Вивиан Уестууд подкрепи отделянето на Шотландия

Вивиан Уестууд дефилира заедно с внучка си Кора Кор на ревюто си по време на Седмицата на модата в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Вивиан Уестууд подкрепи отделянето на Шотландия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англичаните са точни и прецизни като Германците-не напразно произхождат от германските племена.Келтите,част от които са шотландците си простеят и са не малко,а доста търчи-лъжи!Типичен пример е Първият им Министър Салмънд,който има вид на стар шмекер!Ако шотландците се отделят ще им гледам сеира,но този път с огромен кеф как си го зачукват сами малко като вола-рине,рине и си хвърля калта на гърба!селяндури си падат шотландците-спор няма по въпроса!

Вивиан много ме кефи : ) Нестандартна , творческа личност , откачалка в най-приятния смисъл на това понятие. Човек с гражданска позиция и оригинално мислене. Подкрепям отделянето на шотланците от бозавите рептили . Със здраве ; )

АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ РАЗБИВАНЕТО НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО И СМЯТАМ ШОТЛАНДЦИТЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИ,АКО ГО СТОРЯТ!СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ УСПЕЯТ!ПОДКРЕПЯМ ПРОВАЛ НА РЕФЕРЕНДУМА!ДА ЖИВЕЕ ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!ДА ЖИВЕЕ НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО!

Аз пък обичам Англия и хората са доста по-елегантни от тази изкукала жена!да дефилираш в Лондон и да заявяваш,че мразиш Англия си е чиста проба долна простотия!Такива дори не бива да бъдат допускани до Лондон и се надявам в бъдеще Вивиън да не загрозява и задушава атмосферата в Англия!!!

Англия си е Англия!!! Шотландците са си селянията на Великобритания,каквото и да си говорим!

Ние за Съра знаем - всички са на опаци само той обратно - на колко футболисти е променил съдбата без де е предизвикан!

Ми да оди на седмица на модата в Единбург, ко прай у Лондон, тоз кукумицин! Ама май там за таквозенката не са и чували!

То пък една мода и 'финес'в Единбург...какво да си говорим????? Селяния до шия-това са шотландците!

Да върви при селяндурите шотландци,които и до днес не са се научили да говорят Английски нормално!

Браво за смелостта ти Вивиан! Супер си!

Видът и е умопомрачаващ-трябва много смелост да се издокараш като баба ти Вивиън.Да си събира парцалите и директно за Шотландия.Такива кофи като нея нямат място в Англия!

ЕДНА СМЕЛА ЖЕНА, КОЯТО ДИРЕКТНО КАЗВА ИСТИНАТА И НЕ СЕ СТРАХУВА! БРАВО НА НЕЯ!

Ако Шотландците сглупят да гласуват'Да'просто са обречени и ще го усетят на гърба си много скоро!Ще видят как вратите им се затварят за много неща.когато не са част от Монархията!Не разбират,че хора като Салмънд са от типа на нашите крадливи и лъжливи комунисти!Глупостта не неспасяема!Дано не спечелят мнозинство!

Човек би отскочил от ужас при случайна среща с това същество.

ти па си много убаФ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИ НЕТОЧЕН ПО ТЕМАТА! СТАВА ДУМА ЗА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ СЕ БОИ ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕТО СИ! СТАВА ДУМА И ЗА ТОВА,ЧЕ НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА Я НАРЕЧЕ ТАКАВА ИЛИ ОНАКАВА, ДОРИ АКО НЕ МИСЛИ КАТО НЕЯ! ТЯ Е ЗАЩИТИЛА МНЕНИЕТО СИ,НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГО ПРАВИТЕ И ВИЕ !!! САМО С ОБИДИ СИ СЛУЖАТ СТРАХЛИВИТЕ !

А стига с тия клишета... "Човек който не се боял да си изкаже меннието".Такъв човек може да бъде Мартин Лутър Кинг например... защото знае че неговото мнение може да му коства живота.На тази много и е през... дали Шотландия ще се отдели или не.Прави си тотален пиар.Ако Великобритания не бе демократична сега нямаше да има референдум.

Като толкова мразиш Англия амииии върви в Афганистан, Шри Ланка, или Сомалия.

Т.е. - да отиде в страни, съсипани от англичаните, които заради англичаните и техните производни няма да могат да се оправят много дълго, ако изобщо се оправят. Защо там? За да си затвърди ненавистта към ултра агресивния и манипулативен бял човек ли?