Скалата идва у нас за „Непобедимите 4”

Дуейн Джонсън-Скалата ще пристигне в България следващата година, за да участва в „Непобедимите 4”.

Обратно в новината

Коментари - Скалата идва у нас за „Непобедимите 4” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, булгаристанци, от нищо не сте доволни, всичко и всички мразите, затова сте го закъсали отвсякъде!

Ми не прилича на Боко и не е ял филии с мас!

Дуейн Джонсън-Скалата може да се запознае с българския си събрат Киро-Скалата :)

Но я се огледайте, колцина станаха успешни звезди в киното - Джонсън /и то още с "Царя на скорпионите"/, Джон Сина, футболистът Вини Джоунс, "Трите Хикса" също опита, да не говорим за самия Шварценегер и кариерата му в три различни поприща!

У главата същ великденски борак.

...."Холивуд" отдавна не е същия. Киното отиде на "кино", а днес по екраните се бълват ужасно плиткоумни бълвочи.Разбрахте ли кой бил най-касовия филм за тази година - ако не се лъжа някакъв си "Джелезен човек"...... и друго си мисля - тук ни карат да се радваме като туземци, че някакви "величия" идват да снимат филми.Жалко, превърнаха България в една бананова република с евтин секс, дрога и място за снимане на нискобюджетни продукции.Кои ли наши актьори ще бъдат наети за пореден път в 5-разрядни роли срещу смешен хонорар??? А колкото до Скалата - тия дни гледам дават трейлъра на Херкулес.Американците обичат да се изхождат по много въпроси, особено върху митологията. Сега децата и младежите ще си представят великия митичен герой като този тъпоумен бифтек. И знаете ли - за по-младите тук ще е интересно - гледайте филми за митологията от 50-те и 60-те години с великия атлет, актьор и модел - Стив Рийвс.Там няма компютърни ефекти, но ще видите какво значи не само физическа сила и красота, но и обаяние, благородство и осанка!!!

За някои неща си прав, за някои звучиш като 100 годишен дядка . А да наречеш Дуейн "плиткоумен бифтек " си е доста глупаво. Това е един от най-умните шоумени в Америка . За "бифтека" хмммм , дано стане всеки такъв "бифтек ":)

.....засега съм на 45....надявам се да пиша "постове" и като стана дядка на 100: ))....иначе сериозно - за много неща днес май е по-добре да видим как са ги правели преди 100 години.Не ми се спори, но ако говорим за класическа красота - вземи само "дискохвъргача" на Мирон, или Поликлет.Няма статуя от античността, която да прилича на този "бифтек" и на подобните му.....а не забравяй, че на древните ваятели са позирали прочути олимпийски атлети. Този тип няма нищо общо с пропорциите за красота в тялото. Въобще не бих искал да приличам на него....затова се сетих за великия Стив Рийвс. Виж само елегантната и "лека" фигура на този гигант. До него Скалата е просто като ниандерталец....

Непобедимите чеп за зеле не става от тях. 4-та част тръгнали да правят. Кой ги е излъгал, че филма е гледан? То даже и в Замундата никой не го тегли, толкова е тъп филма.

българска работа.......... 351 230 пъти Expendables 2010 провери и тогава пиши !

тоя като го резнем един път доле ниску у макарите ще го бием после като маче у дирек

биячо, само подъл човек и ЖЕНЧО може да удари един мъж под пояса и да се мисли за голямата работа после..ЖЕНЧО!

Абе ти си много прост. В боя всичко е позволено, още повече ако трябва да оцелееш. Имаш ли представа в спец обученията какви удари има?! Тук няма женчо-менчо - противникът трябва да бъде обезвреден - както можеш!

Това не е Киро Скалата, нали?

Не бе, тва е Митъо пищова!

Официалната премиера на 3-та част е на 15-ти август 2014. Вече го има в замундата - поредната тъпня с мухлясали герои... Как пък не разбрахте, че всичко в България е 30 години назад: - 30 години назад е музиката, която пускат по радиостанциите: - 30 години назад са филмите, който въртят безкрайно нагло за пореден път по телевизията; - 30 години назад са политиците, чието отношение и методи за избиране са дебилни. Но път за кражби, мурафети и далавери - тогава сме номер едно.

Само до някъде си прав. В момента Ронда Руси е най-актуалната спортистка в САЩ. И на тях им промиват мозъците, не ги подминават.

Скалата е висок 191 см.

Високите мъже, като че ли вече са рядкост.

Както и жените с естествено големи цици;)

Да, мъж под 1,80 не е мъж.

Като до се има предивд каква безмозъчна простотия са всички серии, особено 2 и 3, тази сигурно ще е връо - още повече с такъв "уникален" актьор като боздугана с умния поглед на снимката!

Ходи гледай "на всеки километър", като не ти харсват..

група дебили и изпаднали от киното ще идват да радват местните дебили