Бременната Диляна стана лице на колекция обувки

Диляна Попова все още се изявява в модни проекти, въпреки напредналата си бременност.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Диляна стана лице на колекция обувки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези лаишки нескопосани снимки минават за рекламна фотосесия?!? Имам чувството, че "фотографът" ги е снимал между другото с телефона си с цел да ги прати на роднините. Потресаваща липса на професионализъм и поредна излагация за дизайнерските напъни на Диляна.

Кучетата да си лаят, Диляна да си живее живота. Тя е красива - това е ясно. Тя е много по-красива от жената на Блатечки - и това е ясно. Четох едно голямо интервю с нея и я харесах още повече. Пожелавам й леко раждане и спокойно, щастливо бебе!

Бляк

Това, че е красива всичко ли извинява? А? Не мисля.

Много красива!Същинска проскубана патица!

Тази голяма подметка се оказа - освен на обувки и на памперси може да стане лице !

хора , не се косете- Блатечки , хубав , хош -няма да се откаже от жена си. Задоволи си нагона , може и сега да съжалява за постъпката си , но Катерина дали ще го приеме обратно ....не се знае.Толкова интелигентна жена- дума не е продумала по разни телевизии и списания , а тая не спря да се навира тук-там. Така ли се усамотява човек-като става рекламно лице!

МНОГО ГРОЗНА УСТА.НЕ ЗНАМ КАК БЛАТЕЧКИ СЕ Е СПРЯЛ ДО НЕЯ.ВСЯКО СЛУЧАЙНО МОМИЧЕ СРЕЩНАТО НА УЛИЦАТА Е ПО-КРАСИВО.

много ограничена жена,а и никак не е хубава.колко по-интелигентно излъчване има жената на Блатечки-Катерина.тази Деляна трябва да е на ясно,че той никога няма да изостави жена си ,а сина и сиротото ще е без баща.

И от какво се уморила тази п.кла?Цяло лято лежи на морето като медуза и се мести от лявата на дясната кълка.Хиляди жени в нейното положение стават сутрин и отиват на работа, защото ги е страх да не ги уволнят, прибират се у дома, гледат си семейните задължения и не мрънкат, че са се уморили от бременността си.Нека си рекламира галошите, на кой му пука за тази дрисла!

Като ще го отглежда така и така това дете сама , защо не избра някой по-красив за татко. Балтечки е ужасен. А и нонстоп пуши, това доста смърди.

Уморена била от слухове за бременността си- дрън-дрън.Направо изпитва оргазъм като се види по медиите.Фалшиво и лицемерно мрънкяло!

Е, нормално да е рекламно лице на обувки, на кондоми няма да се получи нещо...

Мен тая не ме кефи. Ако ми беше съседка, нямаше да имам нищо против нея, но да ми я веят по телевизията и всякакви реклами е много дразнещо - тя няма качества на символ на красотата - едни хубави сини очи, кльощава фигура и това е. Да ме пуснат в Плазата, за една вечер ще събера десет по-хубави, с по-сладки усмивки, по-дълги крака и т.н. Единствено в Африка като забелязах, че добре шофира, малко от малко ми направи добро впечатление.

дя-до

С рекламен слоган "Ела ме ритни!".

Прилича на бременен Пинокио с голяма джука. Голяма убост!

Еее, ако не е Златка, ще е Диляна или друга ....... Уж са се скрили, уж запазват мълчание, а непрекъснато дават интервюта и търсят покзаност. Ако спрат това ще бъдат забравени, а това не им е изгодно.

всъщност и липсва класа, но така е, човек може да излезе от селото, но селото от човека не

А защо никой нищо не пише за бъдещия татко? Скри ли се , покри ли се, разкайва ли се , гордее ли се , че ще става татко за втори път? или вече не го искат нито тук нито там?

А защо просто не спрете да четете клюки?

Нали си беше самоналожила изолация и беше в уединение на морето миналата седмица, с цел да избегне негативните коментари? Последно?

В едно списание обясняваше , че за нея любовта не е от значение и че вечна любов няма , но сексът трябва да я удовлетворява и да е здравословен. Как го разибираш това?

Ми той секса си е важен :Д Жена която казва, че секса няма значение - тя си обича мъжа и такъв - лъже :Д освен разбира се, ако няма някакво отклонение - асексуалност или нещо такова ... Плюс това секса е с голям принос към чувството на любов и сплотеност. Секса не е достатъчно условие за любов, но е необходимо.

Всъщност секса не толкова , колкото другите прояви на близост като прегръдки, целувки и ведро положително отношение към партньора. Секса е само черешката на тортата, а не целият сладкиш.

А НЕ Е ЛИ ОБРАТНОТО- ЛЮБОВТА ДА Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ДОБЪР СЕКС,А ?! КОЛКОТО И ДА ГО ПРАВИШ БЕЗ ЛЮБОВ,НЯМА ДА СТАНЕ ОТ ТОВА ПО-ДОБЪР.МНОГО ОБЪРКАНИ ХОРА В ТОЯ СВЯТ И ЗАТОВА ЩЕ ИМА И ТАКИВА СЛУЧКИ!

Стою

Любовта пари не носи, но секса...

Здраво мандръсанье- дълъг живот!

Страшна е! Само за любов е - браво на Блатека! :Д

И кое и е старшното- симпатична е , но невинаги. Като цяло има някакво нечистоплътно излъчване-като на някоя мърла. Но понеже навсякъде афишира колко е отдадена на хубавия с...кс и създава впечатление на по-сексапилна , отколкото е. А си е един крадлив б...лук.

Как може да си лице на обувки? Не си ли по-скоро крака :)))

Тази напомпена силиконова брантия може да стане единствено "рекламно" лице за моралното падение на днешните звезди, за които явно е съвсем нормално да си повдигаш краката пред всеки семеен мъж, че и после да го обявяваш с гордост по медиите

аз не я харесвам, но тя няма силикон -естествена си е.

коригира си устните

Почивка на море, бременност от чужд мъж, толкова се писа за Златка и вижте какво стана.Не пишете за кой ви падне, така насочвате към тях отрицателна енергия,която им вреди.