Вече можем да комбинираме две различни обици

Френската модна къща "Нина Ричи" наруши правилата по време на Седмицата на модата в Париж като комбинира различни обици.

Обратно в новината

Коментари - Вече можем да комбинираме две различни обици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камък ми падна от сърце. тъкмо си бях изгубила едната обица. Ега ти- да ви имам проблемите...........

Добре, обаче ако ми обещаете, че няма да заприличам на девойчето от снимката!

Ти можеш да заприличаш само на претенциозното и тъпо име, което си си избрала.

Какъв е проблемът, какво те ядосва? С какво съм те засегнала?Наистина не разбирам.

Luna0102

Е то и различни чорапи може да комбинираме, особено ако ни мързи да си ги правим на чифт и обуваме каквото хванем първо, но може някой да се пробва и различни обувки да комбинира- един на висок ток, а друг с нисък. Може да не е удобно, но ще събирате погледите- мечтата на всяка искаща внимание жена, а и на мъж.

Малко настрана от вашите коментари искам да обърна вниманието ви на следното: Това момиче на снимката удивително прилича на момичето от една картина на Майстора - не знам как се казва, но е портрет на селско момиче в ябълковите градини на Кюстендилско ( вече бивши и несъществуващи).Липсва само "шамията" ( както казват тук), преметната през главата и рамото. Просто исках да кажа какви удивително красиви българки е имало, каквато красота е актуална и днес. Надявам се да се съгласите с мен.

Вече можем да комбинираме две различни обици.... ...Разгеле, досега само различни чорапе обувах!

А досега забрана ли имаше да се носят различни обеци?!

Сърдечно благодарим за разрешението, но няма да се възползваме :)

Ще го имам на предвид така да се наглася като дойдат да ми резнат главата ония дето идват...

n

А до сега не можеше ли или трябваше да се иска разрешение :))))

национален празник ?

на мен ми харесва :)

А два различни чорапа? На ушите? Самозалепващи?

Мерсии, мерси,че ми разрешихте! Пфуу, опитвате се да направите новина от нищо.

ми беше важно да имам тази свобода, а иначе аз обеци не нося, не са ми пробити ушите

Чакам Бекъм да рекламира гащи на дупки, за да мога да си нося спокойно старите боксерки... Не че сега не го правя, ама не се чувствам някак... модерен....

Страшна мода. Щом от "Нина Ричи" са казали, че е модерно, хайде юруш всички по модата. Едно време розово и червено бяха табу, сега едва ли не тази комбинация е задължителна...

Е, сега ще ходя да гласувам с различни обеци! Иначе бях решила да пропусна... Къде ли още да ходя така?

Доколкото знам, преди демокрацията се пишеше обЕци

да е имало дублетни форми преди демокрацията?

Пише се обЕца!

delly

Дублети са.

На мен не ми харесва, особено комбинацията с различни цветове. Предпочитам хармоничното, симетричното. Някои модни тенденции са толкова смешни и некрасиви, че остават само с показването на ревюто.

демокрацията победи!

Модата е за хора без въображение! Всичко ново е добре забравено старо! Важното е , както казва Ст. Цанев: "Носете си новите дрехи, момчета! Падаме, както ходим, умираме както спим."

Щом ни разрешавате.

Тъпаци! Дъщеря ми е на 18, а никога не съм я виждал с еднакви чорапа! Животът бил твърде кратък, за да търсиш два еднакви чорапа, казва тя. Но днес разбирам, че това е "разрешено" и за обеците... Браво! "Страхотна" новина!

Кой каза?Аз винаги съм си носила различни обици, без да чакам някой да ми каже,че може.

Откога чаках! Вече наистина сме свободни хора, щом можем да комбинираме и различни обеци!

Че то винаги е могло. .... Това, "модата " никога не съм я разбирал. Да посветиш целия си живот на това как изглеждаш ми се струва такова пилеене на време....а живота е кратък и безценен.

Смешно та и страшно е когато си измисляме едни абсурдни правила и моди и се водим сляпо по тях, сменяме ги на всеки няколко месеца и се депресираме ако не изпълним тези правила, превъщайки ги в Закони... На малки дечица се втълпява до безсузнание, че трябва да комбинират това с онова, че трябва да са такива и не онакива, да са високи, да имат силикон, да са на високи токчета... цвета на обувките, блестящите неща... Забравяме какви сме, кои сме, от къде идваме на къде отиваме... Изнамираме си изкуствени поводи да сме нещастни ( винаги когато не изпълним законите на модата ) и винаги искаме още и още и още и ако не го постигнем се хвърляме от балкона защото си слагаме етикети на Неуспели, Дебели, Нецицести, Негъзести... Нещастните създания дето се борят по подиумите, тези дето са зад тях, онези дето им ръкопляскат, онези дето святкат с камерите... Една от многото измислици на уж модерният свят на празна консумация и много шум... И тогава идва откритието, че можем да си сложим две обеци различни ( или обици) и това откритие проемня моят мироглед

Така е, "Модата" си е цирк :) който някои хора взимат прекалено на сериозно.

Какво облекчение! Дано скоро легализират и носенето на два различни чорапа!

А НА МЕН СВЕКЪРА МИ ПОДАРИ ДА СИ НОСЯ В ЛОНДОН, ВЕНЕЦА НА ЕДНА ТРАКИЙСКА ПРИНЦЕСА .. СПЕЦИАЛНО ГО ИЗКОПАЛИ ОТ ЕДНА МОГИЛА В БЪЛГАРИЯ ЗА МЕН

А дали ще е мега шик с 2 различни обувки да се обуем-например,сандал и ботуш?

Абсолютно мега, хипер, шик. Невероятна идея нарушаваща всички правила, просто хит. :) Патентовайте я и директно на Седмицата на модата в Париж. Даже може всяка от обувките да е с различен ток височина и ще се получи една новаторска походка. И без това при манекенките нали се търси нестандартното, като тези първите три от снимките доста далеч от класическата красота, с тази походка ще избият рибата.

Коментарите на Гост и Въпрос ми изпълниха деня с усмивки,ако бяха всичките с вашето чувство за хумор,светът щеше да е по-ведър!

аха, това от поредицата "никога не е късно да станеш за смях"....

ПИПО

ОбЕца или обИца? :)

Дублетна форма е.

Аз до колкото знам в българския език все още думата е "обеца", освен ако нещо не се променило граматически в последния месец!

А дали ще може и един изкуствен цирей на носа да си слагат ... ей така за разкош.

Ееееее...Това от предаването "Гнусно"...

A може ли 2 различни чорапа да комбинираме, е така леко по гейски.

Досега е било забранено ли?

Доообре! Щом може...

че може, аз съм го правила - сутрин от бързане сам слагала две различни обици.

Ми то може и на ревюто така да е станало, от бързане. Ама те не са обикновени хора като нас, а модни светила... И така- модна революция :).

Това някакво творческо безсилие ли е ? Много е грозно.