Обявиха победителя в ”Нов български роман”

Деница Дилова е победител в първия анонимен конкурс за нов български роман на издателство Сиела.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха победителя в ”Нов български роман” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да се поощряват. Купих си наскоро антологията "Литературни бесилки", но не съм я прочела още. Съгласна съм, че рядко се попада на нещо, което може наистина да те развълнува и да ти остави следа в паметта, но самият факт, че има хора, които все пак имат интелектуални търсения встрани от теми и писания като тези на Хорхе Букай, П. Коелю и други нашумели, пак е похвален. Живеем в много сложно и динамично време и теми има достатъчно, може би бързината, с която се живее, не дава време за осмисляне, но рано или късно ще се създаде нещо, което наистина да осветли някои въпроси на съвремието ни, които безпокоят хората.

Подгласникът Васил Панайотов пък работи в "Жената днес", което е главен партньор на събитието!!!

Тия един конкурс не могат да направят без скандал за връзкарство, може ли Любен Дилов да награждава братчедките си.

Днес куцо и сакато пише, всяко нищожество, учило-недоучило, чело-недочело, с хаотични, разпокъсани знания, има какво да "каже". И все са "скандални", все са "провокативни", все са "оригинални" - едно голямо нищо, пустословци и безталантни епигони. Спасението от тази кипнала отвред графоманска гнъс е във факта, че читателите са по-малко от "писателите". И слава Богу!

На мен пък ми е мъчно, че спечели братовчедка на член на журито. И така пак стана класическа шуробаджанашка история. Подгласникът на братовчедката на Любен Дилов - син, Васил Панайотов, обаче напълно заслужава второто си място. Верятно и първото, но не е ничий братовчед.

Може пък да е талантлива братовчедката. Заглавието провокира.

Едно голямо Браво и от мен ! Все повече чета новите Български книги , прекрасни са !!!! Абсолютен фен съм на Милен Русков . Талантливи люде сме Българите ! Светлината е с нас , никой не може да ни спре : ))) Когато под такава статия видя повече коментари от тия под платените пасквили за златки-патки , николети -венети , катрини -рептили и прочие отпадък , ще знам , че сме стъпили на верния път : )) Скоро ще е ! Със здраве : )

Браво, честито! Най-накрая една хубава новина за интелигентни хора!