Елен Колева представи стилни рокли в лятна сесия

Елен Колева е ярко и запомнящо се присъствие в новата фотосесия за лятната колекция на VHK Fashion.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева представи стилни рокли в лятна сесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

демоде

А, "колекцията" се е увеличила? Като публикуваха "новината", бяха само двете еднакви рокли в различни цветове. Както и да е. Тоя, дето я е обличал тая булка, не е ли забелязал, че купчината плат, с която е наметната докато лети, не е неин размер?

Абе, а къде и е брадавицата? :)

Краварката Дуся.

сладникава и демоде.Малко да си оправи излъчването- има данни, но както се носи прилича на селска перачка от реклама за прах за пране.

Елен е много красива, но дрехите са ужас!

Еленовия скок е един път- край съсипах се от смях:))))))))))))))))) Не пропускайте снимката :)

И аз, и аз:) Смях се до полуда:))))) Толкоз хвъркато двукрако не бях виждала. Мани, ами и с пелерина с крачоли - нЕкъв нов Батман-фешън ще да е това

Аман от подобни държанки!

Явно тук пишат само недоволни от живота си комплексари. Много добре изглежда Елен Колева. Много е свежа и красива. А някои от дрехите са много хубави - арки, летни. Кога да носи такива свежи дрефи момичето, като стане на 80 ли?

Вари я, печи я, за нищо не става тази селска мома! Да си седи там при Майонезата и да не ни занимава с безинтересната си особа!

Освен че е кръглолика и кръглоока като селска мома, нещо и късобаджак ми се вижда.

Краварката Дуся.

... и ти си кръгъл глупак , ама карай!

Боже, опази ме от този шик! VHK Fashion - Vиж Hубаво Kаката Feшън и бегай далече да не те застигнат тез точки, финтифлюшки, коланчета и басмички:)

Гледам снимките и в дясно една колонка с Ева Мендес - окото ми така неволно поглежда и нея. Мъка, мъка, мъка... Особено оня подскок на елена...ха,ха,ха... Моделите от 60-те год., снимките кофти, а Ленчето...дебеличко за тия вереви. Кога ще достигнем света???????

Разбира се, че е хубава и свежа. И това прави впечатление на фона на плеядата дръгливи "модни икони"...Пък за тоалетчетата...няма какво да се каже.

А бе хора, тоз елен заприличва на тюлен! Както писаха в пресата ни жълта, напоследък много майонеза гълта...

Не ми харесват нито дрехите , нито снимките! Елен - бива.

Хубавото на тези снимки и Елен, е че не е слаба и нормално сложените жените може да преценят за себе си - какви дрехи да не си купуват..- само няколко кадъра си струват наистина с рекламна цел на облеклата, останалите са постигнат обратен ефект.

Жената си е много хубава, но дрехите са доста смешни. Не мисля, че е добра идея човек да се показва с тях навън.

смешна е тя,не дрехите,дрехите са си страхотни ,но на селска мома как искаш да седят и незнам това недорозомение кои го набеди за красавица.много ми е гадна тая с това телешко излъчване,на моменти ми прилича на жената на шрек.

Снимка 19 ми е любима! Що им даде да ти облекат т'ва, бе Еленче?

За пари, бе Андро! За какво друго!

Разбира се, че колхозничките ще ги оценят по достоинство - семпла басмица и още по-семпла мома! Истинска The beauty of the vilage!

Стига бе хора.Не че и аз не се посмях на някой снимки, ама добре си е жената.Не е дебела, закръгленка е и даже си е пропорционална.

фотографа можеше да замаже положението и да пусне снимките черно-бели

Празноглави кокошки! Ко-Ко кудкудяк!Когато имате красотата и стила на Елен тогава коментирайте-скапани,смотани кифли!!!!!!!!!!!1

абе ти не гледиш ли че повечето коментиращи са мъже ?

Еленке, ти ли си?

Много секс има в този елен, даже след всичките му там "разкрасителни" процедури, на които се подложи, даже и облечена като бабичка, понеже мъжът й й е дядо. Фен съм й, ще му се невиди!

Много ми харесаха тоалетите в лек ретро стил, женствени, цветни, подходящи за дами. Не за офисно приложение, за над 40 годишни само ако са със запазени фигури. Щях да забравя и за грозотии, дръгливи или обсебени от чалга или рап също не стават.

Езикът ти не е на дама, а на уличница - беа възпитание, без първи седем години, куха и напомпана с лъжливо самочувствие.

смешна е тя,не дрехите,дрехите са си страхотни ,но на селска мома как искаш да седят и незнам това недорозомение кои го набеди за красавица.много ми е гадна тая с това телешко излъчване,на моменти ми прилича на жената на шрек.

но е права

мода за дебели жени представена от плюс сайз размер "модел"

Това не е мода за дебели жени, разбирач, а за жени, отиващи на селска сватба.

Ти виждал ли си плюс-сайз модел.Щото ако не си пусни чичо Гугъл, пък тогава се пъни, Аполон на Аполоновците.Комплексари.

Запенихте се от злоба завистници , дрехите са свежи и приятни за лятото и съм сигурна , че повече от критикуващите не са изглеждали така и на 18

Защото съдиш по далечните спомени за себе си на 17 години..

Момето чукна трийсетака и почна да се " рекламира" ...

Не е чукнала нищо. Оттук нататък започва истинската хубост - женската. 30 годни са си развита младост, много по-хубава от по-раншната глупава младост

Стою

На първите 10 снимки ми прилича на колхозничка в отпуск. Уменията й като фотомодел не искам да коментирам.

На мен ми харесват снимките, свежи са цветовете, Елен Колева е готина, кефя се...Но не очаквайте на всички всичко да ви харесва, нали? Весело лято...

За мен е 13!

Безвкусица... и колекцията, и позирането.

Елен е хубавица!

След гримчето и фотошопчето всички са хубави.

Не колкото нея, мацето наистина е много секси. Една такава пухкавичка и бонбонеста, ама хич не я бива да се продава!

Списание Лада през 80-те.

Подходящи моделчета за жените в общинските администрации.

Да си покаже снимките като дебело дете и юнаша и по-късно, а н есега да се представя за много важна и да трепат манекенките.

като почнете така. Не харесвам Елен, но какво значи да си покаже снимки да видим каква е била. Еми сега е такава. И аз съм била пълна, баща ми е имал такъв ген и са ме тъпчели. Сега пораснала се взимам в ръце и нямам нищо общо с предишното дебело дете. Важното е човек да се променя в положителна посока. Друг имал пъпки,трети еди си какво, цайсар...все за нещо ще се заяждате!

Ами то повечето хора на 3-4 годишна възраст не са знаели азбуката, това означава ли, че трябва да се говори за тях: остави го тоя, като беше дете не беше прочел ни една книга, а сега ще ми се прави на много отворен след 20-30 години.

Трябва да отслабнеш, Ленче.

Нито фотосесията е стилна, нито моделите, които представя Ленчето. Пълна селяния!

И аз съм зажаднял за истинско женско присъствие по улицата, вече ми накърти от безполови същества с униформа, която се състои от дънки, гол пъп, груби гамаши и пиърсинг.

Има бе! Загледай се и ще видиш! Ама тогава да не ревнеш, че пък не им отивали тия дрехи. Аз лично предпочитам дънки, пред тлъсти балдъри с широчина, по-малка от височината, опухани в къса пола...

По коя улица точно?:)

Хайде не се прави на много остроумен

Абе ... разликата на тая "модна линия" не е ли само в цветовете на основата? Десена - един и същ, модела - един и същ, "моделката" - една и съща... Ще търсим трите разлики или направо ще ни ги покажат?

Просто са 3-4 модела с по повече от една снимка на всеки от тях. Какъв е проблемът! Че са семпли и женствени рокли без финтифлюшки, железа и разголени пъпове ли?

Жълтата дълга рокля е зашеметяваща. ;)

И аз мисля като теб! На тези отдолу не им забелязвай, сигурно са женици, нали ги знаеш как обичат да казват за другите, че са грозни!