Деси Банова показва стила на булките през есента

Деси Банова се снима в страхотни булчински рокли за сп. "Булка", като демонстрира тенденциите в сватбеното облекло през новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова показва стила на булките през есента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси Е*анова ми е много бозава без грим,а също и е плоска.Наложен продукт-само хубава коса има!Вижте,другата красавица с черната коса има страхотно излъчване с ретро италиански привкус,а роклите са перфектни !

Учудваме сравнението с Мерилин Монро,не може и дума да става Мерилин е световна легенда.Тези които пишат явно не я познават.Тя е просто една симпатична жена,не може и дума да става за хубостг

Тая черната "булка" много лошо гледа. Никаква нежност - направо страх да те хване...

Деси, деската.. не прегоря ли вече? Няма ли по-млади и хубави от нея? Въпросът е реторичен.

Деси е дърво, статична и флегматична.

На първата снимка прилича на Маргарита Михнева. А тя, въпреки строгия имидж, е била красавица на младини.

Ами , че тя и сега Маргарита Михнева си е красива жена

станала клъощава ....чушки клъощава то не би фотошоп то не би чудо по тези снимки

абе кльощава, не кльощава - ако мъжа ѝ не я ще вече, вземам я :))

Каква е тази велика глупост да се снимат булки на фона на каменна кариера! Направо ужас!

Стою

Ми да! Ужас! Булчински рокли се снимат само пред църква или рози! Какви са тези шантави идеи - да изпъкват нежни материи на груб фон?!?!?... Адмирирам фотографа. Това - съвсем сериозно.

Това е един вид предупреждение към младоженците - че онова, което ги чака след "да"-то е като чукане на камъни в кариера...

Нещо май съм пропуснал - тя модел ли е вече?? ..или покрай ТВ заработва и като модел? иначе лошо няма, да оплакнем малко окото :))

специално първата рокля е направо комична и с много смешна и грозна кройка -виси като на окачалка и на бюста се гърчи понеже не я изпълва , а на другите снимки не е десислава банова а няква друга -това шега ли е някаква

ми тя отгоре не може да ги изпълни -на бюста са и големи и и висят

Браво на дизайнера,страхотни рокли,много феерични и красиви,за момент помислих,че гледам модно френско списание.Не познах в манекенката Деси Банова,но изглежда страхотно,френските манекенки бледнеят пред нея,адмирации

ОО, ама тя много се е разхубавила!

погрозняла е ,та няма кой да види и колко кльощава е станала,ужас,ти вероятно си като кучетата харесваш кокали

Десислава е на три снимки, на другите поне надписа махнете

Щеше ми се да има по-пищен бюст

...които е задулжителен за този тип рокли!!! то може ги то а е билл идеъста не-мнекен...но то но банова няма този буст,сорръ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Деси е хубава и усмихната дама. Прекрасна, млада жена. Роклите са уникални. Браво на дизайнера. Страхотни, романтични, феерични................... така ми се иска да съм булка.

Ма много си се разхубавила бе, моме! Откакто роди, ставаш все по-не знам каква, но различна. Важното е, че не гледаме онази другата ти колежка с разкрачката, как й беше името? Още ли си пазиш кученцето там, в Бояна и нагоре над сфетофара "Пушкин"? Още ли ти свирят с клаксоните абитуриентите, като те забележат, а ти им махаш усмихната и разпозната? Добър човек си, спор няма. И пак да идете при един ваш колега, когато има аниматорско парти на детето си!

"Напук на сивотата на сезона..." Есен?! Сивота?! Е стига де, по-голям абсурд наскоро не ми беше попадал пред очите - Есента е най-пъстрият, разноцветен и живописен сезон, и изобщо не е сив! Обожавам есента и с нетърпение я очаквам, това е най-хубавото време от годината - не е нито прекалено стуедно, нито прекалено топло, а природата ни очарова с възхитителни есенни пейзажи! ;-)

най-хубавото време в годината е пролетта! Кой ли го е казал - "луд на шарено се радва"? :) но си е доста вярно. а даже няма да припомням вкуса на циганите за дрехи...