Вижте нови снимки на героите от ”Хобит”

„Хобит: Битката на петте армии“ тръгва по кината у нас на 19 декември в 3D.

Обратно в новината

Коментари - Вижте нови снимки на героите от ”Хобит” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям фен съм на книгите. Първо ме запалиха комиксите в "Дъга" като дете, а после изчетох и книгите. Въображението на Толкин е създало един невероятен свят, населен със запомнящи се герои. И на филмите се кефя, макар че някои промени и липси ме подразниха, понеже ми мяха най-любимите моменти. Та, общо взето очаквам с интерес третата част на "Хобит". Обаче снимката на Еванджелин Лили е пълна отврат. Прилича на бар дама от Лас Вегас.

Кога ще излязат фигурките "хобит" за детското меню в Макдоналдс?

Измислици и премислици отвсякъде. Книгите са в пъти по-интересни, няма начин след като са оригинал.

На кой му пука дали сценария е издържан в стила на оригиналната книга.На мен ми стига удоволствието да се потопя в един чуден свят поне за три часа,далеч от ежедневните проблеми.Успея ли,значи филма си е струвал!

Благодаря за добре изразеното мнение. Точно това човек трябва да търси във фентъзито. Толкин е велик и е бащица на жанра. Джаксън накара милиони хора да се запознаят с творчеството на Толкин.

Последния път като бях на кино гледах предишната част, следващия път ще е за този филм...

еййй, най-сетне една приятна новина, различна от глупавите бози за Тачо, лили иванова, Веселин Маринов и Атанаска от Павликени. Аман от тая пасмина.

Кардашиян ще са в главните роли, предполагам?

тъпня след тъпня, важното е пачки да се трупат!

Като ти е тъпня, гледай си турските сериали и новините и мълчи. Чалгар плешив.

естествено, че книгата е в пъти по-добра от филмите, тва е извън съмнение. обаче, трябва да се отбележи, че са се справили сравнително добре с екранизацията. има и неща, които ги няма в книгата, но до някаква степен я допълват и не седят съвсем като изсрани. аз лично очаквах да се справят много по-зле от това. така че филмите, айде да не са шедьоври, но все пак стават за гледане. А и все пак Хобит е сравнително малка като обем книга и е написана в по-... как да го кажа - по-като за деца книга, а не като властелина например. В заключение - можеше да е много по-зле.

Ако ти самият искаш да блеснеш с "умня", да беше направил съпоставка с романа (който дори не си чувал, камо ли чел), да посочиш силните и слабите страни на екранизацията, да поразсъждаваш върху пресъздаването на героите... А ти какво направи вместо това? Няма да казвам, че не е възпитано.

Те такива хора книги не четат.

Сега се очаква Питър Джаксън да филмира "Силмарилион"

Това ясно, че ще го филмира, ама той да не вземе да филмира и "Недовършени предания"?!

Още преди да съм гледал предполагаемата простотия мога да сметна, че "Войната на таралежите" ще е 100 пъти по-филм от таз бозъ.

Явно голяма "война на таралежите" се е разразила в аналното ти отверстие - ем сърби, ем боли. Хемороиди?

По-голяма простотия скоро не бях срещал из форумите. Изпростяването е заразно.

Абе все ми се струва, че си "мръсник", а не "мръсница". Толкова добра реплика с мръснишки привкус не може да се роди в женска глава.

В стремежа си да направят три филма и да изкарат тройно повече пари, толкова са украсили и променили историята, че духа на романа се е изгубил почти изцяло.

Какво значение има, дали спазват точно историята на книгата. Стига филма да е направен грамотно, много хора ще го гледат с удоволствие. Първата част от тази трилогия малко ме разочарова, но втората определено ми хареса. Стискам палци тази да надскочи втората.

Щуротий за инфантилни безумци!

Е, ти вместо да ги гледаш тия глупости, по- добре си пусни новините, дано с тях ти е по- забавно..

"ЩуротиЙ", с "й", сериозно??:) Явно покрай "умнотиите", в които си се потопил, не си сколасал да се научиш на елементарен правопис, хехе.

по-добре да съм инфантилен безумец, отколкото неграмотен фен на чалгата и кебапчетата /като тебе/

защото с този език си достоен пример за чалгарщина, турски сериали и простотия