Юбер дьо Живанши: Днешната мода е груба

Основателят на модна къща "Живанши" Юбер дьо Живанши смята, че днешната мода е "груба".

Обратно в новината

Коментари - Юбер дьо Живанши: Днешната мода е груба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От мода не разбирам и не се интересувам. Считам я за глупаво и снобско деяние. Но този човек ми казва, че не съм прав. Прав съм, че не разбирам - но само до тук. Напълно го разбрах и се съгласих с него! Тъжно е, че разни селски пръчки осуетяват и помрачават това, дето този специалист и ОСНОВАТЕЛ в жанра е направил, прави и казва ...

Голям.

Роклите и изобщо стилът му за прекрасни. Сякаш ненатрапчиво подчертават женската индивидуалност, но и загадъчността и естествената нежност, които би трябвало да ги има всяка жена. Предполагам, че такива дрехи с по-голямо удоволствие ще бъдат съблечени от един мъж, отколкото наистина грубите модерни напоследък "дрешки". Но пак е въпрос на личен избор и кого какво го влече..:)

снизходителна усмивка за онзи ,дето кичи с епитети,които дори не рзбира по същество!иначе високата мода служи на обществото без да прави хората жалки слабоумници,оставили се да ги разголват за сеир на пачите.Живанши е класа,недостъпна за много талантливи,та какво остава за посредствените и бездарните

Естет, но неграмотник. Дори не се разбира какво искаш да кажеш. Ако неграмотността е израз в някаква степен и на глупост, как тогава да се вярва на " естетските ти преценки"?

Руиз

Моите уважения към Живанши! Мисля, че всеки в напреднала възраст е консервативен.

О не, никога модата не е била такава отврат, нещо почнаха да прекаляват с тоя скандинавски минимализъм, просто и мъжете и жените са облечени в момента като гейво или травестити, някакав ужас е.

Навсякъде другаде коментари.Тук нито един?!