Александър Уанг представи колекцията си за H&M

Колекцията Alexander Wang x H&M дебютира на модния подиум в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Александър Уанг представи колекцията си за H&M | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, това вече е върхът на перверзията. Не знам какво изобщо се върти в главите на днешните "дизайнери" като измислят такава пошлост, но според мен границата на здравия разум отдавна е прината и им трябва спешна консултация с психиатър.

H&M са тоталните боклуци! Марка за простолюдието - евтино, изкуствено и гадно. H&Shit. Евала!

H&M!Все едно да да ми показват Bershka,Stradiwarius и др.от сорта и да ме убеждават,че някой мечтае за такива парцали-ефтини и некачествени платове,лошо ушити,кой им прави реклама на тия?

Гроздето е киселооо.

За теб ли?Не живея в БГ,това са просто дрехи,с нищо не отличаващи се от всички останали от тоя стил.

H&M е верига за масовия потребител. Дрехите са предимно от изкуствени и рециклирани материали, затова са и еВтини. В европейските магазини от тях пазаруват предимно тъмнокожи и азиатци. Понякога правят съвместни проекти с известни личности или дизайнери-Мадона, Донатела Версаче...

Деси, ти откъде пишеш, че ми е чудно?

точно така е!

Може да са некачествени дрехи за масовия потреботел, но в никакъв случай НЕ СА ЕВТИНИ!! Заповядайте в моловете в София и ще видите шалове за по 30-40 лв.! Въобще не са евтини!

Отвратително и пошло...

Не ми хареса, тази черно-сива гама подтиска.

Александра Уанг да налее малко средства в бюста си.

Мисля, че тоалетът на модела на снимка 4, е особено подходящ за носене в ежедневието през този и следващия сезон. :-) Господа, ако искате да сте изискано-небрежени, но и да се откроявате сред тълпата, заложете именно на този тоалет. Ще оставите трайно впечатление както в градския транспорт, така и по улиците на града, а дори и в офиса. ;-)

Напълно подкрепям мнението Ви, но не би било лошо към този съвет да се придържат основно мъжете с физика сходна с тази на манекена от снимката. В противен случай резултата няма да бъде особено естетичен.

Доста авангардна мода.Тия мрежи пред лицето са малко трудни за прегльщане.Иначе е ок.