИПО

Другият път, ще изпратим Азис.

Прекалено е красив и стилен за тях. Нацистите искат нещо грозно като тяхната същност.

Отврат,само това мога да кажа за кончита.Не можах да чуя песента,защото по-неприятно нещо не е виждано.Мисля,че този път австрийците трябва да се срамуват,много лош избор.Отврат

Това е чиста пропаганда, Евровизията трябва да се бойкотира от нормалните държави. Гейовете нека да си живеят и те са хора.... Но ПРОПАГАНДАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ,

Това са европейските ценности в пълния им блясък. Освиркали изпълнителите от Русия (сякаш са виновни за нещо), а в същото време величаят някакъв меко казано долен ляв педал. Как да не се отврати нормален човек?

Дори не сте гледали Евровизия в България (аз я гледах, защото живея в чужбина!), но веднага се хванахте за медиите иоплюхте всичко! Руските момичета НЕ бяха освиркани, а тези, които гласуваха за Русия (по геополитически причини). Но Дира така представя новината, а вие се хващате на сляпо! И се замислете само, как така една католическа Ирландия ( и там религията ПРИСЪСТВА) в живота на хората дадоха доста точки на Кончита. Как пък супер консервативните религиозни ирландци не се погнусиха и скандализираха, а вие се!??? И толкова много хора от Западна и ИЗТОЧНА Европа гласуваха за Австрия, с вие се "скандализиранте"...Чудно нещо... А още по-чудно е, че не видяхте много по-провокатичното кълчете и откровено софт порно на полякините и съответно не се възмутихте понеже не сте гледали и не знаете, нали!!!

Спокойно господине/госпожо! Това, какво е разрешено или забранено в една държава, не е показател за морала на хората, живеещи там. Щом за Вас е нормално мъж с брада да се облича в рокля и да пее с женски глас - радвайте му се. Само не се опитвйте да ми го натрапвате като нещо нормално. И не бъркайте нещата с Шекспировия театър. То и в българските театри преди женските роли са се изпълнявали от мъже, но това е било поради тогавашните разбирания, че жена да участвува в представление, това се е смятало за истински позор. Не знам имате ли деца, но ми е интерсно, как бихте реагирали, ако видите сина си облечен по подобен начин? В моите разбирания има неща които са нормални, има и такива, които не са нормални. Е това което виждам не е от нормалните. Апропо, не си спомням да съм писал, че ми е харесало изпълнението на Полша, но те не са станали първи, нали?

Което доказва, че католицизма е секта пред православието. :)

"Вземете медиите и всичко ще бъде във вашия контрол" - Ленин. Медиите чрез изкуството налагат едни нови "ценности", които съсипват морално нацията ни!

Европедерастията взе връх!!! та чак на пиедестал издигната - отврат!!! Евровизия - много пари за нищо, тоз утре никой няма да го помни!

Отвратен съм от Евровизия и най-вече от налагането на разврат и сексуална дезориентация върху все още консервативните, т.е. запазените в морално отношение държави от Източна Европа.

А бе хора, това е наш Пеньо, сещате ли се, дето участва в Биг Брадър и пускаше ръка на Панайот:-)

Азис сега искрено съжалява, че не е участвал той. Поне е по-хубав от това нещо, особено като си сложи сини лещи:-))

Брей да ти се не види и конкурса. България повече не трябва да участва..Вчера детето ме пита какво е това...брадата жена..Какво да му обясня... Поне да се бе обръснала за да не се чудим какво да кажем на децата си... Идиотията е пълна.

Ако беше бръсната нямаше да спечели....

Защо ми изтрихте коментара за РИБАК.? Не обиждам, само информирам. Хората трябва да знаят какъв конкурс е Евровизия. И защо имено тази брадата жена спечели....

Един призрак броди из Европа. Призракът на хомосексуализма!

,,Пробуждащата се наденица"- името и то е гнусно.....:(

Гнусотия...много е гнусно...

Спомяте ли си Александър Рибак, пееше една много лигава песничка, ужасно фалшиво....потърсете в гугъл каква му е ориентировката. Евровизия е конкурс с много силно.....лоби.

Тя и Кончита си го каза: "Ние сме непобедими". Правете си сметка какво ни чака. То вече се дискриминира по хетерсексуалност в някои сфери (особено в модния бизнес), скоро ще е навсякъде!

Всички са се побъркали!За мен е обида да излезеш по този начин.Предполагам ,че самите австрийци не са го подкрепили.Пълна катастрофа с идентичността на личността!

Самите австрийци по регламент не могат да гласуват за своя представител на финала, но в страната си явно са го харесали за да го излъчат да ги преставлява.

Стига де

Това е гавра с човешкия род!

Ако си беше сложил и едни силно разклонени еленови рога щеше да има още по- объркващ ефект

При българските националисти представени в парламента. Българите сме толерантни, търпим ги.

Мен фикусите ме обичат, нищо че съм жена с брада. Болен Субсидеров мрази само европейските гейове, българските ги обича.

гади ми се

Не разбрах, защо си беше нарисувал тази бен ладенска брада на чутурата? Иначе не може да пее, добре, че се беше направил на плашило някой да го забележи

Ето сега е в сила приказката "Всяко зло за добро", защото според мен щеше да е гавра наша песен да е в такова състезание. Евровизията отдавна се компрометира и няма какво да жалим повече за тоя псевдо конкурс, който сега пък показа, че това с човешките права придобива измерение на извращение. Можем само да се радваме, че в България и двата пола все още са в границите на нормалното. Нямам нищо против различните, но такова навиране в очите определено дразни. Песента не е лоша, само да я слушаш със затворени очи.

Овикновен вруст в ролкя

Тоя освен , че е травестит е и изключително нечистоплътен, като гледам сплъстената му коса. Жалко за европейската цивилизация, затрива се с ускорени темпове.

това не може дори да е гей,нито травестит,Господ знае какво е!Но е отвратително!!!!!

Срамувам се, че сме част от ЕС- в този случай.

Обявявам днешният ден за Деня на Кочита! Неработен ден е, смело го прекарайте в коментари до припадък.

Отсъствах и нямах възможност да проследя всички коментари. Но каквито и да се те-положителни или отрицателни, аз се гордея с тях. Това показва, че към важни теми, безразлични хора няма. Защото няма нищо по лошо от това-да не те интерсува, какво се случва около теб.

плийс, темата не е важна, само за хомофобска България може би е...И хората имат мнение, много хубаво, ма вече и да вземат да работят, понеделник е

WTF

Адмирирам разумната толерантност, но светът се изпе*ерасти тотално! За огромно съжаление!

Защо тогава всички искате да емигрирате постоянно, я си стойте в България на 3 магистрали и си мълчете

Защо да емигрираме, ей ги Донецк, Луганск, Одеса се борят за правото си на самоопределение и не смятат да напускат родната си земя. Много лесно, уж сте за правата на хората, решавате да изгоните другомислещите.

Най-вероятно поради тривиални чисто икономически причини, а щот "там" мъжете носят рокли.

Това в крайна сметка конкурс за песен ли е или за политика, толерантност и т.н. Крайно време е вече да се прекрати тази измислена Евровизия...

О Азисе, .... (нататък е цензурирано, но го има в youtube). :) Дошло е време България тотално да се осрами и да прати Азис на Евровизия.

а урсула да го коафира и подрязва брадата

Широкоскроен човек съм и смея да твърдя, че нямам нищо против хомосексуалистите. Това е сексуална ориентация. Такъв си какъвто си. Но когато почне да се парадира с това нещо и това нещо се поощрява по този начин не мога да го разбера. Пожелавам на всички тези толерантни хорица гласували за това нещо синовете им такава брадата булка да им донесе. Да видим колко са толерантни тогава.

ма явно не си толкова широкоскроен, и съвсем пък не си прозорлив, като не си схванал защо той се появи така и защо спечели....

Напротив много добре знам, защо така се появи и защо спечели. Ако се беше облякъл нормално никой нямаше да го забележи, но по този начин се ескплоатира една изкуствено създадена нагласа, че уж хората са против гейовете. Кой те спира да си гей?! Даже е позволено брак да се сключва. Все едно аз на евровизия да изляза и да опъна на сцената полякините и рускините, защото такава ми е ориентацията и трябва да се демонстрира. Никой не те спира да си гей, но не трябва да се парадира с това. Ето един рики мартин има хубава музика и си пее човека без да парадира излишно.

айде бе ДО СЕГА НЕ СЕ ЧУДИХТЕ НА СЪЩЕСТВОТО АЗИС цяла България му се възхищаваше а сега много се чудите!

Вие мислите, че да си гей не е нормално - важе право,затова в България всички гейове се крият, че са такива. За мен пък по-кофти е, че живея в чужбина, и тук смятата, че всички българи са нискообразовани и се изненадват, че приятелката на брта ми, българка, е руса! Но как да им се сърдиш на хората, това са виждали - български турци, работници предимно, и чернички...Та същата работа и вашата предтсава за гей, от къде да знаете, като света ви е толкова мъничък...

факт

Браво спечелил Евровизия, ама да се беше обръснал поне :)