Моника Белучи навърши 50 години

Италианската звезда Моника Белучи навършва 50 години на 30 септември.

Обратно в новината

Коментари - Моника Белучи навърши 50 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лесно се говори ,когато си толкова красива.Тя е била красива и на 20,и на 30 и на 40,вероятно ще е хубава и на 50.;)

Тя ВЕЧЕ навърши 50г. и пак е божествена :)!!!!!!

Наистина изглежда чудесно. Що за словосъчетание е обаче "бюти мантра" много оригинално звучи :)

бих я уважил и на 50! окото ми няма да мигне!:-)

Уважавай половиния век !

Класика! Прекрасна! Н. Хайтов в "Мъжки Времена" описва една красива жена с думи, които са подходящи и за Моника --- "Жена -чудо - вари, печи, яж!"

..Едно е да искаш/ да ,,ядеш,,/, второ е да можеш... а трето и четвърто е да го направиш,,. Не е достатъчен само апетит. Руският олигарх плаща много скъпо за ...,, яденето,, .

КРАСАВИЦА!!!! Да е жива и здрава!!! Ако сте гледали филма МАЛЕНА - там е божествена!!!

Мда, и на 110 години ше е красива. Айде стига с тая Моника, пълно е и с други красиви жени.

Абе хубавото си е хубаво ...

Прекрасна е!

Jeni

Дама! Красива!

Някъде бях чела много хубав коментар за нея, който споделям напълно и затова ще си позволя да го цитирам: "От красива девойка-красива жена. Ето това е Моника Белучи. Тя е жена извън стандартите, които важат за другите жени. Тя е родена красива, живее красиво, остарява красиво и ще умре красиво. Бог я е създал, за да видят останалите жени своя идеал за истинска красота на живо. За такива като нея е измислена думичката божествена." Нищо не може да се сравни с младостта, но дори и бръчките не могат да заличат красивите черти на лицето. Или ги имаш, или не, ако ще и да си на 20. Истински красивите жени не са много. Да е жива и здрава.

Тая гола да ми влезе в леглото и пари да ми дава - с пръст нема да я докосна. Митю Пищофа любимеца на народа е казал, всичко над 21 години и над 45 кила да не се пори кът риби.

О,педофиле,и тая тема ли налази?

Тъпак!

Аз си мислех, че тъпите и малоумни идиоти като Митьо са на изчерпване, а то се засилвали. Ако си дебел като него и 21 мацки по на 21 години няма да ти го намерят къде от реещите се тлъстини....

Тя дори и на 100год ще толкова красива, прекрасна и уникална. Това е една великолепна жена

особеното с кичовото колие ала руски стил

Стою

И кво му е кичово на колието? Че е рашън стайл? Кажи нещо и за колиетата на другите снимки.

Ако не знаеш, колиетата ала руски стил са шикозни, модерни и символ на класа. Цял свят ги носи. В случая колието на Белучи е прекрасно. Разбирам, че вкусът е субективно понятие, но отричането на цяла модна тенденция е проява на тесногръдие и меродавност.

за моя принц , великолепно е само неговото цвете

Просто прекраснааааа!!!

Ово е стандарт!

Яка е. Абе италианките са по-хубави от българките.

Стою

Тц. Някои италианки и някои сицилианки са по-хубави от някои ВИП-българки. Като цяло си в грешка. Пастата прави дебели задници. ;)

Винаги съм я харесвала много, изключително женствена е.

Някои питат кой ги такова 50-годишните? Дайте ми Моника и ще видите.

Страхотна е!! Да е жива и здрава ! Но не се ли пише името и Мони Кабелучи...или поме според полицията май беше.......

древната професия си е страст.

Лесно и е на красивата Моника да каже това за червилото. Има персони, при които нищо не помага, а червеното червило направо вреди :-)

Така е, нека е некой урунгел, пък ако ще и пембяно да сложи...

Стою

Има един стар лаф: "Моме, това с духането е просто метафора. Трябва да се смуче." И на Моника Белучи приказката за червилото е същата работа. Метафора. Жена с харизма, която намери начин да подчертае излъчването си - става ЖЕНА. Другите или си остават момиченца, или направо стават лелички (някои - директно бабички). C'est la vie.

Прекрасна.......!!!!!

прекрасна е била на 15 , прекрасна е сега, на 50 и на 80 ще бъде все така прекрасна, защото истинската красота идва отвътре!!

Страхотна жена, да бъде жива и здрава!