Чарлийз Терон: Жените стават жени на 40

Носителката на "Оскар" Чарлийз Терон разкритикува разкрасяващата индустрия за това, че насочва продуктите си към младите момичета, а не към по-зрелите жени.

Обратно в новината

Коментари - Чарлийз Терон: Жените стават жени на 40 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А съдейки по Елза Парини - мъжете доста преди преди 40!

Как ще изглеждаме на 20 ни е дадено от природата, но как ще изглеждаме на 50 зависи от самите нас."

Невероятно красива, нежна и чаровна е! На колкото и години да стане все ще ми харесва...

"Мъжът прави жената" - испанска поговорка. Т.е. всичко зависи от отношението на мъжа към жената и как ш кара да се чувства. Какво да коментираме повече?

да точно така, той избира с какво да живее

Всеки избира да живее нещо хубаво... първоначално. Колко хубаво ще остане зависи много и от експлоатацията, и от поддръжката. Няма нито една жена, която доброволно се превръща от прекрасна в измъчена и омерзена.

Поздравления! Това са думи на истински мъж! Жената има нужда от любов, внимание и нежност. Който мъж съумее да й ги дава постоянно никога няма да я загуби и ще му отвърне с още по-голяма любов. Ако един мъж прави жената до себе си щастлива, тя нито ще чувства заплаха от по-младите жени, нито ще се притеснява от появата на първите бръчки и напредването на годините. Всички тези страхове в жените са породени от липсата на внимание, любов и уважение. Когато мъжът ти показва, че ти си специалната жена, тази, която е на първо място, дори и евентуална изневяра не те плаши. Просто всичко си зависи от мъжа. Жената е нежно същество и има нужда от любов и внимание, за да се чувства щастлива, сигурна и спокойна.

джепето

По принцип съм съгласен! Но защо мъжът трябва да е този, чието отношение да предупределя отношенията между двамата - "Който мъж съумее да й ги дава постоянно никога няма да я загуби и ще му отвърне с още по-голяма любов"?! Ако се хвана буквално за думите ти, излиза че жената ще се отнася с мъжа така както той се отнася с него. А ако мъжа следва същата логика и не прави нищо по-слециално за жената, защото тя се държи така с него? Нали уж равноправие, еманципация? Защо в любовта нямате нищо против да сте слабия пол, а за много други неща, в които трябва да се държите като жени и да се оставяте да бъдете покровителствани, не го правите? С този двоен стандарт отношенията между мъжете и жените се доусложняват и виновниците за това сте най-вече вие с това незнание кога какво искате от мъжете.

Хубавия кон и под скъсан чувал си личи че е хубав. Има жени красиви чиито черти си остават такива и на 70. Има жени и на 20 години които си остават грозни до живот. Мъжа избира с каква да живее и с каква да сподели жовота си на старини и на младини. Красива- истинска-и очернена или грозна и коварна.

По-безсмислена тема за разговор не виждам.

аз съм жена и ще си кажа искрено - най - красива е жената около 30 години, на 20,22 няма излъчване още, на 30 хем е поулегнала хем си е същата на вид, кожа, няма умора още, деца и тн. Сега съм на 35 и започвам да усещам ,как да го кажа - не че погрознявам, но свежестта си отива

Това, че ще загубиш свежестта си обаче не ти пречи да си красива. Красивите черти на лицето няма как да изчезнат до много по-късна възраст, 35 е нищо. Иначе съм потресена от коментарите на повечето мъже. За мен е изключително грозно и просташко да се обиждат хора на години. Жената да се определя като някакъв вид стока със срок на годност и да се казва до колко години ставала, до колко не ставала. Истинският мъж трябва да умее да гали ухото на жената. Една жена има нужда във всяка възраст да се чувства харесвана, желана и обичана от съпруга си. А не да чувства заплаха, че едва ли не вече е стара стока и ще я сменят с 20 годишно младо парче. Мисля, че само в България хората са толкова комплексирани, задръстени и тесногръди. Само тук възрастта е някакъв вид порок, от който трябва да се страхуваме, ужасяваме и комплексираме. Горките жени с такива мъже, които вечно точат език по 20 годишни, а не оценяват жената до себе си като личност, а само като свежа плът. Не случайно българските жени са едни от най-нещастните. Добре съм направила, че се омъжих за французин. Много имате да учите от тези мъже. Наистина карат жената до себе си да се чувства принцеса, дори когато вече не е първа младост. Българските жени поне са хубави, дори с напредване на възрастта. Но българските мъже не блестите с особена красота, така че място за сравнение няма, още по-малко за обиди. Никога човек не може да бъде отново на 20, 30, 40, 50 и т.н., но си струва да откриеш очарованието във всяка една възраст. Да изживееш живота си пълноценно и да не страдаш от комплекси и предразсъдъци. Жени, радвайте се на живота и не обръщайте внимание на повърхностни и просташки обиди.

Айде сега, българските жени са красиви, но мъжете не чак толкова. Какво ти пука, нали се уреди с франсе?

Абе човекът просто казва с думи това, което всеки би помислил, но не знае как да изрази :) С тая разлика, че друг просто ще гледа парите на Чарлийз, а боляринът иска да са и двамата щастливи.

Ако питаш за бирата болярка - нито една. Аз алкохол не употребявам.

А има и хора, които си остават елементарни където и да се намират.

Жената на адвоката на дявола, червен конец трябва да си върже на ръката за да се предпази от завистливите погледи на грозните жени.

Глупости, завист? :) Всички й се възхищават - и мъже, и жени. Може би защото не ни е пряка конкуренция, а звезда на небосклона :))

Еми щом е така явно многото коментари по-долу са безмислени, както и темата. На нейните снимки трябва само да се гледа и да се мълчи.

Тази жена е уникално чаровна! Само да стои на екрана, нищо да не прави, пак е чаровница!

Bolqurin, имаш ти грешка, купуването от ресторант не значи непременно мак даналдс и тем подобни гадости, има си и био ресторанти, ето вчера купих мусака на децата от такъв ресторант много е скъпа 20 евро килото, но знам че е качеествена

Охооо, 20 евро, за тия пари ще сготвя у дома 10 кила. Не знам кой ти дава толкова пари бадева, но като те мързи ще плащаш.

Ти от къде си сигурен че е чиста мусаката? Гледа ли с очите си като я готвят? Сигурен ли си че не са сложили MSG в нея и затова да ти е вкусна? Знаеш ли дали с чисти ръце са правили, как са белили картофите и т.н. ит.н. НЕ СИ ! Така че за какво говорим и какво ме убеждаваш. Сигурно и съдържание. Но щом си паралия, вероятно си в чужбина, купувай и да ти е сладко. Аз такива боклуци не купувам. Предпочитам да си ги сготвя сам.

Аз па ядох в ЕКО ресторант. Питам - "Кое ви е екото, защо ЕКО?" И те - "Ми, щото Ви сервирахме рециклираните остатъци от снощи"

А, забравих, и оня ден си купих био вентилатор. Питам - Защо био вентилатор, кое му е БИО? А те - "ми щото е 3 пъти по-скъп, затова е БИО!"

От дира са превели 20 процента от интервюто и - ето нещо което са пропуснали от казаното от Чарлииз - But it's a different story for men. "Men are like fine wines - the older they get, the better they get," says Theron. -------------------------------------- За който не е разбрал - мъжете сме били като виното - с годините по убави сме ставали

Абеее ударили 40-ка не ми я хвали. Осбенно като си хванат млад т....ч,олей грозота.

щом те дразни млад тъпкач, явно си стар мъж, който не е ничий тъпкач :)

Вероятно е права, че жените около 40-та си година намират своята сила, мощ и сексуалност. Вече са натрупали опит в живота, осъзнали са доста неща, осъзнали са грешки и са по-наясно със себе си. Вероятно с напредването на възрастта някои стават по-привлекателни. Но не можем да очакваме от козметичната индустрия от едно недотам привлекателно 20 годишно момиче да я превърне в 40 годишна красавица.

Терон може спокойно да говори за женската красота. Много лесно се говори, когато си толкова красива. Тя е била красива и на 20, и на 30, и на 40, вероятно ще е хубава и на 50. А останалите жени, които не сме така щедро надарени от природата какво да правим. Всичко е въпрос на хубави гени, красиви родители предават красотата на децата си и така от поколение на поколение. Хубавата фигура също е ген, да си висока, стройна, със съразмерни пропорции, хубав и стегнат бюст, с добре оформени и красиви крака, ръце, рамена, талия, ханш и т.н. т.н. Колкото и диети да спазваш, да спортуваш, да се мажеш с най-скъпите кремове и разни процедури, не ти ли е дадено генетично, няма спасение. При някои жени и кожата старее по-бавно, затова младеят и дори на 40 може да им дадеш 10 години по-млади. Начина на живот също има значение, но на първо място е ГЕНЪТ. Добре че не всички мъже си падат по изваяни красавици, дори съм забелязала, че големите красавици обикновено са по-самотни и нещастни в личния живот, независимо че са харесвани и желани от мъже на всякакви възрасти. Вероятно имат прекалено големи претенции и изисквания. А и далеч по-лесно се живее с по-неврзачна жена, повече се стараят във всяко едно отношение, а не с някоя хубавица след която ще въздиша всеки мъж. Днес е с теб, утре с друг. Красивата жена никога не може да е само на един мъж.

И да не сме щедро надарени, хич да не ти пука. Сексът е в ума, от мен го знай. Стига една жена да не е съвсем грозна - да е болна, да тежи 200 кг, да е залята с киселина или някой друг ужас, остналите няма зн. как изглеждаме - това са само митове и легенди, че има. Точно от позицията на по-невзрачна, една жена може много по-добре да забаламоса който и да е мъж, стига да е умна, аз за това бих се радвала да ми прелеят малко мозък, хубост повече не ми трябва. Ще кажат всичките, че не съм права, но, вярвай ми, така е.

Какво дълбоко прозрение и мисъл! Мога да се съглася за определящия фактор на гените. Да, той е от основна роля за това как ще изглежда жената през годините. Но задължително и начина на живот и спорта в комбинация с хубавите гени. А защо красавиците са по-самотни. Много просто, те не са толкава нахални и напористи, както жените с по-обикновена визия. Не тичат след мъжете и при тя любовта не е на всяка цена. Голяма част от мъжете разсъждават като вас. Повечето хора винаги подхождат с предразсъдъци към хубавите жени. Една хубава жена трябва да се доказва два пъти повече. Тя в повечето случаи се приема за хубава, но глупава или лоша, повърхностна, разглезена и меркантилна. Все изтъркани клишета и вкоренени предразсъдъци. Една красива жена може да е вярна, това не зависи от визията й, а от това какъв човек е, възпитание, ценности, мироглед. Много грешно разсъждавате за хубавите жени, както и голяма част от хората. Преди да опознаеш един човек няма как да правиш подобни обобщения. Вашият пост с две думи гласи: Мъже, избирайте си по-грозни жени, защото те ще се стараят повече и няма да ви изневеряват. Хубавите жени не струват. Пълни глупости! Може би има мъже, които ще Ви повярват, но това само говори и за техния интелект.

Глупости с килограми. 1.Няма грозни жени, има жени, които не знаят как да се направят красиви. 2.Комплексите убиват 3.Да се живее с невзрачна жена е по-лесно? Това е успокоение на комплексирани мързеливци от двата пола 4.Красавиците не са за един мъж? Явно бъркаш понятието красавица с понятието к...а. 5.Приятелски и добронамерен съвет - спортувай, обличай се винаги с вкус и си прави прическа независимо от пола и възрастта.Ще се чувстваш винаги красив/а.

Лесно е да правиш категоризации на жените, без дори да си изпълнил една от главните си функции- да дадеш живот.

Чарлийз Терон има осиновено момче, тя има дете и е майка. Или за Вас истински майки са само тези, които могат да родят?

Сексизъм ли? Какъв сексизъм? Когато самата жена смята, че нейната главна задача е да си гледа мъжа и децата ( едно такова мнение в дир.бг имаше над 80 положителни точки ) е като един негър да тича гол с пистолет в ръка и да крещи, че го преследват защото е черен. Няма лошо да има деца... Няма лошо, ако има илюзия да има семейство... Няма лошо... Обаче, когато се поставиш в положение, че основната ти функция е да се размножиш и да переш и готвиш, не можеш да очакваш, че някой друг ще те погледне, като професионалист или, като човек които е интересен с нещо ( има жени и с по 4 деца дето са интересни, но това са суперорганизиран и борбени създания и живота им е сложен )

Цигарите са убиец за кожата на всяка жена, особено ако е пропушила от малко момиче. Освен, че се сбръчква, става леко жълтеникава, гласът дрезгав, зъбите жълти, абе ужас. Спирайте ги докато съвсем не сте съсухрили. Солариумите и слънцето също, ползвайте ув защита целогодишно. Никакъв алкохол, вредна храна, тежък грим. Мислите навреме млади момичета, ако не искате на 30 да изглеждате като бабички.

Има красиви жени на всяка възраст. Животът не свършва на 20. Тук в бг има много лошо и сексистко отношение към жените. Аз съм на 37 и наистина се притеснявам от наближаващото число 40, затова упорито крия годините си, защото визията е свързана с професията ми... Като си кажеш годините и хората почват да ти търсят бръчки и да нямаш.

А ти пък като изглеждаш и се чувстваш добре, защо си криеш годините. Кажи, аз съм на 37, чувствам се страхотно, гледайте си работата. Точка.

Абсолютно.Браво за коментара.

Тая винаги ми е харесвала. Особено в лице. Нещо не и върви във връзките. Мисля че е точно за мен! Аз съм много по млад от нея но какво от това, веднага бих я взел за жена, нищо че е на 40. Аз не ги избирам по възраст или пари. И дано да обича много сeкса, защото аз съм много потентен и ще искам всеки ден! По няколко пъти!!! Направо ако е нимфоманка ще е супер.;) Също ще си направим поне 2-3 деца, а защо не и повече, и ще си заживеем щастливо за цял живот. Тя има парите, аз осигурявам всичко останало. Няма да ни се налага да работим, и ще имаме повече свободно време. Не съм някакъв материален човек, ако е прозвучало така. Стига ни да има пари за храна...здраве, образование, това е достатъчно. Един обикновен нормален стандарт на живот, без никакъв лукс и скъпи неща.

Мъка, мъкаааа

Защо да е мъка бе? За мен ще е радост и удоволствие да я притежавам.

Зъннннн... събуди се...

Не разбирам защо младите момичета се гримират толкова много. До 20 годни нито бръчки може да имаш, нито кожата ти се е състарила и като цяло лицето ти още не е деформирано от всички грижи които могат да те сполетят през живота. Единственото ми обяснение е че са неуверени и предпочитат да се крият зад някаква маска. Да не говорим че редовната употреба на грим съсипва кожата.

-Скъпа какво правиш? -Слагам си грим? -Защо? -За да съм красива. -Хмм...Кога ще подейства?

относитилно е всичко, една жена може да е скапана и на 27 години - цигари , алкохол , нощни смени работа през нощта като медицинските сестри, скапана храна евтина, пълна с Е-ТА и консерванти ......и на 42 да си свежа, защо ли .....охолен живот, малко работа, пари за почивки, козметика, хубава качествена храна, рядко готвене за сметка на купувано от ресторант, бавачки за децата и тн и ви е ясно...няма място за сравнение

Не е задължително жената да е с вид на миска за да е Жена и на 20 и на 40. И в голям процент е до ген и малко подържане на форма.

Имаш грешка- купуваното от ресторант трябва да го сложиш към скапването на 27 години, а готвенето към свежата на 42. Защото в това от ресторанта слагат масово Е-та, особено овкусителя Мононатриев глутамат Е621 за да ти са вкусни нещата които ядеш от ресторанта и да искаш още. А това е едно от най опасните Е, доказано канцерогенно, рак на мозъка ти причинява, Алцхаймер и др. Докато при готвенето вкъщи, знаеш какви продукти слагаш и какво има в гозбата ти, и ядеш чиста и здравословна храна.

Стига с тези конспипаранои. Не, че няма по света хора и неща дето вредят, но зад всяко нещо да търсим заговор... Прочети поне в уикипедия има една огромна статия и хиляди данни... Притеснявай се зарад много други неща, не и зарад Е621

Много е права Чарлийката! Не случайно в порно индустрията има цял жанр, който се нарича матуре олд, милфс и т.н.

Да се изкажа от позицията на своя дълъг и нелек живот... Има хора които се борят през целият си живот. Освен, че остаряват и израстват. Има други ( мнозинството), които само остаряват и преминават през живота, като транзитни пътници натоварени на влака... те най/вече остаряват и го правят по начина по които са го правели преди тях и в живота правят само нещата дето "така трябва", "така правят всички" и " какво ще кажат хората"... Та тези хора обикновено са безинтересни, няма какво да си кажеш с тях и приказките и деиствията им са като на навити кукли... Имайки в предвид, че любовта и секса се базират на една илюзия... И имайки в предвид, че в любовта секса, колкото и да е важен е само едни малки % от времето... Значително по/лесно е да си с уверен, умен и самосъздал ( онуй дето американосите му викат self-made ) се човек ( нещо, което изисква време ) отколкото със създание най/вече безинтересно и наблягащо на половите си белези....

Това не е жена, а богиня! Голяма красавица е и е живото доказателство, че истински красивата жена е хубава и на 40, а и след това. Докато жените, които не блестят с голяма красота приличат що годе на нещо само докато са по-млади. А тези, които пушат от малки и ходят нон стоп по солариуми и разни други корекции още след 30 вече се разкапват и амортизират и приличат на скумрии :)

Това е истина...С изключение на това, че се случва и обратното - жени, които не блестят с нищо в младостта си, с годините да станат одухотворени и направо красиви.

като позастареят заприличват на зелени игуани в лице :)

"Жените стават жени на 40"... a преди това са били мъже :)

Повечето жени на 40 са бледо копие на себе си на 25 - изключение прави най-красивата жена на света - Айшуария Рай - но като нея са една на милион. Всички тия приказки за увереност, истински жени на 40 са пълни глупости - дано си вярват тия дето ги пишат

Имам една позната, която роди 3 деца преди да стане на 30 и изглеждаше много състарена - та затова си мисля, че не възрастта е основния фактор, а раждания, начин на живот, пушене, пиене , работа и т.н

Аз познавам 2, които родиха по 3 деца - едната доста преди 30, другата малко след 30. И двете изглеждаха доста прилично 1-2г след последното раждане. Ако не са били в отлична форма то е заради годините, а не заради ражданията. Естествено, ако не бяха раждали и бяха хвърляли доста пари и усилия за поддържане на форма щяха да изглеждат доста по-добре.

За теб животът след 25 приключва, така ли? Разгледай снимки на някои от нашите поп-фолк звезди например. Как са изглеждали на 19 и как изглеждат на 30. И кажи кога са по-хубави.

Няма нормален Българин , за когото чалгарките да са извор на вдъхновение : )))) Може би някой химик в областта на пластмасата ... Е , точно тия бангиии са грозни и със и без силикон : ))) С годините стават все по-жалки ... Със здраве !

Познавам една забележителна красавица, която и на 45 и на 50 г. изглежда прелест - момиче, фея. Същата тази жена в най-голямата криза е работила на 2 места - денонощно. Видях нейни снимки от тогава - около 30 годишна, но изглеждаше съсухрена бабичка с мазна коса и нещастно лице. Добре че когато нещата се променят, даже и в по-късна възраст са обратими.

Ах да, ама не - почти всеки от нас има смотани младежки снимки, от които се срамува :) Въпреки "искрящата" младост може да не прилича на нищо, защото още няма представа за себе си, не е уверена личност - както се казва ни риба, ни рак. Същото се отнася и до звездите - забележителни грозници в младостта, и далеч не всички се оправят с операции, а с времето добиват едно очарование. Как става така?

Целта на козметичната индустрия в основата си не е продиктувана от това да направи вас жените (а мъжете) по-красиви, а да ви зомбира и направи зависими от нейните продукти. Един по-мек вариант на схемата на фармацевтичната индустрия. Затова козм. инд. е насочена тъкмо към младите, които са най-податливи на манипулация. Половината от св. индустрия съществува заради жените и се издържа от "задоволяване" на внушените нужди на жените.

(а и мъжете)

целта е изкарване на пари. нищо повече.

Да обявим жените за двигател на св. стопански прогрес! Което си е истина, 'щото като погледнете магазините 90% от стоките се прицелват в женската половина от човечеството.

"В къщата живееха две стари жени на 30 и 32 г."Мемоарите на Джакомо Казанова.

Въпросната възраст е равнозначна на 45 год. днес. Човечеството (следствие на начина на живот и най-вече скъване на връзката със земята, образованието, храната и пр. съзрява много по-бавно).

И тогава са умирали много млади. А и без помощта на зъболекарите, боите за коси и т.н., много хора на 40, че дори и на 30 години, биха изглеждали, като развалина.

не е класика, а по-скоро неточен превод...

Цитирате Казанова,но предполагам знаете колко е била продължителността на живота по времето Казанова?!

И аз предпочитам да са до 25. Ама всичките са главобол, не знам заслужава ли си толкова да се пънем за тях.

Някой не се пънат. Иде им отръки.

И обикновено това са разни гадни мутри или лигави мачовци. Неслучайно най-симпатичните и харесвани момчета в училище някак си не са много успешни по-нататъка в живота - в смисъл на професия, образование, интелект, и дори губят от училищната си "красота". Те по инерция си продължават след училище с лайфа, купоните, безгрижието и безотговорността още някоко години, докато изгубят физическата си красота заради алкохол, цигари, недоспиване, нередовно хранене... И после започват трудностите в живота. А разни "пъпчиви пуберчета" в училище, дето никой не им обръща внимание, като влезат в университета и възмъжават, променят се коренно. И това е мястото и времето, където колежките им и другите момичета започват да се заглеждат към тях по-често. След завуршване на университета с отличие и намиране на стабилна и викокоплатена работа с образованието си, привлекателността им още повече нараства. Следва щастлив брак с добро и запазено момиче. От всичко това, разбира, се в България има много изключения, но те само потвърждават правилото. Това съм придобила като опит. Приятелят ми е от втория тип момчета, в училище е бил отличник, но учениците много са го тормозели. Сега работи в Бизнеспарка, където се запознахме, владее перфектно 4 езика освен български, програмира, има много висока заплата и най-вече е страхотен мъж:) В училище пък съм имала и кратка връзка с момче от пърия тип, още след сближаването ни искаше само секс, а после запона да се държи отвратително с мен, което и стана причина за бързата ни раздяла.

Красивите жени нямат възраст. Грозните са си такива и на 18 г. : )))

Да бе, да, глупости на търкалета! ИМАТ възраст и още как! От един момент нататък погрозняват прогресивно, но това е естествен процес. Светът е пълен с такива примери. Друг въпрос е, че която е грозна на 18, няма да стане хубавица на 40.

Жените да не са костенурки за да са млади на 40 години. въпреки че сам жена мисля че след 25 години залязваме като такиви. Нека да приемиме тази истина за да не страдаме излиштно после. Аз се чуствам най палноцена когато възпитавам децките души и се грижа за мъжъ си домакинството , сготвя изпера и напиша домашните на собственните си деца. втова се изразява красотата на една жена е на в разни мазила и фитнеси на разни трето разредни актриси които могат да прават конкуренция на магистралните труженички на околувръстното.... гордея се с себе си и със всички което съм постигнала.

една Кримена от къде беше...

Ст.Загора!

Кримьен4ито й мъж, при това доста по-интелигентен и познаващ правописа от мен и теб, това със сигурност мога да ти го кажа. Коментарите му са сарказъм срещу чалгата и простотията в живота. Вероятно е избрал и Ст. Загора неслучайно (заралии да не се обиждат).

Наистина ли си учителка??! Как е възможно такава неграмотност и такъв "правопис", неее, ще се гръмна...

щом не можеш да разпознаеш бъзика!

Това е някаква шега нали?... нали?

Несполучлив опит за шега.

Вие госпожо "децка учителка" чували ли сте за правопис? Оставете коментарите по теми, които не схващате, ами залегнете над правописа. Много грозно - неграмотна учителка!

Ха-ха! Когато е била на 20г. едва ли е мислила така. А когато наближи 50г. ще казва - "Жените стават жени на 50г.". Когато наближи 60г. пък ще казва - "Жените стават жени на 60г." Всяка възраст си е хубава, изказването ѝ е малко тъпо, и може би иска да покаже изкуствена бодрост, а вътрешно е изпаднал в ужас от бързо идващата старост!

Такъв УЖАС я тресе, че не за приказка! Все пак всеки нормален човек е наясно, че няма как на 40 да изглеждаш като на 20-30. Влошаването на "визията", както се казва напоследък, е НЕИЗБЕЖНО. Но е похвално, че се опитва да си дава кураж. Иначе за сексуалността може би е права, ама търсенето намалява.

И двата коментара са в типично мутрафонско-незадоволен стил.Истинските жени не се интересуват от такива мъже.За съжаление - да, само някоя ученичка би се впечатлила.

Това са коментари на поредните български комплексари! Аз съм ученичка, но не се впечатлявам от елементарни мъже, като разписалите се тук.

И ученичките се гнусят от такива, това е истината :) Имам честта да съм майка на 15 г. момиче и знам какво мислят за такива екземпляри тя и съученичките и.

ето ви ЗВЕЗДА, а не като нашите.

Невероятно излъчване! Много нежна и хубава, а с годините става още по-красива. А що се отнася до възрастта, наистина с годините жената става все по-уверена в себе си, в това, което знае, може и иска. И това безспорно се отразява на външния ѝ вид, на цялостното излъчване, на самочувствието и отношението ѝ към света дори. В разцвета на силите си е. На 34 години се чувствам прекрасно- завършвам втора магистратура,работя, спортувам и намирам време за всичко, което ми доставя удоволствие. Появата на първите миниатюрни бръчки изобщо не ме плаши, напротив даже, харесвам си ги!

Да, а който не знае какво е по-уверена - НЕ е по-намахана, а по-спокойна, по-толерантна и лъчезарна.

Абсолютно! Уверена не в смисъл "намахана", а в смисъл на по-спокойна, уравновесена и целеустремена.

тук на запад където живея аз, тези над 40 са най - уверени , поддържани, нагласени , абе нямам думи...децата поотраснали и те като някакви модели се разхождат , личи си зрялостта им ясно е, проблем е че много си зарязват мъжете за щяло и нещяло.... давайте българки и вие така

Стою

Момичетата стават жени точно когато си трябва. По-рано, или по-късно - няма значение. Някои цял живот си остават пикли. И при момчетата, дето възмъжават - същото. Относно козметиката - не разбирам, защо трябва известна личност да ви го каже... Тези, които още не са съвсем жени (или мъже), най-много се влияят от реклама. Това върви по телевизиите. Това се продава. Ама тези са, които подрастват...

Не на 40 бе, на 50г. стават жени. Под 50 не стават за нищо - не са се разхубавили още, нали. Аз бих казал, че след 25-26г излизат от строя - както физически, така и психически. Но естествено на самите жени това никак не им харесва и се опитват да твърдят други неща.

Хахаха, типично мнение на балкански комплексар, дето само млади и глупави момичета може да впечатли и да заблуди, че не е гола вода - във всяко едно отношение :0)

Ясно е на всички, че си минала 25 преди много години. И затова се стряскаш на темата - веднага другият е комплексар, а ти съвсем не си...

Виж сега, Лида. Ако някой мъж може да "заблуди" една красива жена на 25, той никога няма да си помисли да зарибява 40 годишните. Можеш ли да го проумееш или не можеш? Естествено жените на 35-40 са силно стресирани от изчезващата младост и хубост и много си вярват в подобни теории като твоята.

Не всички, не всички... Като гледам себе си сега - над 40 , определено изглеждам по-добре , отколкото на 20.. и това не е само мое мнение..

Има много други като теб. Работата е в това, че на 20 въобще не си била особено красива. Затова на 40 започваш да изглеждаш просто като нормална жена (в случай че не застарееш по-отрано или надебелееш). На 20 имаш конкуренция от истински красиви, а на 40 добре е тази, която не е крайно зле.

Ей, BG, ти хвърли камък в блатото, бе! Знай, че ВСИЧКИ мъже са на същото мнение (за педалите - не знам)! Ноооо, както виждаш, много от жените не са на това мнение. Само че в случая важно е мнението на мъжката половина, а не на женската! А на тези жени, които ще кажат, че и мъжете на 40 са по-зле, отколкото на 20 ще отговоря, че не оспорвам оценките им за мъже, а само тези, които са за жени!

Не всички мъже, а комплексарите като теб и БГ. Един уверен в себе си мъж може да хареса истинска жена. Едно леке ще го е страх от нея, но никога няма да си признае.

Мисля, че и двамата с BG сте прави и по-долу си признах, че е гадно да одъртяваш. Много ме забавляват разни на моите години като се изтъпанчат да разправят колко било гот да си на 40. Кое му е хубавото? Че кожата се сбръчква даже и да не казвам къде? Дайте по-добре да си стареем с достойнство и да не говорим глупости! А и в крайна сметка има бая млади пичове (с едипови комплекси, разбира се), които си падат по подържани каки ;)

А ти на колко години излезе психически от строя, чиче? За физически, както виждаш не те питам, но се сещам :)

Маце-е... Гъз и пари не пази за старини!

За жена като тази, се върви до края на света! Вероятно заради нея е станала Троянската война.

Всъщност войната ни приближава до края на света.

Чарлийз Терон, ти си прекрасна! Остави ги тук женурята да си бъбрят за младост, старост, менопауза, фитнес и диети. Ти си класа!

Ахааа да станат жени и станали баби.

типично изказване на кантонер

Така ни е научила професията ни - гледаме на живота трезво.

Интересно, това съм си го казвала и аз сама на себе си, повече с хумор, отколкото с тъга :). И без да задълбавам. Това са нещата от живота, НО никога няма да предпочета по-млада котка от любимата ми котка, нито по-млада майка, нито по-млад съпруг. Просто не мисля за това. Обичта е толкова многоизмерна, че когато погледна любимо същество, последното което ще си помесля е: "КАКВО ПРАВИ ТАЯ БРЪЧКА ТАМ, ДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА Е ГЛАДКО, ПО ДЯВОЛИТЕ? ДОКАРАЙТЕ МИ НОВИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!" Хаха, надявам се ме разбра.

кога да стана жена. Вие пък по-долу много време имате бе. Оправяне на вратове, ръце, лица. Какво ще си оправите? Има си мъже на всякаква възраст. Я си купонясвайте. Времето няма да спре.

Спомням си, когато гледах филма "Чудовището". Тогава не знаех, че играе Чарлийз. Обаче ми заприлича на нея и изчаках финалните надписи да видя наистина ли е тя. :)) И си викам, леле колко е била грозна преди. После се замислих, че преди този филм е играла в други и там си е хубава. Даа, гримьорите я бяха направили неузнаваема. А тя играе много убедително.

Аз като гледах филма не знаех коя е тя, после като я видях на една снимка, направо не можах да повярвам, че тя и Чудовището са една и съща актриса. Отлична игра и страхотни гримьори. По истински случай - истинската престъпница-Чудовището изглежда точно както във филма.

Любимата ми актриса. Много красива и чаровна. А филмите с нея и Киану Рийвс, ммм... Жалко само, че си няма собствено детенце.

Айде пак се намериха родилки да съжаляват хората за това, че не приличат на тях! Не мислиш ли, че ако е искала, е щяла да си направи? Ти коя си, че да я съжаляваш! Така като я гледаш, за съжаление ли е?

Виж, аз все още нямам деца. Не я съжалявам. Хубава е, но не е предала гените си. Но това си е нейна работа. Айде, Мишо всичко хубаво! ;-)

Доста под 40-те години съм, но като се замисля тези жени, които харесвам и ми правят отлично впечатление са доста по-зрели! Така че е права, но пък е лесно да го каже след като изглежда по този начин и то без грам намеса хирургична. Дааа, при нея Господ се е забравил ...

при нея господ е дал всичко от себе си и не е оставил нищо за другите;)

Хубава е и изискана.

Разговарят 15-годишни: - Ма остави я таа бабичка маа! - Ма тя е на двайсе и еднааа ... - Е аз кво ти казвааам маа!

Истинска реплика, послушана случайно н трамвая. Разговарят момчета тинейджъри. - Тя е на 18, но иначе е много запазена.

Даа, малко преди да ...

Стою

Точно. Все пак е продукт на индустрията.

въпреки стремежа ни да замаскираме отпечатек на времето по тялото ни .все не успяваме напълно.дарпаш лицето увисва ти кожата на врата , управяш врата , увизват ти месата по рецете и т.н не можем да надвием природата това е

Това се опитвам да кажа! Борба голяма, а резултати временни и недостатъчни :)

Кожата увисва тогава, когато се получи хормонален дисбаланс в организма, а при една здрава жена това настъпва след менопаузата. На 40 години ако външността е зле, значи и здравето е зле, което не е нормално.

И моят метаболизъм нещо е взел да се забавя, напоследък го забелязвам и аз, но да ти кажа, по-малко бръчки имам от по-фините ми познати. Французойките казват: след 40 трябва да избереш: лице или тяло - по-заоблените са с по-млако бръчки. Въпреки това, ако ми се отдаваше да отслабна, бих избрала да съм по-фина. А от мен съвет: не вярвайте на козметичната индсутрия, пълна глупост е, наблюдавам жени, които най-скъпите кремове си взимат, ефектът е 0. За гладка кожа само две неща вършат работа: сурови храни в изобилие и спортче, друго не.

Мани другото, но неграмотността (която пък е и достатъчно условие за простотия) хич няма как да я скриеш...