Дита фон Тийз с линия сутиени за кърмене

Сутиените за майки, които кърмят децата си, обикновено не изглеждат секси, но Дита фон Тийз промени това с нова колекция секси бельо за майки-кърмачки.

Обратно в новината

Коментари - Дита фон Тийз с линия сутиени за кърмене | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поне на тези снимки.. размерите изглеждат доста малки... То щом кърмачка е с такъв малък номер, значи по принцип е по-плоска и от дебелия чичко по потник дето продава семки на пазара отсреща.. Но тя самата явно не е минавала през такъв етап дето "вимето" ти става тройно по-грамадно и по-скоро на Доли Партън брезентовия сутиен ти трябва...

Красиви, но непрактични. Гърдите са доста чувствителни при кърмене и дантелите, дори и меки, са дразнещи. Да не говорим, че този прозрачен сутиен със сигурност няма да задържи млякото, което "функционално" си се отделя обикновено при кърмачките.

Сутиенът има друго предназначение. За млякото се продават специални тампони, които се поставят в него и се сменят. Подобни са на козметичните тампони за лице. Тези тампони ги има отдавна в аптеките. Дантелата и показаните тъмни цветове стават за стриптийз- не за кърмене. Лицето на бебето не трябва да докосва тази изкуствена материя- колкото и фина да е тя.

Може сутиенът да е от памучна дантела.