Берен Саат и Кенан Доулу се ожениха в Ел Ей

Популярната актриса от турските сериали Берен Саат и известният турски певец Кенан Доулу са се оженили на пищна церемония в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Берен Саат и Кенан Доулу се ожениха в Ел Ей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво ме интересуват разни турци? Клали са ни и са ни бесили 500 г., ей така, за кеф, а днес вече им станахме най-големите фенове, че и почнахме да четем за хайлайфа им. Ще ни ги натрапвате като станем турски вилает, още е рано. Като мине още едно поколение и България окончателно се турцизира и циганизира може би ще им се радват.

Честито много се радвам, че не я последва съдбата на героинята и, която се самоубива. Мъжът и може да не е голям красавец, но сигурно знае как да се държи и да се грижи за нея. А не като тукашните мъже хем грозни, хем гадни към жените..

слава богу че поне тукашните жени са идеални - само като чуят за пари и си свалят гащите още на улицата.

КОЙ????

problemat ne e v tova che horata obichat da mraziat! problemat e v tova, che veche izhezna vsichko stoinostno, koeto moje da nakara horata da go haresat I da proiavat interes I liubopitstvo I jelanie da izkajat niakakvo gradivno mnenie. Estestveno, che horata shte sa negativni, kato samo bokluk im se podnasia. Tribva da sme niakakvi dioti, ako trugnem da pozdraviavame pozitivno vsiaka zabremeniala patka, vsiaka rodila patka, vsiaka sgodila se patka, vsiaka razvela se patka, vsiaka omujila se otnovo patka, vsiaka rodila otnovo patka I t.n. I t. I t.n.

айде стига сте завиждали на турците.такива негативни хора сте.с това мислене до никъде няма да стигнете ,какъв велик народ и каква велика държава сме си личи от хала на който сме в момента

Не ги знам кои са, желая им щастие, но защо се пише за някакви регионални звезди, които освен на много тясна публика, на никого нищо не говорят? Със същия успех може да се информираме за събития около сръбски или албански известни личности.

Cкоро подобни новини ще бъдат забранени в ислямизиращата се с бързи темпове Tурция. жалко а можеше да бъде нормална а хубава страна. Mомичето впрочем си е с чистo славянски черти, може би българка.

Стига сте го обиждали човека, важно е на нея да й е хубаво с него, да я прави щастлива, а не колко е красив. Красотата не топли и е преходна, други неща са по-важни , за да върви една връзка и брак. Желая им щастие!

правилно - щастието не е в парите, а в тяхното количество!

Доста наивно.

Естествено че красотата е нищо без чар ,ум и присъствие и близост най-вече

Не я харесвам като жена,има селско излъчване,но пък се възхищавам на актьорското й майсторство.Желая й много,много семейно щастие.

един явно запознат с певеца, каза,че е потомствен музикант-певец, но са забравили да кажат що за певец е - оперен, класика, рок, и пр. или е певач на турска народна музика - т.н.маанета, които тях ги кефят, но нас - не.Един го нарече "тъмен балкански субект". Не си познал.Няма нищо общо с нас.Прилича на "тъмен азиатски субект" - същи син са Саадам.

Направих си труда, навява силна алюзия за Графа и визуално и всякак. Ако се абстрахираме от родовата памет и омраза, турците в момента търпят възход, по-специално за образованите хора има перспективи каточели, за разлика от положението на същите у нас. Университетите им изпреварват нашите като рейт и изобщо не вървят надобре нещата тук. А пък сапунките, турски, български, руски, американски, латиноамерикански, занзибарски ... все тази! По-внимателно с телевизията, народе!

От родовата ни памет няма как да се "абстрахираме".Докато има поне един жив българин ще се помни 500 години османско безчинство по нашите земи.500 години заличаване на всичко българско, родно мило.Никога няма да забравим насилственото ислямизиране, кръвния данък и всички останали тегоби.А колкото до "дръпването " напред на турците,прочети от вчера призива на турския вицепремиер Бюлент Арънч ...жените да не се смеят на публично място за да не показват своята привлекателност!!!! Може би затова тази актриса се е омъжила в чужбина за да се усмихва спокойно на сватбения си ден.Прочети и световната статистика,че по брой на убийства на жени Турция е на едно от челните места в света. Е,....толкова са "дръпнали" напред турците.

ама този бил женкар!!! Все пак сигурно има някакви достойнства, които не се виждат. Не обичам дебели мъже. Ама тя няма ли си пари,та се е вързала или й пее на ушенце, и се е разтопила.Но тя е добра актриса с широко амплоа.То като няма друго - гледам турски сериали - избирателно и далеч не всичко.Но мога да кажа, че турците са добри артисти.

Шест месеца съм в болнични(гадни операции) и изгледах доста турски филми,които иначе не бих гледала.Много красиви и чаровни актриси имат.Колко наистина красиви и талантливи наши мога да изброя.Малко са.На младото семеѝство щастие и любов!Хубава новина за тези,които знаят коя е.

на твое място бих си проверил коефицента на интелигентност, със сигурност е 50% от това което е бил преди 6 месеца..

Има нещо такова... :)

за толкова време могат да се прочетат много книги и изгледат много качествени филми, по интернет например. до турски сериали ли сте опряли ?

И книги четох,и дома преподредих и сега преди да тръгна на работа всичко изчистих,но.....6 месеца са много,много време.Децата са големи,няма грижи по тях.А иначе имам висше техн.образование и работя хубава работа с добро заплащане.Мисля,че не съм затъпяла,защото ми носиха документи в къщи,но коѝ знае....

Берем Саат и Берем ДжилезУ са зели, топ новина! ..абе какво ни занимавате с тия лигави турски сапунарки? "популярни" били, мда - всяко година на Оскарите са на първия ред сигурно?

Кой?

Georgi

Чок гюзель кадъна!... А този не ми харесва много, ама щом тя си го аресва...Все пак са изчакали да мине рамадана...

ша има после бир шадраван сикиш!

Честно, тия за пръв път ги чувам. Явно са важни за България. Или поне за дир.бг?

И аз така : ))) Явно са някакви " звезди " от резашките бози. Ама снимката кърти , като от 30г. на миналия век са : )))

Нали не мислите, че трябва жената да прилича на А.Джоли, а съпругът и да е като Брад Пит, за да са щастливи. Всеки има своя индивидуалност и това ценя най-много у хората. И тя и той са личности, а не копия на някой си. Нека са щастливи!

А вие колко щастливи хора познавате? Прочее - Анджелина Джоли никак няма щастлив вид.

я качи една твоя снимка да видим що е то истинско щастие, а?

Да са живи и здрави и много щастливи! Тя е великолепна актриса, сраства се с ролите си, а изглежда толкова земна. А той-в първия момент ми се видя малко странен, но явно е интересна личност, а сигурно и много добър човек. Нека се обичат винаги !

и заглавието е сбъркано и вътре в статията... ДОУЛУ се пише, не ДОГУЛУ, няма Г (Doğulu)

Пу, язък за хубавата ханъма, че ще развали хубавия ген! То и без друго много хубави туркини няма (освен по филмите, ама то оставаше и там да са грозни), да се беше омъжила барем за турския Брат Пит, а тя ... на някакъв грозен плейбой се е продала ...

лошо и се пише на тази красавица с този женкар. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя е селска хубост(точно за турските редки бози които ни натрапват заради промиването мозъка на"електората"),той направо грозен.Добър музикант-ок за които харесва такава музика.Незначителна "новинка" за българския потребител на български сайтове.

Много красива и талантлива. Дано е и много щастлива!!

ама надали...:)

Баща и на мен я беше обещал!!! Сега ще трябва да ми плаща!!! Този нейният какъв мъж е? Няма 120 кила, как ще я храни? :-)

мъдро е казал народа: Хубавите ябълки свинете ги ядат...:))

Взе ми думите от фейсбука!

Ти да не претендираш за авторство на този израз?!Наистина ли не си го чувал досега или си толкова тъп?

Надали има по-негативни хора от нас. Мразим тези, мразим онези, а после се чудим 'що никой не ни обичал в чужбина ...

Минусите го доказват.

Берен Саат много е много красива жена ,прекрасна актриса ,но избора и е ,много несполучлив ! Но това все пак си е нейния живот ,тя вече е направила своя избор в живота ! Дано е щастлива !

Мда, най-красивата за мен жена, която съм виждал. Ама конкурента хич няма нещо...

прекрасна двойка сте

И това ме интересува защото ? Да не би да съм турчин ? Да не би да съм фен на турските сериали ? Да не би да съм мюсюлманин ? Да не би да искам да живея в Турция ? Да не би да искам турски партии в България ?

Един мъничък човечец си ти, с още по-мъничка душица. Ксенофоб!

оо, точно ти ли ще ми говориш за ксенофобия бе? я ми кажи какво се случва на етническите малцинства в Турция? има ли там останали живи българи, примерно в Беломорска Тракия? или пък арменци? или пък - гърци? няма, защо ли? нагли животни сте вие, но ще ви се върне рано или късно

като ти гледам името и ти май си от рода на мазните турци

Нея много я харесвам, но нещо хич не ми се връзват като двойка...

Берен Саат е много красива жена ..

разбрахме

Не ни трябват тук новини за разни кенани и гевгири.

Кенан е потомствен музикант. Първороден син е на едно от най-известните, през 80-те години в Турция, имена - Озан Доулу. За съжаление, рано е осиротял. Бил е само на тринайсет, когато баща му е починал (на 45 годишна възраст). Кенан Доулу се занимава с музика от 6-годишен и има много солидно образование в тази област. Свири на пиано, китара и флейта. Освен певец, той е композитор, текстописец и продуцент. Има преуспяваща музикална компания. Участва на "Евровизия 2007" и стига до четвърто място. свен, че е много популярен в Турция като певец (взема по 800 000 лири на концерт), Кенан се слави и като един от най-големите истанбулски плейбои. Имал е сърдечни връзки с дузина от най-красивите и известни туркини.

Аааа, харно! Много му харесвам капата. Па и хубава ханъм си е земал. Евалла! И така изглежда сватбата е хептен по турски адет в лоното на османската култура - L.A. Ашколсун, машалла, аферим, както казват в L.A.

Хубаво, ама изглежда като типичен тъмен балкански субект, турчин резняк. За разлика от мадамата, която е страшно готина. Язък - хубавите ябълки прсетата ги ядът. Не ч знам кои са тия и изобщо не гледам турски сериали.

Чудна справка. Много се радвам на такива объркани човечета като теб. Айде в Турция отивай, като ти е толкова скъпа.

Това портфолиото му ли е, не че ме интересува...

и това ни интересува защото....??!!