Маникюрът на Рита Ора за 56 000 долара

Рита Ора се яви на Видео наградите на MTV в неделя с изумително скъп маникюр.

Обратно в новината

Коментари - Маникюрът на Рита Ора за 56 000 долара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Успяла е да постигне ефекта на вулгарна чалгаджийка! Абсолютен кич!

Милата - да беше похарчила малко пари за някой стилист, а 56 000 долара за нещо стойностно, а така изглежда доста еффтина

Отвратително!

Покажи на тия 'ора как ги риташ!

Върхът на кича! Да беше отишла само по маникюр, още по-забележителна щеше да е. А модата у нас се прилага невероятно - немалко жени са готови да дават редовно пари за подобни безвкусиците по орловите си нокти, но това не им пречи да са с развалени зъби например.

Цигания.....

Абе таа що рита ората бе?

Простотия!

Тая кривокрака ура за пръв път я чувам. Ако това е истина, няма лошо, но маникюрът й е бая грозничък. Като на рамоска булка на Старозагорския пазар.

На коя жена са думите от 1989 година,Падането на Берлинската стена: "За 30 години ще ги изпокарам всичките." То това си е истинска фиксидея. Името не започва с буквата С или Р и Ж. Да си играем на топло-студено. Явно тази жена силно се е повлияла от думите: "50 години ще управлявам България". На кого са тези думи?

На викторина ли ще си играем днес?

Много се ядосвам когато се поставят под въпрос милиардите давани за космически изследвания защото гладните нямало какво да ядат защото едва ли има по-добра инвестиция от парите дадени за наука. Направо побеснявам обаче когато лесно спечелени пари се прахосват за безсмислени прищявки и чесане на самолюбие.

Долара няма никакво покритие, печатат го както се печатът ежедневните вестници! Така, че и 100 хиляди да беше пръснала пак ще са малко!

И да попитам аз - защо в България е пълни с толкова много комплексари? Защо сте такива гадове бе, селяци прости?

защото за разлика от масовата олигифреня в ус в бг хората все още не са загубили здравя си разум и правят разлика какво е смислено и стоиностно и какво е слабоумие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рита е родена на 26 ноември 1990 година в Прищина, Косово. Излизала е (разбирай чукала се) с Бруно Марс и Роб Кардашян, братът на Ким Кардашян. От месец май 2013 г. тя излиза с Калвин Харис. Хубава ку*вичка!

голем урунгел тва бре.

n

И как да си бръкне човек в носа с такъв маникюр :))))))

В носа не, но в ушите със сигурност ще може! :)

ас друго ме тревожи дали с този скап маникиор ще може да си барше дупето при евентуален зов на природата

както е казал по-долу един "съфорумец" темата за глада в Африка не бе подмината, което провокира в мен силно негодувание, защото: идеята всички да се задоволяваме с най-необходимото обезмисля стремежа да работим и да постигаме повече... Пример: ако кинозвездите, които изкарват милиони, даваха всичко за гладните в Африка: -щяха да фалират един куп фирми, индустрии и т.н. произвеждащи скъпи глезотийки за въпросните хора, съответно много работещи да останат гладни; -гладните пък в Африка щяха да се множат и да произведат още повече гладни, следователно още повече хора трябва да си скъсват задниците, за да ги изхранват, а каква точно им е мотивацията... да кажат тези дето призовават към дарения... Та скъпи съграждани, айде стига с това лицемерие- ако искаме да помогнем на някой трябва да го образоваме. Ако го нахраним не му помагаме, а увеличаваме проблема с гладните... Замисляли ли сте се защо на континента най-богат на природни ресурси има най-много гладни?

"Пример: ако кинозвездите, които изкарват милиони, даваха всичко за гладните в Африка..." Колкото и да ти е чудно все повече го правят. Разбира се, че не всичко но много! А я сега се замисли защо ако е така както казваш бедните стават все по-бедни, а богатите - все по-богати? Тази процъфтяваща индустрия дава на някои, които не може да се нарекат нуждаещи се и то съсредоточени в определени държави. Всичко е въпрос на егоизъм. И аз говоря за Африка, защото 4г. от живота си съм прекарал там- Ангола, ако знаеш къе е (не смятах за нужно да влизам в подробности, а да ти обяснявам защо са бедни - няма време, а и не зная дали ще ме разбереш. Това трябва да се види и усети) И така да е както казваш - ами да ги беше дала на някое училище, а? Да говориш, че на маникюра (и то супер кичозен) на някоя си се крепи света не е сериозно. Ако беше сериозно то Бил Гейтс щеше все така да ходи....

всичко е вапрос колко имаш умствен багаж. когато си кух и празен гледаш насериозно кам тези неща а когато си много интелигентен и то истински както бил геиц това тези неща изобщо няма да ти прав впечетление

В страната с най-много ресурси има най-много гладни, защото няма по-агресивен от уж хуманния бял човек, който е намерил начин да усвоява тези ресурси, разрушавайки средата, от която ги черпи, в частност - убивайки пряко или коствено обитателите й.

да, защото американските кинозвезди са толкова високообразовани. сигурно от толкова учене това касокрако недоразумение в червен парчал си е залепило 2 буболечки на три от прустите за 80 000 лева. какув интелект, какув акул, какув гении !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Споко скоро ще се размножим толкова много, че всичко ще се срине от самосебеси...

Без да й правиме ревизия на джоба на звездата, 56 000 USD и за нас и за много други хора са си солидни пари и е повърхностно и цинично да се похарчат за един маникюр. И разбира се не е виновно само момичето - това си е цяла консуматорска индустрия, разчитаща на плоски мозъци. Въпрос на личен избор дали участваш или не ;)

Luna0102

Това е някакъв турбо мангалски кич, а с тези орлови нокти се чудя какви ли фекални бактерии лагеруват под ноктите и.

Тази кифла вместо да се залее с ледена кофа, и да дари 50 хилки на нуждаещите си, ми се фръцка и позира!

таа с тва име ако не е от Враца те

Отепа се да ги рита тия ора...

Ха,така обясним им на тези ОРа,как са мяташ,как го правиш...с тоя маникюр...

Бая целулит има тая девойка...

не знам за целулит , но забележете наболите черни косъмчета, високо по бедрото, по-добре тези пари да ги беше вложила в лазерна епилация...

E, добре че има кой да обясни как е направен и с какъв лак, иначе никой нямаше да се сети, че е толкоз скъп...

Влезнах тук да пиша по една причина. Само като прочетох заглавието и бях сигурен, че все някой ще спомене глада в Африка...и се оказах прав :)))

Хубаво е да се напомня, за да не се самозабравят хората с повечко финансови възможности. Има преходни и непреходни неща. Зависи по кои си падаш. Суетата не храни душата. За това се грижи любовта.

Ето това е то, дами и господа, балканската комплексарщина и първенющина в най-чист вид. Албанската ромка от гр. Прищина, като се видя в пари и се чуди по какъв начин да се изфука, а и с тази кичозна чалгаджийска визия от километри си личи, че са и югославски корените.

Уф, за съжаление сте доста права.Само защо славянски корени, не знам.

Обърках се с югославски.Което пък прави още по-точен коментара Ви.

Не е ли албанка? Ей това става, като дадеш на жената да си махне забрадката - самозабравя се!

Тази пък коя е?

Тая не стига, че рита 'ора, ами с тея нокти и очите може да им издере :)

На визия е типична лустросана селска "пача" . А като има пари да си ги харчи как намери за добре.

"Пази , боже, сляпо да прогледа". Това е израз на избиването на комплексите на албанката, оказала се в златна Англия. На най-отвратителните черти на парвенющината

ПИПО

Имаш крава-пиеш млеко.

Не е верно: имаш крава- пиеш уиски. Немаш крава- пиеш млеко.

8901

Маникюрът е пълна безмислица - пари на вятъра, обаче роклята и това, което разкрива си е добро. И тази девойчица отговаря на идеала ми. Има къде да се натрупа по нея сняг през зимата, а подозирам и тясна пета. Ако закъса нещо и нея ще взема, та с Марчето Кери да си ме радват двечките. А и Трабантът ми е четириместен има и още едно свободно място. Айде другарке Рита чакаме те с Марчето. Ей, човек не знае в днешно време от към къде ще надебелее.

ПИПО

Братле, време е да се събудиш.

8901

Пипо, явно нямаш чувство за хумор и сигурно тежко живееш. Нали се сещаш, че този раздел е жълтини и кой какво написал няма никакво значение. Събуди се ти приятелю. А мацката имала пари дала ги какво ми дреме как си харчи парите. Като вземете да се правите на титани на мисълта сте ми най смешни. Остави другото ами и някои си вярват като пишат. Много мъка има по този свят Пипо. Като гледам аватара ти революционер човек си и е време да прогледнеш, а не да живееш с идеали химери. Успех.

Колко ли се е мъчила горката да ги изкара тези пари. Де е Албания, де е САЩ, подковали коня и мухата дигнала крак.

Мъката се изразява в километри излапани пишки. Една кака беше сметнала, че за да си купи БМВто според тарифите по които работи, е издухала 5500км пишки.

Пълно малоумие.

Глупост, кич и пошлост, събрани на едно място... А коя е всъщност тази????

ОчеВадно е,новата мис плейбой.

Една, дето пее в една DnB песен "Hot Right Now". Иначе 56К можеше и по-добре да се похарчат

Рита Ора...Като го заритам тоя миндил...Да ги беше дала на децата в Африка, и без това на нищо не прилича!

Я споделете ритачо, колко пари сте дарили лично на децата в Африка?

Но съм дал на бедстващите в Мизия! А ти?

ДА си празен и нестойностен,че да блеснеш с маникюр ,за 56 000 долара?

Суета... но хорате им дават тези пари като си купуват боклуците им (гадна музика и филми)... даже не я бях чувал тази...

Пълна безмислица. Един ден, не й го пожелавам, но може да стигне до там, че да бленува за тези пари.