Мика Стоичкова облече булчинска рокля

Мика Стоичкова влезе в ролята на младоженка във фотосесия за новия летен брой на сп. "Булка".

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова облече булчинска рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красиви снимки, естествено, че фотографите са се постарали. Но коментарите, че Мика е аристократка, направо са смешни! В България никога не е имало аристокрация! Момичето търси изяви в живота си и това е нормално. Моделите изглеждат различно на списания и в живота! Повечето са разочароващи! Но е важно списанията и моделите да се продават. Виждала съм Мика на живо в редакцията и не ме грабна с чар и интелект. Не съм й фен. Но не може да се харесваме на всички.

поне сега изглежда прилично, преди около две седмици имаше пак неини снимки в дира и изгеждаше чудовищно, устата и зееше като като пещера, явно някои "с голяма обич"я беше окарикатурил

ПРИЛИЧА НА ГРОЗЕН МЪЖ

Въх, крокодил

Мика стои добре в обществото със своята неподправена,добронамерена и лъчезарна откровеност и градивна предприемчивост.а в цитирания текст тя не е монтирала нито една чуждица,за разлика от много други,растнали в страната ни.желая й успехи и защита от уроки!

Съвсем не отдавна и пак в раздел Лайф беше публикувана следната статия с интервю с Мика :Мика и Иво издадоха пред сп. "LOVE style", че планират да заминат да живеят в Маями през април или май. Там Мика ще има собствено предаване и ще лансира модната си линия. И т.н. няма да ви го копирам цялото, можете сами да го откриете в по-старите статии. Явно момата разчита на късата памет на българите и през известен период бълва новини за себе си и за суперуспешната си кариера.

Ама сериозно ли бе?

Мика, много си ведра, естествена и имаш хубаво излъчване! Не мисля, че имаш вид на аристократка и не ти е необходимо - в днешно време това не е на мода :) Добра танцьорка си и най-много ми хареса последният ти танц в "Денсинг старс", точно когато те елиминираха - твърде рано, според мен. Пожелавам на теб, а и на всички все още неомъжени български момичета - да облечете в близко бъдеще своите най-красиви булчински рокли и да бъдете много щастливи!

Миче, пак ли ти, аман? Миналата седмица още не е свършила, когато не беше важно да си булка, днес булчински рокли мериш, ти да не хвърляш ези-тура за настроение?

edin goooliam durven filosof to4no drunkalo

i izlu4vane! Dobre 4e ne se vijda tvoia ,4ar i izlu4vane' v bg vsi4ki razbhrat ot vsi4ko happy natun!

всеки ден тъпи новини за фамилията Стоичкови, през носа ни излезнаха, селяка как танцувал в клипа на Джей Ло, Мика какъв уникален моден дизайнер била и какви планове имала - супер "интересно" - пази Боже селски мангал пари за завъди.

Като направиш тази година киселото зеле и бахура може и за тебе да напишат нещо, няма все така безизвестен да седиш я.

Не искам известност, искам да не ме занимават ЕЖЕДНЕВНО с тъпи селяци. И на децата от детската градина им стана ясно , че някой си плаща да му лъскат имиджа, познайте кой е това.

Не ви интересува, ма се убихте да коментирате. Злобата ви е движеща сила, забележете, не завистта...Щото искате просто да си съскате, а не да бъдете на мястото на някой...Малко ви трябва...да сте си все така нещастни

Едни коментират и "злобеят" срещу някакви реални хора с някакво медийно присъствие, съдейки за техните качества от медийните им изяви. Други коментират и злобеят срещу някакви неизвестни хора, с неизвестни личностни стремежи. Широкото разпространение на шизофренните разстройства, обаче, позволява на вторите да си мислят, че познават тези хора, на които се приписват въображаеми качества и чувства. Защото винаги е хубаво да "знаеш" "онези" какво мислят и защо така говорят. Правото на лично мнение, различно от моето, разбира се, не се приема, защото така ще се спука сапунения мехур на крехкия въображаем вътрешен свят... Изобщо поредното проявление на известен герой на Сервантес. Но иначе основната теза е "хейтя ви хейтъри". И моят "хейт" е по-правилен от вашия.

Моето не е хейтване, а обикновенна константация, Спестете ми високопарния си стил, че ми на помня на една нещастна в реалния живот позната, която има страница във ФБ, надъхваща жените как да бъдат щастливи.

ами не ги поствайте тогава тези новини за Мика за да не четете коментарите на злобни хора като нас. Всеки поне малко интелигентен човек би осъзнал, че при толкова много негативни коментари и няколко позитивни платени такива не е желан и не би се натрапвал.

не е грозна, но няма чар и излъчване, просто селска пръчка като баща си, от кратуна кратунки, жалки са напъните й това е

Тая колко много ме дразни. И малко ми мяза на Пенка "кЪрибското тяло" в лицето.

Тези, нали нямаше да се връщат в Родината и щяха да правят "Нова България" някъде по островите? Що се е изтипосала по разни наши сайтовеи пожълтели страници?

абе тя ако не беше щерка на стоичков и вие нямаше да плуете толкова ама аиде

ако не беше щерка на стоичков нямаше да я снимат

Много сладка снимка!

Тук непрекъснато се говори колко сме злобни и завиждаме! Да, аз съм злобен и НЕ харесвам дребни, тъмни, космати жени със захапка Mr. Beaver, които са със самочувствие без покритие и претенции до небето! А да не говорим, че и кухи!!!

А ти с тоя изказ...вярвам ти, че не си злобен...Нормалните хора подминафат материала без да се обясняват колко не са злобни.

Много е красива, истинска аристократка:)))))

Точно затова говорих!!! Най-накрая един, който не й завижда и не е злобен! Виж какъв аристократизъм струи от нея, какво великодушие! Колко е фина! А като си отвори устата, майкооо, каква ерудиция и ненадминат оратор!!! Ужас!! Българският народ много завистлив!!!

Да, тя има аристократично потекло!

Това е българския Кончита Вурст!

Ти пък си АЗИС

булгарите -не всички 90% са прости,завистливи мурзеливи,крамливи лош матерял доказано!мика е супер момиче широко скроена факт! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кофти заключение от пишещ неграмотно човек, който няма умения да си сложи кирилизатор на компютъра, което ще му отнеме максимум 1-2 минути от ценното време и е нещо елементарно за правене, което дори децата знаят да направят. Този вид нискоинтелигентни и високопарни обобщения си ги запазете за себе си. Доколкото виждам - вие също трябва да сте българин или българка и е доста самоунизително за вас да се самообиждате по този нелеп начин в опитите си да обидите хора, които не сте виждали никога и не познавате.

Очевидно човека е попътувал и поживял по широкия свят. Това те променя и намалява типичния български негативизъм. Такива сме всички, по рождение. Някои обаче се осъзнават и променят. Не го разбирате, няма как, непознатови е. Но така сте си добре.

къде и е най-широко скроеното място?

Стига сте ни занимавали с простотии!

Вярно прилича на Пенка,че и на Пеньо,хахаххаха

Четейки новината се сетих за една подобна новина от преди няколко години - интервю по тв от дома на Валери Божинов в Италия някъде беше - Николетка се излегнала на легълцето и ги питат какво правят по цял ден и те : Ох, ами ние сме много заети, Валери по цял ден тренира, а Николетка по цял ден е на лекции и после учи вкъщи..... След няколко години тоест днес нито Валери стана добър футболист, нито Николетка стана вишистка. Така че твшоутата, дето Мика ги е водила, модните и линии и прочее напъни да блесне, просто ги запомнете и след 1-2 години ще с говорим. Кофти опит да се вживее в роля, която не е положителна. Мислех, че Мика ще има повече мозък в главата си за тези неща.

барацр с тулпата не ми триите коментара моляааамика е хубаво момиче и мого по_вече от вас!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неприятна е. Меко казано.......

даи твоя снимка да ви сравним. ти трябва да си бивша мис свят щом се изказваш

Мъж съм, ма Кончито!

Ти да не се опитваш да кажеш, че Мика е почти толкова красива, колкото една мис свят???? Ти не си наред !!!

всички естети тук да си слозат снимки до коментарите, щом оплуват това хубаво момиче. на бас че повечето не можете да и стапите и на малкя праст по хубост и интелект. вие явно си падате по фолк карикатурите с пластични операции.

Ти може да не си слагаш снимката, по правописа те разбрахме, че си от етноса, сещаме се и за външния вид. Мерси.

аз сам руса сас зелени очи. а правописа ми е лош защото нямам кирилица. всички тук се оказахте големи садии и за ваншен вид и интелект- много повархностни. и расисти.

По-добре да я бяха снимали в гръб !

Ааа, не бъди толкова сигурен!!!

Ужасяващо грозни и злобни коментари прочетох. Какво ви пречи това момиче бе, хора?! Не е първа красавица, но изглежда мила и естествена, думите и са искрени, желанието и за семейство и деца е неподправено и съвсем нормално. И трябва ли да се чувства виновна, че баща и е известен?!... Той поне е от хората, които не са натрупали парите си от ограбване на сънародниците си, произходът на състоянието му е известен и законен. А на Мика пожелавам в най-скоро време да облече булчинската рокля - на сватбата си!

... И когато Мика се омъжи, Мери най-накрая ще е щастлива, че смисълът на нейния живот - Мика, е постигнал своите цели. Това ще изпълни сърцето на Мери с радост и хармония, докато бърше мушамата след вечеря...

Абе, Мери, не ни разбирай погрешно и ние искаме да видим Мика щастлива и с бяла рокля, ама ни се иска и младоженеКа да е толкова медийно словоохотлив да сме сигурни, че е взаимно това щастие и тази увереност, че това е ЧОВЕКЪТ. Този емоционален рекет и тези агресивни ЖЕНСКИ направо преобърнаха днешния свят. Направо вече ми е жал за мъжете, редно е да има малко толерантност към чувствата на другия. Дори и той да има същите чувства, очевидно е, че не иска да са медийно представени и ти, например, да ги кометираш. И да го насърчаваш, видиш ли, да я вземе тая, дето я определяш като да не е "първа красавица".

Мика да се оттегли в отшелничество в планината Тибидабо и повече да не се връща.

С дъгата рокля изглежда страхотно!

Абе - младо и хубаво момиче.

Това ли е модерно сега? Такива ли са булките? Мургави, с тежък грим и червена коса? Булката трябва да е нежна, естествена, невинна, а не с тон дьо тен пет номера по-тъмен от кожата на лицето и тежък грим като на про......ка. Разпуснатата коса прави жените да изглеждат по-невинни и женствени, а този бабешки кок състарява. Въобще не ми харесва - целият стайлинг не става. Мика е симпатична, вярно има някакъв дефект на захапката, но като цяло е поддържано момиче. За тази фотосесия са си направили лоша сега нея.

Ти в кой век живееш? Сигурно и девствена трябва да бъде. Това е личен празник, всяка жена решава за себе си. Една булка на 40 г. как би изглеждала невинно и ефирно? А ако тежи 100 кг? Да не се жени ли, според теб?

Аз живея в 21 век, но ценностната ми система явно е коренно различна от твоята, където пошлостта, нахалството и грозотата са на почит. Въобще умирай си там в твоя грозен свят и си мисли, че нарисувана в лицето като магистралка си много красива. Пази Боже от такива като теб!

Почти съм сигурна, че това е мнение на мъж и то задръстен такъв.

мно'о грозна! ка(й)мата и той не е 'убаф, ма щерка му мно'о грозна. по-грозна и от него. ебаси!

баи иване, знаеш ли баснята за лисицата и гроздето?

Сигурно я знае, освен това може да е лисица бай Иван, ама грозде тука не виждам...

Някак си , много ми прилича на една "героиня" от две реалитита Мис България и Вип брадър мисля , че се казваше Пенка и беше от малцинствата , изключително грозна и нахална също , като "героинята"от статията . Между другото , ако баща и не беше Христо Стоичков надали някой щеше да и обърне внимание , защото не блести нито с външност , нито с интелект .

Защо няма предупреждение от рода на: "... Не се препоръчва за хора с слаби нерви ..." или "МНЗ предупреждава, че гледката е опасна за Вашето здраве"

Ицоо, вземай си семейството и не се връщай в това блато ....,ЗАВИСТТА Е ОГРОМНА ,НАВСЯКЪДЕ ..

Къде да си ги взема да си ги води, у Кюрдистан ли? Ей, като вземете да се правите на светци...

Да, форумите са пълни с "човеколюбци", който уж човеколюбци, а хейтят "злобарите" и "завистниците". Или по-точно (да си го кажем честно) с лизогъзци на известни личности, за които известната личност като пръдне и мирише на Шанел....