Ел Фанинг ще изпълни ролята на Мери Шели

Актрисата Ел Фанинг ще се превъплъти в образа на английската писателка Мери Шели, автор на романа "Франкенщайн" от 1818 година, съобщават от в. "Гардиън".

Обратно в новината

Коментари - Ел Фанинг ще изпълни ролята на Мери Шели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре сте го казали! Неграмотността е заела такива позиции във всекидневния ни живот, че става страшно. Неизвестно как " намърдали " се в телевизии хора без образование се гаврят с българския език. Всевъзможни готвачи, тези, които ни съобщават за времето, някакви репортери в женски, сутрешни и неделни предавания създават пример за това, как не трябва да се говори. А да не започваме с "преводачите" във всевъзможни студиа на филми - там е жалка история от неграмотност до пълна простотия.

Изумих се като прочетох че е на 16... изглежда като на 26. Това не го казвам като нещо хубаво...

Тя е в такава среда, че пораства бързо. А и с дрехи и грима вероятно я правят нарочно да изглежда по-голяма.

Грам не прилича. Вижте я Мери Шели в Уикипедия

На фотография от 1818г. ли

На рисунка от 1818. Доста добре са рисували тогава, ако не ти е известно, много по-добре от сега :)))

само дето тази изглежда налудничаво

Аман от неграмотни същества!!!Кой ги "превежда" тези статии?! " Лейди-лидер"-сериозно?!!!Понеже това е начинът , по който в английският език се нарича актриса в главна роля....Не е ясно защо на някакви малоумни неграмотници трябва да се плащат пари, за да "превеждат" сакато, без да знаят ни български, ни английски, че и да публикуват после малоумията си , та да се четат и да се разпръсква още повече благият дар на неграмотността!

....гугъл преводач, разбира се....

А моята роля кой ще изпълнява? Напих се в една таверна, качих се на лодката, паднах и се удавих..... бая ми ти холивудски "таланти" плачат за моята съдба. Ще бъде страшна конкуренция с много издавени, ха-ха-ха.

Междувременно писах поезия, лежах в затвора, написах "Алкохоли".. От твоя гледна точка "Мона Лиза" е парче зебло, изцапано с нещо... Хайде наздраве...