”Шанел” с протест на ревюто си в Париж

"Правете мода, а не война", "Феминизъм, не мазохизъм", това бяха надписите върху плакатите на моделите от ревюто на модна къща "Шанел".

Обратно в новината

Коментари - ”Шанел” с протест на ревюто си в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веселинче, вземи си намери най-сетне някой да те оправи, че съвсем ще превъртиш.

Манекенка-феминистка? Такова животно няма. Никоя феминистка няма да прекара 90 процента от времето си в поддръжка на външния си вид за да се хареса на мъжете.

Обикновено феминистките имат такъв външен вид, че могат само с магия да се харесат на мъжете. П.С. магия - мин. 500 мл. алкохолно питие над 40 градуса

Те феминистките са като ония виц за бабата: -Изнасилиха ме! -Кога? -Преди 50 години, хубаво ми е да си спомням. Те и те така, някакъв патриархат щял да ги върже да гледат деца и всеки ден като се върне злия патриарх с мускули като балони и 25 см шовинизъм в гащите да им завре един чорап в устата и те така...

Хаха, типичните идеи на комплексирания балканец. И аз, и повечето ми приятелки и колежки сме феминистки - това не ни пречи да имаме семейства и деца, просто печелим наравно с мъжете си, не се оставяме да ни казват какво да правим, и сами определяме как ще живеем. А, да - това може да те шокира, но полагаме грижи за външния си вид и изглеждаме добре.

Много моля редакторката да ми поясни следните думи "психеделични цветове" - тъпа съм и не съм ги чувала, а се интересувам от мода.

Пардон, дето се вика - чукнах в гугъл и ми се изясни :)

Нека пискат! И ние пискаме, ама някой да ни е чул...

В първия момент си помислих, че стачкуват в знак на солидарност с останалите ранно пенсиониращи се против вдигането на пенсионната възраст.... Язък...

Готино хрумване за ревю!

Казва се ЖюлИ Делпи, с И. Не че има някакво значение за тази световно неизвестна особа.

и след ревюто сигурно по леглата, кой с когото се падне ...

Доста лицемерно от страна на Лагерфелд да представя лозунг от името на жените "не на мазохизма и бъдете себе си", при положение, че именно той най-силно агитира жените да слабеят до смърт и всячески се опитва да им наложи този свой еталон за "красота".