Рут Колева със секси фотосесия по бельо

Рут Колева, която е известна както с големите си успехи в музиката, така и с провокативнoто си на моменти поведение, поднесе нова изненада на феновете си.

Обратно в новината

Коментари - Рут Колева със секси фотосесия по бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТемеРУТ. Гади ми се...

Рут трябва според мен ,да си стои само зад микрофона, където тя самата мисли, че принадлежи. Кой я излъга, че някой иска да я види по бельо? Тя дори и чар няма, камо ли сексапил!

Пушеща жена с големи балкони и татуировки. Това сигурно възбужда някого?! А, да, да не забравяме татуировките и тъпото излъчване. Що не я показахте и по-надолу, бе, Дир-е? Защото е още по-зле, нали? Отврат!

Рут, предлагам ти да станеш член на ГЕРБ и с вожда тиква да си спретнете конкурс "НАЙ-ГОЛЯМ ДРАЗНИТЕЛ" Успехът ти е гарантиран!

Дира, кое е етнически нетолерантно, че ме изтрихте??? Че е отвратително жена с цигара??? Ами трийте ме пак, но е отвратително. И мъж с цигара също е отвратително. Да ви имам цензурата.

И с грозни татуировки. Отвратително!

Ох,и това ако е фотосесия аз ще съм най големия фотограф.Боза!

Грима, осветлението и ъгъла на снимане са опасна работа :)

От толкова "сексапил" взеха да ми харесват все повече кюлотите на баба ми...

Ще ме извинявате, но името Рут и думата секси НЕ трябва да се срещат в едно изречение!

Крокодил на Нил

Имайте малко милост, като не може да пее поне малко парички от белйо да изкара! А що се отнася до цигарата, явно фотографа е забравил да я предупреди преди сесията, че вътре не се пуши !

белйо?

..адски секси! Особено снимката с цигарата... леко ме присви корема даже! Защо толкова държат всяка певица да е секси, дори при такива природни очевидности..?!

Знам,че ще се повторя,но Рут и секси са две различни неща.Ако обърнем нещата в обратен ред и кажем най-красивата от грозните,тогава вече съм съгласен :). Не искам да обидя момичето,но всяка жаба да си знае гьола.

"Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" - е кое е обидно. А вие защо и публикувате гащите на тази - ТемеРут!

Рут Колева и "секси" са антиподи. Вие тотално се опитвате да ни вземете за мезе.

Супер! "Усещам че си близооо " :) Страхотни песни има.

Рут и секси?!? Рут и големи испехи в музиката?!? Много добър опит за внушение, ама как да клъвне човек, като Рут много добре си я знаем.

И КЪДЕ ВИДЯХТЕ СЕКСИ СЕСИЯ, БЕ МИЛИ РЕДАКТОРИ! АКО ЕДНА ОБИКНОВЕНА СНИМКА С ЦИГАРА В РЪКА Е ЧАСТ ОТ СЕКСИ ФОТО СЕСИЯ, ТО СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е ЕДНА ГОЛЯМА СЕКСИ ФОТО ПЛОЩАДКА, ХА!

Снимките са хубави, татуировките също, обаче тази цигара..,нещо не мога да я възприема. Не мисля,че е подходящо при всичките забрани..

не бях чувал по- нежно и женско бг име от Рут , поздравления за родителите !!! ( ако ше ме разберете )))))

За татуировките пък съвсем. Просто ужасно. Незнам каква е тази мания навсякъде, но е грозна работа татуирането.

Май се опитва да имитира Виктория Бекъм с този поглед, но не се получава. Кофти фотограф. За момичето не е мой тип, но ако фотогафа беше сносен, можеше да стане и добре. Но тази определено не бих я загледал по улицата.

готино си е момичето но ме дразнят циничните хеитури еи много комплексиран народ направо казано ми е ял защото това са предполагам млади хора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко е въпрос на гледна точка - на две водки повечето жени стават "готини момичета".

Може би аз не знам ,но нейна песен известна според мен няма . По-скоро стана известна със скандала ,който правеше с Кичка Бодурова. Ама котето и колкото да се напъва не може да бъде тигър" Къде отива да се мери с Кичка? Малка е....

Рут, предлагам ти да станеш член на ГЕРБ и с вожда тиква да организирате конкурс: "ПО-ГОЛЯМ ДРАЗНИТЕЛ" Успехът ти е гарантиран!

Рут на тези снимки е много готина.

Ако сега идваш в големия град да го завладееш и ако не си виждАл жена никога и ако не знаеш какво е Фотошоп - да. Не е лоша идеята да прочетеш коментарите по-долу.

Най-мразим "карикатуирани" кр...ури.

мрази си каквото искаш на никой не му пука.

Дето викаше Ал Бънди : "Ослепяяяях!". Не стига, че всички знаят, че е грозна и безформена, не стига че е бездарна певица, ма и се снима по бельо? Ма кой си ляга с такива бе? Къде е смисъла да се съблича? Фотошопа помага, но само до някъде. Да пази Господ, мани, мани ...

Че и гърбава.

Всичко хубаво, но Рут, не се снимай с цигара в уста!

Държавата се тресе, тази секси сесии тръгнала да прави. Изключително ГРУБО отношение към народа и проява на лош вкус.

А коя е тая на снимките? Не че са много прекрасни ама Рутката е дебела и безформена.

На тази сашка васева й е била идол! Иначе бицарите не са й лоши. Малко по-големи са от моите нищо че тренирам. Тя пък си тренира с ядене ;) С една дума - ЮЗРУД!!!

На тая селска пръчка не и ли е казано,че модата на цигарите беше през 70 те.

Нещо не разбирам - тази е всичко друго, но не и секси. Да не говорим, че не бях чувал световно неизвестната марка бельо (българско), но сега със сигурност ще го избягвам, защото дизайнът му наистина е като за 50 годишни лелки от провинцията. А снимката с цицата и снимката с циграта изобщо не могат да ме убедят, че тази кака е по-различна от онези, дето се снимат в евтините порно филми. Всъщност не съм прав - те поне се усмихват, а не гледат все едно светът им е крив.

Рут, пиша ти от Криводол. Събрали сме се тук пет човека в кръчмата и решихме да ти сбъднем мечтата да ни пееш. Чакаме те. Твои Криводолски фенове.

Vitomir

тая дето прави аборти налево и надесно се снимало по прашки. Аууууу, голуема работа. Аман от морално пропаднали хора.

абе тая още ли не е започнала нормална работа ? Още драпа да да захапе лев по без да работи !! За съжаление мързела не морял, ами мъчел, както казват старите хора!

Да не се занимава с глупости, да вземе да пее. Имаше хубави песни, ама се отплесна по пъблиситито и стана просто поредната Златка. И ало, стилиста, къв е този бабешки бял сутиен бе?

Като не може успее с пеене (не казвам, че не може да пее), поне да се съблече. То е ясно, че с нещо трябва да се компенсира средностатистическата певица, че да привлече внимание. Мадона така успя, но след нея стана навалица и тази формула не дава резултати. Време е да измислят нещо ново - примерно да спрат да пеят щото няма смисъл :), да го правят само за удоволствие. ПП. Въобще дори не погледнах снимките. То комай вече не остана нещо, което да не сме виждали :))

престанете злобари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само да ти кажа, че е 'piss' а не 'pis'. Има разлика. Като си позьор/ка бъди позьор/ка до край! А рут-ката 'stinks' отвсякъде.

За мене спрасна свиня?

Аз видях само фотосесия по бельо, даже май беше по черньо. Само си загубих времето.

Рут, нямаш харизма, момиче. Не се напъвай, това няма да те направи по-харесвана. И гола да се съблечеш, все тая.