Адриана Лима прости на съпруга си

Манекенката Адриана Лима е дала втори шанс на съпруга си Марко Ярич, с който се раздели след негова изневяра.

Обратно в новината

Коментари - Адриана Лима прости на съпруга си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сте им били под чаршафите, че да съдите. След тотално гейския свят на модата той си е пич та дрънка. Като жена мога да оценя нейната красота, но и съседът изглежда супер! В тяло де :)))

А не бива! Как е възможно такава красива , а и финонсжвж езависима жена да се остави да я прави на глупачка тоя кривоглед балкански простак!

Адриана, извинявай, повече няма да правя така.Е, засега...

Vseki moje da sgreshi, za da prostish triabva da si mnogo shiroko skroen chovek. Hubavo che se opitvat da zapaziat braka si, umna jena.

и как върви съживяването, ако не е тайна?

Следва продължение......

Luna0102

Луда жена, вместо да празнува че се отървала от Кривото Око, тръгнала да му прощава.

Много е тъп тоя просто :Д Тая ако ти е вкъщи, друго няма да погледнеш :Д

И най-хубавата манджа, ако я ядеш всеки ден - сутрин, обед вечер, ще ти втръсне, Гоги!

Не е баш така.

мечтата на всеки маж да има такава крассива жена като адряна но не винаги се получава това което желаем а не знам на този пич какво ще намери нещо по различно и по красиво като изневерява тои има махимума. тогава никои не ни обвинява ние мажете с обикновените жени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябвя да му го върне Тъпкано. :-)

Тя манекенка, той спортист, при това залязъл. Кой красив, кой умен... Минало вече.

той не е изгрял, че да залеза :)

Очевидно не прощава за първи път. Гъска :)

Мила Адриана, Разкарай го този тъмен Балкански субект - селски тарикат и тъпанар! На всичкото отгоре и кривоглед! Ти си една от най-красивите жени на света - прекрасен и сексапикен Victoria Secret' s Angel!! Можеш да имаш всеки мъж, когото си пожелаеш! На този прост, грозен селски сръбски тарикат си му родила и две деца на всичкото отгоре, а той като истински балкански комплескар то изневерява с някоя грозноца, която не може да ти стъпи на малкия пръст! Зарежи го този простак - касива си, богата си, млада си - намери си някой мъж, който че те боготвори и да не ти изневерява с разни простакели и си гледй живота. Този фрозен селски тарикат не те заслужава! зарежи го!!!

Не знам как тази жена може да се омъжи за тоя грозник.Ужас !!

....а тя па Адриана като ше земе да влезе у дира, па като ше земе да се зачете у новината за нея (като спицялно наеме преводач), па като ше се замисли над написаното от тебе, жено, па като ше й доде просветлението, па като ше те послуша, па накрая като ше те издири с бъклица и дрян и шише блага ракия за армаган! А? Ааааа!

:) :) :)

Ще й прерадем безценните ти съвети...Ама как си се вживяла, сякаш си самата хубавица Лима, а?

Като му гледам очите, май я е хипнотизирал..

Адриани много, но Марко е един ...

моята и дадох свобода и ми се успокои живота.

глупости

Хубаво, че прощава момичето ама не на подходящия човек - тоя само като го видя по тарикатската физиономия им давам още макс година докато се повтори същата история

руса жена,какво очакваш

Тая Адрианата май е редко тъпо парче - за кво й е тоя разноглед, мустакат селски бек!

Такъв селянин как да не му простиш...

НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СЪЖИВЯВА ТАЯ НАИВНИЦА!! КАТО ГО ГЛЕДАМ, ТОЯ МУСТАКАТ КОЦКАР, МНОГО И СЕ ЧУДЯ НА УМА, АВА НАЛИ ВИЖДАМ БЛОНДИНКА-ТО КАКВО ДРУГО-НАИВИТЕТ НА 5 ГОДИШНО ДЕТЕ И БРЪМБАРИ ПОД ЧЕРЕПА, ИНАЧЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕ, НЕ ДА СЕ ОМЪЖА ЗА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ!

Къде видя блондинка?!

Когато бях на 18 години, твърде убедено смятах, че никога няма да приема изневяра от страна на гаджето ми. На 28 години, вече щастливо омъжена, дори и през ум не ми е минавало, че това наистина може да НИ се случи. Е, човек предполага, Господ разполага!!!! Днес гледах повторение на "Търси се" в, което гост беше Мария Силвестър. Може би някои от Вас са чули или чели за изневярата на съпругът й и последвалата прошка от нейна страна. На всеки от нас може да му се случи да сгреши. Любовта и зрелостта, за мен лично, се изразяват в това, да направиш избор. Ако обичаш и те обича човекът до теб, макар и отклонил се за момент, важното е дали сте едно цяло! Има грешка - има прошка, когато си заслужава! До всички под, даже и над 25 години, които няма да харесат мислите ми - от сърце пожелавам да не им се налага да прощават изневяра!!!

Да, ама не! Никой не прощава изневярата, но има много хора, които просто се примиряват с нея и затова причините са много-финансова или емоционална зависимост, скрити интереси, план за отмъщение... Колкото по-зависим е единия партньор от другия(финансово или емоционално), толкова по-често ще му се случва да "прощава" изневери, независимо дали е под или над 29 години:-)

Напълно сте прав(а)! В случая явно става въпорс за емоционална зависимост.

Тя хубаво прощава, ама аз ако е хвана тази ... не бих и простил.

Марко Ярич е пич, беше плеймейкър на националния отбор на Сърбия в един от най-силните му периода, вкл. 2002-а когато станаха световни шампиони в Индианаполис (биха САЩ на 1/4 финала). Адриана Лима изглежда хубава на снимки, ама всичките които й се възхищават дори не са я виждали на живо и си нямат и бай-малка идея колко й е умствения "багаж".

ех, Адриана, Адриана, и вторият път прости, май ще прощаваш серийно... любов ли е, чудо ли е!

Не стига, че прилича и носи име на магаре :))), ами и на всичкото отгоре прекалено разгонено... Но какво друго да очакваш от магаре??? хахах Но пък какво друго да избере една манекенка, освен някой, който е с нейния умствен потенциал :( Не виждате ли, че те така си се чифтосват - манекенка, спортист, манекенка, спортист... - нещо като "роднина, полицай, роднина, полицай" :))))

Марко е име на средновековен крал, известен в България и като Крали Марко, Марко Кралевити, Крале Марко! Разбирам, че История (като наука) не е силната Ви страна, но очевидно не сте и гледал/а класиката в българското филмопроизводство "Опасен чар"! Пак от там е взаимствана репликата ми към Вас: "Лошо, Седларов, лошо" :)

"История" не е име, за да я пишете с голяма буква :)))) Я, да видим кой не е ходил в часовете по бълг. език :))) А щом сте специалист/ка по история да видим дали знаете Крали Марко на чия страна се е бил , когато е загинал :))) Май ще се окажете най - обикновен въздух под налягане! ;) Друг път повече мислете преди да си вадите изводи, базирани на собствените пропуски в дадена област!

Момент, опа, преместих го в другия крачол. Продължавам да разглеждам другите новини от света на шоубизнесот!

хахах, добър сиии :)))

"любител" има само една мозъчна гънка, та щом ти му се възхищаваш, си представям, че и толкова нямаш!!!

Прекрасна е! Жалко, че отново се потвърждава поговорката за хубавите ябълки и свинете.

Такава прекрасна жена, защо й е този неверен мръсник?

Bell

Любовта е сляпа, колега/колежке.

може би Адрианчето не е толкова глупава колкото изглежда. Все пак жената е като цвете. Рано или късно ще увехне, а дотогава колкото по-голяма банкова сметка си натрупва, толкова повече.

Много бързо им умират браковете на известните.Интересно ми е как се съживява брак?

"Голям залък хапни, голяма дума не казвай" - българска народна поговорка.

Не те разбрах?Тези поговорки ги знам, но какво общо имат с новината и мнението ми?