Жени Живкова представи нова колекция

Дизайнерката Евгения Живкова представи новата си есенно-зимна колекция снощи в „Парадайз център”.

Обратно в новината

Коментари - Жени Живкова представи нова колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо тази гнсотия не е в музея на комунистическите изчадия - то дори е страшно да я погледнеш - ами та прилича на баба си, на дядо , и да пази господ на майка си. Бог да пази България от такива изчадия, но лошото е, че те върлуват и са живи. Не знам какво става с този свят.

някои от костюмите ще се харесат на ангела меркел със сигурност!!!ретро, но не мода!

Пиша коментара си без да гледам останалите.После ще сравня!Първо: само пет от тоалетите са прилични делови и стилни комбинации.Второ: от останалите тоалети лъха на соц. мода ,тип списание "Лада" от 1987 година.Трето: моделите са снимани така,че аз както съм ниска и не особено слаба ,изглеждам стройна пред тях.Четвърто: много от нас,обикновените хорица,бихме сътворили по-добри модели и интересни комбинации.Особено пък аз ;). И пето,обобщаващо: Жени се е спретнала с наистина свеж тоалет,за да изпъква главно тя!:)

ГОЛЯМА СКУКА

Поредната красота и цвят в сивото отношение на мишките, криещи се зад букви и цифри.

Жени, ма жено, как се излагаш само! Тези дрешки ги носеха, през 70-те и 80-те, секретарките на комунистическата мафия. Сигурно затова преобладава червения цвят. Е, не е като ревю на Емилио Пучи : ) Славена Вътова, на снимките, има вид на изкъпана циганка от кв. Факултета. Мотото на ревюто вероятно е: 'Едно си баба знае, едно си баба ...'

една дума: конфекция. нищо дизайнерско, нищо различно, пълна безидейност.

Набедената дизайнерка пак е копирала на мама от старите списания.

Все едно гледам списание "Лада" отпреди 40 години. По-добре Живкова да беше продължила с плетените пуловери.

Бездарна кикимора но с много важни хора. :-))

Комуняго-милиционерските слуги и подлоги ми изтирха коментара. Нищо - правя нов. Един от най-големите врагове на българсикя народ и нанесъл може би най-големи вреди на Българската държава е един цървул от Правец - Тодор Христов Живков. Някакво негово изчадие - дори не се знае - дъщеря ли е, внучка ли е, сестра - няккави кръвосмешния са се случили - ангажира обществото със същестуването си. Стига. Доволно. Обществото го е гнус от комуняго-правешките изчадия. За съжаление се оказа, че затворите са малко. Още.

Вероятно никога не си припарвала до ЦНСМ, защото не си могла да си позволиш да си купиш дрехи от там и за това грозденцето ти се струва кисело.

Кога ще погребем и последния комунист?

най-лошото за България е, че ще си умират от естествена смърт, а не от разстрел, както сатрапа Чаушеску!

Много е зле.Май единствената по-хубава рокля беше облякла самата Жени

Доказала си, че го можеш! Не обръщай внимание на словоблудствата! Народът го е казал: "Кучетата си лаят, кервана си върви"!

Грозно, лъхащо на нафталин!

Приличат ми на униформи на партийни секретарки ....

!

те клиентките са такива, според търсенето и предлагането

Скука и никакъв стил . Все едно сме в миналото. На места лоши подобия на видян от снимка тоалет на някоя филмова звезда на събитие. А и манекенките са доста дебелички.

Бе вие сте много интересни бе хора, какво очаквате от една комунистическа щерка? Естествено че червено... и черно.

Костюмчетата стават за стюардесите в София- Ер. Много от идеите са стари. Две-три роклета ми направиха впечатление, нищо повече.

Всяка година едно и също.Червено,черно сиво...

БСП, ДПС, ГЕРБ...

Скука,не усетих нищо вдъхновяващо.

че тва е прогнил соц мозък, какво вдъхновяващо би могъл да роди - само плесен и червени декори!

Потресаваща липса на талант, въображение и информираност за случващото се в света на модата. Лоши пропорции, скучни модели и липса на какъвто и да е собствен авторскин почерк. Ако не знаех, че ревюто се е състояло тези дни, бих си помислила, че разглеждам снимки от преди 30 години. Тръгвайки от старомодния "вечерен" грим, минавайки през ликровите черни чоропогащници на моделите и свършвайки с оранжевите букли на соц-публиката, видяното е направо обида за добрия вкус.

кройки са й останали от едновремешната "Бурда"

По-скоро от Лада :)

Абсолютна липса на въображение, безлично и липса на собствен стил, скучна линия, единственият намек за женственост са вталените сака и дуото "тоалети" с дантела, които спокойно могат да се носят като пижама, респ нощница. Костюмът тайор нямаше нищо общо с дизайнерско облекло. Няма творчество и изненада, няма сексапил, имах чувството че самите модели се чувстваха неудобно от невидимият надпис"КОНФЕКЦИЯ" на всяко от демонстрираните облекла. С една дума - въпросната колекция навява тъга.

Хубава е модата! Повечето бих носила с огромно удоволствие!

"Хубава е модата"? Все едно да казваш "хубаво е изкуството"...

Хубави модели.

Е по-грозна нова колекция не бях виждал. Явно е сбъркала времето от 30 години назад и повече. Ама и манекенките какви физиономии правят - явно разбират в каква глупост ги карат да участват. Където е текло пак си тече.

много ме кефи да ги гледам старите комуняги как се стопяват в агония.

Масларова , Сендова у други другарки.Това е достатъчно...

"Лудото Славенче" там при Башар Рахал, това-онова в "Следващият, моля"? Гледай ти какви странности на демокрацията! Впрочем нищо ново, от памтивека е известно, че парите не миришат и не е важно откъде и как идват. Браво, тази, браво и на другата - поне е по-далновидна от деда си.

Ау, красота! Но ако бяхме 88-ма. И не знам какво ги хвалите манекенките. Онази в светлото костюмче има егати бедъра, сигурно Жени Живкова е по-слаба. Но каквито ни дизайнерите, такива ни и манекенките.

а бе не искам да я обиждам жената,ама...само на мене ли не ми харесват тези дрехи?!

Това някакво ретро ревю ли е?

Смущаващо бездарна.

Oчаквано бездарна. целият им род са такива, но пък са нахални и намаани.

Силно кооперативно излъчване струи от почти всички модели, а червената нишка грее като че ли иде да ни подскаже накъде да вървим под строй, както дедо и би желал.Да ама не, свърши са вашта...И публиката е една посткомунистическа ум да ти зайде. Айде марш от умовете и душите ни комунистически мекерета!

Много деликатно се изразявате! Това си е едно червено ТЕКЕЗЕСАРСКО ревю, организирано от внучката на правешкия селяндур!

Малкото останали членове на ЦК на БКП си устройват забава.А какво прави простолюдието,гладува ли,гладува ли?

да гладува като няма акъл

Прилича му на това ревю да се състои единствено на "Позитано" 20 . И десените, и моделите и гостите са консервиран материал от СоциализЪма. Само манекенките са на ниво, но те не могат да компенсират останалото.

много ми хареса работата на нашето миче, но трябваше да има по една боза да почерпи

вие само с глад и мизерия ще се оправите това е

така кажи им го у очите

Тези комуняги вместо да са по затворите или разстреляни като Чаушеску те ревюта правят с откраднатите пари от народа.

..любимки са на бивш и бъдещ премиер!

Скучно и без въображение. Много демоде, в стил соцреализъм. Ужасно ми прилича на ревютата едно време на ЦНСМ -то. (т.нар. Център за нови стоки и мода който го помни и което беше "голямата" работа)

Все не можех да се сетя "Албена" ли беше, "Валентина" ли, ЦНСМ ми се е затрило от паметта. Но толкова лъха на комсомолска младост, че ми стана смешно чак. И този точно нюанс на червеното никога не е стоял елегантно. Най-много да е поносим на някоя театрална Кармен. Но 2 и 7, явно правени с чужбински платове са приятно изключение.

Тази колекция е като за кандидат-секретарки, които са си шили рокли с най-евтините платове от магазина.

Кой пък си купува дрехи на комунистическата внучка?

аз купувам това което ми харесва

които не се интересува от личния живот на производителя

дори и производителя да е пращал хора да бъдат изядени от прасета?

Тоя комунистически боклук, вместо да е изселен от българия (заедно с цялото си проклето семе) ми прави ревюта. После се чудете що сме бедни и не можем да се оправим.

Ами чудя се...какво общо има ревюто с това, че сме бедни??? И трябва ли тя да носи отговорност за действията на други хора, пък били те и роднините и?

Така, както по времето на дядо й, хората ги заклеймяваха, защото дядо им бил "враг на народа", редно беше да им се отвърне на червените глупендери със същото, но понеже нашеннци сме си с къса историческа памет, та затова сега другарката Живкова отново е кората на ла*то!

И какво "дизайнерско" образование има внучката на Тато??? Парцали, лишени от всякакъв вкус! Баба ми е в по съвременни и модерни дрехи!

нищо не разбираш - тва е соц реализъм по Тато и сигурно е посветена на правешкия циганин!

Аии да е жива и здрава баба ти, сигурно е модерна дама, а и вероятно не е толкова завистлива като теб.

колекция ЦК на БКП

представям си другарката Масларова в модела на снимка 28

Жени Живкова представи нова колекция лишена от каквато и да било креативност!