Топ 5 на най-печелившите модели в света

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен оглави за осма поредна година класацията на най-печелившите манекенки на сп. "Форбс"

Обратно в новината

Коментари - Топ 5 на най-печелившите модели в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт Мос не ми харесва. Има изключително неприятно излъчване. Странно, че Ирина Шейк не е в топ 5.

Жизел има едно излъчване, което не всяка моделка го има, като пантера е на подиума, има и по - красиви от нея, но тя има страшен финес, някаква аура все едно.....още преди 15 години когато бях на 20 години, гледах ревюта, мода, бях запалена и аз по манекенство, още тогава ми направи впечатление , тя ме е набор, не беше известна, а ми стана фаворитка и ето че съм познала, че ще има карйера

Отвратително красива. Но все пак още Б. Рафаели е 1. Той Рафа Надал знае най-добре тънкостите й. Боже, какви жени има по света, ние сме се лепнали за наште окосмени трътли с потни мишници.

добро утро селски аполоне белведерски......красавецо неземен ))виж не гледай само майка си и жена си те като са потни трътли потни не са всички така ...вземи влака (има гара в твоето населено място надявам се) посети София Варна Пловдив....има какво да видиш верваи ми :)вашя мегдан не е цяла България

хаха, изпревари ме. Като всяка нация и нашата има високи, стройни и красиви жени, които не отстъпват по красота на горе изброените. Друг е въпросът, че голяма част от тях са меркантилни и не са за джоба на всеки мъж, но определено имаме хубави жени и поддържани жени и да се твърди обратното е смешно.

Даутцен Крус e много красива, но очевидно няма добър вкус за мъже. Язък за хубавите й гени:)

Това, че си хубав не означава, че имаш добър вкус. Освен, когато не се касае за финансова изгода, тогава и жените, и мъжете са готови да се обвържат с първия грозник/грозотия, но тук специално не мисля, че някой някого използва. Явно противоположностите се привличат.

Едно нещо ми прави силно впечатление - всичките манекенки на куп за една година изкарват колкото Роналдо за 1 месец.

Ами то Роналдо напоследък си е най-голямата манекенка, та затуй де...

Бих ги изпердашил всичките, без да му мисля много, много!

Да ги сравняваме без грим и фотошоп... ако може ;-)

жизел бюндхен е най-грозна в лицето измежду всички топмодели -като изсушена мишка е

А ти пък сигурно приличаш на изсушена слива.

Ти пък се изказа! То вярно, че е въпрос на вкус, но чак пък грозна ...;-))))

"Много важна новина - кои са в топ 5 на най -скъпо платените манекенки" Или дали Бориса Тютюнджиева е с Андрейчо или не е ....... Ама то няма нищо чудно в това , каквато държавата такива ни и новините - Шантави

Не видях да коментирате съседната статия - "Националният природонаучен музей ще работи 125 часа".

Но жълтините е прочела, а и изкоментирала. :)

Най-готините модели, фаворитка ми е Жизел Бюндхен, но и другите са сладурани, не може да се отрече, а шоутата на Викторияс сикрет винаги се превръщат в голямо забавление.

Егати сбъркания свят. Получаваш милиони, за да се събличаш...

И то колко милиони! Адриана Лима е мнооого хубава! Има едно диво излъчване, гледала съм я и на ревютата.

То Адриана Лима трудно може да се нарече и бразилка. Някъде писаха, че има корени от поне 4 нации. Едната бе индийска. Някаква смес е.

Всички тези успешни модели произхождат от бедни семейства, тръгнали са от нула, за да стигнат до това ниво. Когато едно неизвестно момиче отиде да работи навън като модел не е толкова розово. Живееш с няколко момичета от различни държави в общ апартамент, сутрин ставаш рано и цял ден тичаш и висиш на километрични опашки за кастинги, на които се явяват още хиляди красиви момичета от целия свят. Цял ден може да минеш през няколко кастинги и да не получиш работата, после се прибираш скапана, нямаш пари за ядене и на другия ден отново и отново се бориш за добър ангажимент. Специално те пътуват непрекъснато, днес летиш за една държава, утре за друга, непрекъснат хранителен режим, нищо че повечето си имат строен ген, но винаги трябва да са в перфектна форма, изтощителни тренировки. За едно шоу на VS се готвят, както спортист за олимпиада. Понякога зимата при минусови температури снимаш по бански, снимките продължават няколко часа, може и цял ден, докато клиентът получи това, за което си плаща. Никой не се интересува, че на другия ден ще си с пневмония. Да изпъкнеш сред толкова други красавици не е случайно. Това не са нашите манекенки, които си разхождат целулита по подиума и чакат някой баровец да плати, за да станат известни. Тези момичета наистина работят здраво и заслужават това, което са постигнали. Да, за интелектуалците може да се вижда нечестно, че един модел изкарва за година толкова, колкото те може и да не успеят за цял живот. Но това се определя от сферата, в която работиш. Шоубизнеса е добре платен, компаниите които ги наемат за рекламни лица печелят милиарди, нормално е да плащат милиони, ако искат най-добрият модел в света да им бъде рекламно лице. И в тази работа като всяка друга, за да си на върха означава, че притежаваш определени качества, амбициозен и работлив си, само с чифт дълги крака и хубаво д..е не става.

Запозната ,такава пледоария дръпна за манекенките , че ми се струва, че трябва да си намериш манекенка, да светът е достатацно Из..газе да плаща за външност , а умни трудолиюбиви хора да мизерстват.

Браво, добър коментар! И това се отнася за много други професии. Но за българинът понятия като талант, упоритост, трудолюбие, риск и пак отначало са обидни. Хора с амбулантно мислене, изпълнени с уважение единствено към онези, които ги тъпчат.