На 89 почина холивудската икона Лорън Бакол

На 89-годишна възраст почина легендарната американска актриса Лорън Бакол, чийто изгарящ поглед и дрезгав глас я превърна в икона на Холивуд, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - На 89 почина холивудската икона Лорън Бакол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак големи глупости весе, продължителността на живота у нас рязко скочи надолу след т.нар. демократични промени - преди сто години обаче балканджиите са живели средно по 90 и повече години - за справка - в африка средната продължителност наживота е около 45-48 год., преди е била с около десетина години по-ниска - но , както е тръгнало, можем да ги изпреварим жителите на сиера леоне

Румънска еврейка по народност, но спечелила невероятна слава и успех. Снима се от 19 годишна.

Но разбира се всичко започва доста познато, стартира кариерата си като модел, на 21 се омъжва за 25 години по-възрастния от нея Хъмфри Богарт, който по това време вече е легенда ... Само на мен ли ми звучи прозаично някак? Инак безспорно е била красива и безспорно е била и умница, след като е успяла да съблазни богатият и известен чичо, за чието сърце неизбежно е имало безброй кандидатки.

Тази жена е цяла епоха, стандарт на една непозната нам западна цивилизация. Непостижима по обхвата на интелекта си, партньорка на велики актьори, дал ицвета и аромата на едно непознато нам време. Който е живял на юг, при екзотиката отвъд океана, ще разбере за какво става дума. Мир на праха й!

Колко хубав коментар, личи си че четете книги, прекрасен стил на изразяване. Браво!

Абсолютно подкрепям!

Много ми се иска да срещам повече такива коментари - интелигентни и смислени!

И днес има такива хора, винаги са били малцинство и обикновено са с еврейски корени. Хора, които робуват единствено на собствените си страсти, статус непостижим за средностатистическия икономически роб, който макар че на теория не е крепостен, напрактика няма кой знае каква възможност да шава, че и да чете, защото както казва дядо Армани - с всяка книга, требява да си купиш и време, за да я прочетеш.

баси и другите от този вид: като не сте я чували си трайте и си крякайте в блатото!

Бог да я прости! Тази икона в коя църква може да се види?

Страхотна жена. Много красива и талантлива. Лека и пръст!

Не съм чувал за това бабе. Все пак - да е жива и здрава и на оня свят!

тая за пръв път я чувам!

Съпругата на Хъмфри Богарт, и двмата са велики! Поклон!!!

Красива, великолепна жена и актриса. Лека и пръст.

They had style, they had grace Rita Hayworth gave good face Lauren, Katherine, Lana too Bette Davis, we love you R.I.P

Велика! Велика ще останеш! R.I.P.