”Венити Феър”: Най-стилните знаменитости за 2014

Класацията за най-добре облечените личности през 2014 г. ще бъде представена в новия брой на списание "Венити Феър".

Обратно в новината

Коментари - ”Венити Феър”: Най-стилните знаменитости за 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт Бланшет е невероятна.Класа и финес.

Херцогинята Кейт Мидълтън е винаги облечена със стил и всичко й стои много добре на фигурата. Личи си как дрехите са подбрани с вкус.

стил, няма що, едната с пришити мидички, но другата я бие с копчетата!Ако си пришият и едни звънчета тогава вече ще са стилни, та ще дрънкат!

Минджев, ти ли бре

никога няма да разбера защо американците не могат да докарат истински завършен стил - дори и сниманите тук са се бръкнали за дрехи и пак изглеждат незавършени. Всеки средностатистически европеец/йка ги слага в джоба си и то със значително по-малко разход, но никой няма да обвини милите французойки за стилни. А косата на Кейт, колкото и симпатична да е, изглежда по-зле от тази на средно статистическа италианска домакиня в Сряда преди деня за фризьор.

Амъ най-стилин е лорд Ивгени на фонъ на трамвайнъ кабинъ нощну вриеми.

Аз предлагам да направим класация на най-полулярните срами болести в холиуд. Предлагам да кръстим списанието "Венера" класацията - "Венерите на холибут"

Идрис Елба е наистина много секси, но е голяма гавра да нареждаш по стил една зряла жена като Кате Бланшет до една 'пикла' като Лупита, поради единствената причина да си политически коректен. Една жена на възраст е имала възможност да експериментира и да намери собствения си стил, докато едно 20 годишно момиче няма как да познава толкова добре себе си, че чак и да има изявен стил, освен да слага модни парцалки в последната година, които така и така ще му стоят добре, заради възрастта, та ако ще и от Маталан да са купени.