Татуировките на Кара Делевин спъват кариерата й

Британският модел Кара Делевин е заявила пред шефовете на агенцията, в която работи, че няма да спре да си прави татуировки.

Обратно в новината

Коментари - Татуировките на Кара Делевин спъват кариерата й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е една грозотия да се татуира - така отвлича вниманието от същинския си вид. Също както разни подрастващи дебелани се остригват късо, боядисват се със странни разцветки и си слагат обеци където им падне. Само и само да не обръщаш внимание на сланините.

Простотия...ако е било нужно, природата щеше да ни създаде нарисувани...

Българина най го бива да дава акъл на другите и да има мнение по въпроси, които не го засягат. За тия въпроси, които го засягат е прекалено печен да си отваря устата, там чака, други да му свършат работата. п.п. Нищо де, като ви се наложи да върнете заемите на правителството ще спрете да си мислите за глупости ;)

Дреме и на Кара за кариерата на модел. Тая израстнала в топ район на Лондон, ходила в частно училище, Тя кариерата ще си я направи със или без татуси.

Казвах й аз, ама кой да ме слуша. Сега и тази вечер няма да спя, да я мисля, като че ли не ми стига Анджелина Джоли колко е отслабнала и как ги гледа тези 6 деца.

в демократична амрика като имаш татоировка не можеш да работиш в даржавна служба като пощи например и с това нещата приклучват много приказки само на пазара

Ма мноо ясно бе никой не може да ти казва какво да правиш със себе си. Дая уволнят като не им харесва и готово!

Татуирана лесбиика-пфуууу

беше тази бозавата ,че непомним ?

Татусите са нещо доцивилизационно,а сега са израз на някаква недостатъчност...

Това си е много индианско даже!

Ха ама тя и веждите си е татуирала...Майтап бе...Иначе по надолу прочетох един коментар, че татуировките са символ на емоционална или психическа нестабилност... Или поне наличието на такава по времето на направата им...Доста далечна представа от оригиналната им цел в Океания преди столетия!

Сега разбрах, че татусите ми са израз на емоционална нестабилност. Добре казано. Всеки с мнението си. Който иска да си прави - да си прави, който не иска - да не си прави. Който си направи татуси през психическа нестабилност - след време ще плаче, но ще има много повече хора, които след време НЯМА да съжаляват за нарисувана си кожа. Лек ден на всички :)

ти имаш няколко татуса? :О направо си плачеш за за психиaтър :D p.p шегувам се

"Татуирането има мистично значение, при прехода на душата в отвъдния свят татуировките служат за умилостивяване на злите духове. Примитивните племена вярват, че след като при смъртта духът напускал тялото, татуировките са знаци за идентификация пред духовете в отвъдния свят и своеобразен паспорт за блаженство там (Роналд Скот, Art, Sex and Symbol)" "Добре подбраната татуировка сама по себе си има магическа сила и не просто украсява тялото, но и оказва влияние на душата. Татуировката служи като персонализиране на тялото, което го прави дом и храм за духа, който живее в него, т. е. подготвя тялото за обиталище на демона (Мишел Дельо, Tattoo: the exotic art of skin decoration)."

Много го лансират това неприятно маце и се чудя защо. Толериране на хомосексуализма, що ли? Някой изобщо намира ли я красива или поне симпатична?

умирам ако не видя поне един ден намръщената и физиономия, злобния поглед и рунтавите и вежди!

Правилна е позицията на агенциите. Хората ако харесват жена, ще е жената, а не татуировките. Процедурите по премахването им, май са дълги и сложни - с някакви лазери. Поне да си слагаха временни такива, като лепенки. А те все едно се бракуват за тях.

в коментара ти първото и второто изречение си противоречат!

На това му викам НОВИНА!

Тази е доста противна с това нейно свирепо излъчване. Тези шефове спокойно биха могли да я елиминират. Толкова момичета има по света, които да бъдат не по-лоши от нея в професията.

татуировките винаги може да се скрият с подходящ грим ;) все пак ревюто е 10-15 минути за фото сесиите има фотошоп

Какъв грим, с акрилна (да не пиша блажна) боя ли да се маже? Това да не е ваденка!

потърси в нета Zombie Boy Tattoo Cover Up Makeup и ще видиш как става

t0ysh0p@abv.bg

Гледах преди време клипче за мъж върху, който няма нито една татуировка. След това започват да му махат "грима" (ако така мога да се изразя) и реално имаше татуси навсякъде. Затова могат да се заличават временно сто процента. :)

russev_plamen@yahoo.com

Има специално разработени силно покривни фон дьо тени и коректори, които са предназначени за прикриване на различни видове белези от операции, изгаряния, наранявания , както и др. сериозни несъвършенства по кожата. Голяма част от тях се използват и за прикриване на татуировки. В момента козметичната индустрия и фотошопа са достигнали до такова ниво, че могат да изкарат и Цецка Цачева да изглежда като Шарън Стоун.

Ами, проблем си е, защото на ревю всичко върви на поточна линия, на двама-трима стилисти се падат двайсет момичета, а за големата звиздъ някой трябва да следи нонстоп дали й се виждат татусите и да замазва.

Тия с татусите хич не ги разбирам, смятам че мозъка им е с минимален капацитет, та да се нашариш като сигане!

Защо мислиш така? Свободни сме да правим с тялото си каквото поискаме. Всичко друго е закони и правила в този свят... поне върху собствените си тела имаме пълната свобода, на която можем да се наслаждаваме.

Че си е ваша работа си е ваша! И едно е една татуировка, а друго е да се нашариш и да заприличаш на килим! Въпрос на възгледи, не виждам нищо смислено дори и в една татуировка! Човек като е млад мисли едно, с годините трупа опит и разсъждава по-мъдро!

Така е, свободни сме да изнасилваме, оскверняваме и обезобразяваме телата си, както си искаме. А после често плачем ...

Всъщност всеки има право на своя избор - с обици без обици, с татуировки, без такива, с дупка на носа или не. Защо просто не приемаме хората такива каквито са, с техните си желания, и не спрем да критикуваме и омерзяваме. Кому е нужно и какво печелите от това. Толкова злоба, ужас. И не, Вашето не е просто изразяване на мнение (не се прикривайте зад тези думи), а си е чисто и просто човешка жлъч която постоянно търси почва.

Абсолютно съм съгласен, че всеки има право на своя избор! И шефовете на агенцията - също! Създали са агенцият и възползвайки се от правото си на избор са преценили, че моделите в тяхната агенция трябва да са без татуси! Това е!

Каква злоба, бе жено глупава? Някой тук познава ли те, че да злобее, или пък някой да познава гей-девойчето от статията. Струва ти се злобно, защото приемаш чуждото мнение лично. Преди 5-6 години беше модерно в арт средите хората да се жигостват впрочем, не знам защо не стана достатъчно популярно. Виж сега, аз съм нудист, натуралист, не харесвам дори боядисаните коси, честно ти казвам - нямам нищо против теб и татуировките ти, но не харесвам татуировки, колкото и да са красиви като изработка, както писах по-горе имам лична причина да не ги харесвам, защо трябва да ги харесвам, а? И теб какво те бърка това, че аз и повечето от анонимниците тук не харесват татуировки? Ти си ги харесвай пък и ако искаш се изрисувай цялата, няма да те взема за жена, но това едва ли е някаква драма за теб.

Браво, браво! Умна реплика!

А Вие по какъв критерий определихте умствения ми багаж? И поради каква причина решихте че имам татуировка? Препрочетете коментара си отново и сам преценете дали тона Ви е добронамерен и подходящ. И преди да изречете нещо към някого си представете че някой изрича същото към Вас и как Ви кара да се чувствате това! Просто се усмихвайте повече и приемайте живота от към шарената му страна, в това е красотата му. Консерватизма отдавна не е на мода.

според мен - татуират се тия, които имат чувство за малоценност;нещо като: ниски на ръст носят високи фризури или шапки, плешиви мъже зачесват косата до другят краj на главата. но...последните можеш да поправиш, но татоо -и да го махнеш - остава белег.

Все някой трябва да поведе упадъка и в тоя бранш.

Е, не са чак толкова много татусите. Разбирам да имаше нещо ръкав.. а то.. Единствено ми харесват очите й.

Като някой пандизчия.

УУУффффф - грозно и нечистоплътно !!!! :(