Диляна Попова: Бебето ни е чакано и желано

Диляна Попова не спира да се учудва на злонамерените слухове, че е „скрила бременността си от Блатечки, за да не я накара да направи аборт”.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова: Бебето ни е чакано и желано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре написано и изречено. Силен и етичен човек, дано Асен го оцени, ако не аз съм сигурна, че тя ще се справи с Борил. Трудно се гледа дете без баща но то пък е създадено с много любов. Живот и здраве. Имате поздрави от Павлик.

като сте такива големи журналисти не вземете едно интервю и с бъдещия татко. Нека и той каже кого е лъгал , как е правел дете на друга и какъв баща ще бъде занапред..Интересно ще е -вече аудиторията чака него -Диляна каза каквото имаше да казва.

Колкото Диляна и виновна , точно толкова и Блатечки , даже и много повече , след като се оказва , че детето е чакано и желано - да си ляга с две жени - в семейното при жена си и на другия ден с желание да твори дете на друга- пълна отврат. Не им завиждам и на двете.

Красива,умна и много смела жена.Ще си има детенце и това е важното,драги драскачи. Останалото са неща,които не са ,както наша работа,така и на журналистите,ама те "милите" за какво да пишат,я!

не ми се карайте,че не оставяме госпожицата на мира.Тя сигурно не за пръв път пише в сайта "звезди", даже е поласкана че се е намерила в него.И е знаела, че ще я разкъсат.Но го прави - ах известност, колко важна си ти!

Баба ми думаше така за простия човек не питай той сам ще се обади и та и Вашата работа същата. Това е моето мнение по въпроса.

жени сме -да си кажем истината.Блатечки му се е правило секс - няма две мнения. А и на госпожицата също, но тя сигурно съзнателно си е искала детенцето - едно,че за момента го е обичала много и е искала дете от него - без да отчита че е за цял живот и никак не е лесно, но силно се е надявала след като роди да се ожени за него.

като Кривошиева напр.Колко брака сътвори въпреки отрочето си от Данаилов.Щото някои пита дали ще се справя сама и че е трудно.

и ще кажа на Веса от Малта. Не съм комунистка и никога няма да бъда като Данаилов, за който ми е жал - верно стар човек, но за едната идея си жертва живота и то не само на "всеки километър". Сигурно събира доста гласове за БСП. Но той беше изключително хубав като млад - какво прави старостта - дай Боже всеки му.

Много са ми интересни тия жени като Диляна - уж все се оплакват, че хората не оставят на мира личния им живот, пък те самите са все по страниците на някой вестник или списание, все интервюта дават, постинги във Фейсбук пускат, а после - ама защо не спирате да се занимавате с мене, бе, хора? Който иска да си държи личния живот настрана, не дава интервюта всеки ден и не си снима голия бременен корем да го показва публично. Ама пусто нали ако сами не си шумят около името, хората ще ги забравят и ангажиментите в киното и телевизията ще намалеят, лошо, лошо!

Дилянче, затова природата е създала човек разумен, за да прецени и да се пребори с нагона. Много е лесно да се прави секс, трудно е да се пребориш с желанието. Иначе ще настъпи анархия, ако се раждат деца от всеки, който ни намигне. Сигурно много ви се е правило секс с Блатечки, но едва ли е искал и дете. Така наранявате и жена му и детето му и то много. А теб, като те е засърбяло и си толкова умна, свободни мъжкари има на всеки ъгъл. Умното момиче не постъпва първосигнално.

Не е ли същото... Към днешна дата има много съпруги майки, които в един момент остават без съпруг баща на децата. И питам не е ли същото -да ли ще е женена или впоследствие разведена... ФАКТ е, че децата в крайна сметка децата се отглеждат от майката. Да чуя поне един баща, който се развежда и взима веднага децата...

Защо бе, хора? Защо така? Ще се роди един нов живот. Всичко останало си е тяхна работа. Журналистите си търсят "новините"- Диляна си чака детенцето. Когато дъщеря ми роди, беше празничен ден. Роди със секцио, под упойка. В това време дошли от една телевизия да си правят репортажа кой работи в този ден. Снимали внучето ми без да питат майката. След няколко дни, в сайта на телевизията, под видеото с репортажа се появи следния коментар: "Голяма работа, че някакво измекярче се е родило 10 дена по - рано... колко жени раждат по - рано и не бият тъпан.. пука му на някой". Ами като не Ви интересува, 'що се ровите по нета и търсите къде да си излеете помията?

Ок, за първи път ще си позволя да напиша "злобен" коментар, но няма как да не се сдържа след всички чуперлативи за този "мъж". Балтечки е грозен, със селка визия и просто - овнешко излъчване. Сори ама ако на някой това му е идеалът за мъж - много го е закъсал... Разбирам да са с него заради някакъв талант, гений, мъдрост или там нещо друго, което ние не можем да видим, но визията му....? сериозно...? имате проблем отчаяни дами!

Уважаеми, името на бъдещия татко е Блатечки. Още едно доказателство колко много обичаме да се изказваме неподготвени, неосведомени и да сме на "всяко гърне похлупак". Поздрави.

Дилянкее, язък ти за хубостта, капка самоуважение нямаш! Мома си пък си бременна, дете чакаш пък мъж нямаш, уж си права пък се оправдаваш..... Толкова си объркана, жено!!

Нали се е усамотила на Черно море, пък всеки ден е пред очите на хората?Не я разбирам тази самота...

"Боже, колко мъка има по този свят, боже!

Мила Диляна, гледай си жживота и хич да не ти пука! Много си готина! Асен е пълен глупак - и по отношение на теб и по отношение на другата си жена. А толкова тъпи, ограничени коментари като тези преди мен рядк осе виждат на куп! Кой сте вие,че да съдите?!?! Какво сте направили и постигнали??? Диляна е умна и аз я харесвам! Преклаено силна личност и дух е и на мъжете не им понася. Имам личен опит в това!

Какви глупости НАКУП! Добре, че беше Алина, че да ни ги изтърси.

"Имам личен опит в това!" Това значи, че и ти си умна и красива като Дилянчето, нали? :)))

Е що не ?

Язък! Преди време много я харесвах тази, ама сега стана като всички други - постоянно в прожекторите на журналистите, за всичко се изказва и дава мнение...Просто е досадно и става антипатична. Колко по-добре стоеше преди време, когато седеше в сянка и не се говореше нищо за нея.

Имам силно развито чувство за справедливост ..." - а балтечки нямаше ли семеиство преди да се хване с тази, дето била справедлива?!...

Нещо май правописа Ви куца и има нужда от освежаване или връщане в отделенията.

Първо правописа пък после коментарите, така предлагам аз.

Тая не беше ли с онзи Дичо смешника, сега поне е набарала готин мъж

Дилянка беше с още много други мъже...

Не тая а Диляна Попова, ех български език.

Стига сте ни натрапвали разюздания живот на тъй наречения хайлайф!

Веске, разбирам те и аз имам същия проблем! Много съм хубав(казвали са ми го!), ама хич не ме клъопат флъорците. Само някави такива като Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен ми се натискат. Писнали са ми!

Абе Дилянче, както и да се обясняваш, ти завзе чужд мъж. Харевсам визията ти, но не харесвам постъпката ти, нито искам да те разбирам, защото го намирам за НЕРЕДНО. А и Блатечки не го оправдавам. Мъжете все са "невинни" и все им се полагало по право. Изобщо моралът ни отиде на кино. Не че сте единствените -просто сте известни.

никой не е на никого скъпа

но децата са нечии, скъпи

Тя първата в България.

Уважаема редакция на Дир.бг - незнам на кого от вас Весито от Малта е братовчедка, че не позволявате да се пишат реплики по коментарите и, но като ги криете с нищо не променяте очевадните факти. Не и правите добра услуга- щом сте си близки и кажете, че се излага всеки път щом напише нещо защото е видно, че тя милата не се усеща!

Хора, не си правете труда да коментирате статиите............Дир-а не публикува голяма част от тях. Манипулира и плюсовете и минусите в коментарите. Явно имат мнение коя статия и кое изказване трябва е преобладаващо харесвано и кое не!

Понеже Дира ми изтри репликата по отношение на "Веселина от Малта" (незнайно защо!?), ще го кажа по- нежно, че тя е много-ранима душа. "Веселинче, не пропускаш случай да разказваш за всичките си житейски неволи, но ние сме с теб. Много съжаляваме, че си израстнала без баща. До болка стискаме палци да си намериш висок, рус и синеок мъж с когото да живееш щастливо и да спреш да ни натрапваш ежедневието си"

Оставете жената на мира, трябва й спокойствие, а не да ви се извинява, че и тя ще става мчайка! Баси тъпото племе, откъде сте се пръкнали и домъкнали насам? Вече няма нищо свято според виждането ви, освен келепирецът, зависчицата, доносчетата, заплафичките и хвърлянето на свинщини по тайна доба, че иначе минавате за +фактори" на сутринта, ха-ха-ха.

Моля, оставете тази история, драги журналисти! И г-жа Попова е в стрес от гузната си съвест, и на читателите им писна да й слушат оправданията. Излишно раздухвате! И тя, и любимият й 'мъжки' да си оправят бъкиите встрани от публиката. На бившата спътница на Блатечки и на детето му желая спокойствие преди всичко и кураж!

често се повтаря репликата че всичките маже са курвари и не пропускат да изневеряват ,а добре де тези маже с кого изневеряват нали с други жени а жените какви са би трябвала да са кучки по логиката но не са виновни те го правят с лиобов а мажете за спорт.винаги се обсажда изневярата като акт но никои не анализира причината на изневярата и никои няма право да сади бес да е на ясно как стоят нещата в личен план между двоиката

Колега-Колежке правописа сериозно ти куца ..............

И на теб :-) Трябва да бъде пълен член -> 'правописът'

ми щото ми стана любопитно. Не ме интересуват артисти и др.Интересуват ме толкова, дори и по-малко колкото турските такива.Напр.Каванч ... ще му сбъркам името. Но като прочетох че бебето е желано ,че е правено с любов няма да споря - да си легнеш с някои ако не любов трябва желание поне, но като му е било толкова силно желанието ще се разведе ли, ако изобщо е женен.

като и е все тая и целия свят да застане против нея, що не се кротне, що си снима корема, що говори като за геройство за бременността си.Може да е такова, то не е лесно според мен да имаш дете от женен мъж, а и нещо се обърква и в твоя живот и то завинаги.Я стига си е правила реклама и с нероденото си дете. Срамота.

да е липса на обща култура, но признавам, че тази не я познавам.Сигурно е от вип персоните, щом е и моделка.Виж Балтечки зная като артист, но защо ми е да знам животът му.За мен е важен само на сцената и екрана. А на тази бъдеща майка ще кажа - хареса ли и съдбата на майката и сина на Георги Данаилов, да не говорим за самия Данаилов.

Георги Данаилов !? Кой набор си?

...сега ми е странно, че ще гледам момче...Може ли да си чак пък толкова проста?Ами да го върне, сигурно ще го сменят за момиче!

Ало, престанете само тя ли ражда! Аман от тези псевдо измислени жени. Ненормална държава с ненормални знайни и незнайни "герои и героини"!!

Нещо много взе да се обяснява бъдещата майка.Май я мъчи нещо.

Не се обяснява тя, а журналистите правят сензация. Тя е достатъчно голям човек и мисля, че няма съмнения в нещата които прави. Вашето мнение не е важно и целия свят да застане срещу нея все е тая.

Подушила го Диляна, помирисала алфа мъжкаря и решила - тоз ще е!Майчинството все пак е нещо свято, Дилянче, то е свято тайнство, а не само да пъчиш нахално голия си корем по медиите.

Пенка Стоянова от махалата също ще ражда!

дя-до

Все ми се струва, че при запознанства ще се чува модерното: "А това е бащата на детето ми".