Любовните истории на София Лорен

Известната актриса и сексимвол на Италия София Лорен издава книга със спомени, която ще се появи на пазара след няколко седмици.

Обратно в новината

Коментари - Любовните истории на София Лорен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно красива и харизматична жена

а дали е нписал как ален делон и белмондо са я завътьртели кат пиле на грил?

бих и се зарадвал ако ми предложи

София Лорен е световно известна актриса. Изключително красива и талантлива. Икона в италианското кино. Скромна в личния си живот, независимо от зашеметяващата си кариера. Въпреки многобройните опити на журналисти и папараци да извадят нещо пикантно за нея, така и не успяха. Имало е много нещастни мъже които са я желаели, нормално е за една примадона във филмовото изкуство. Спомням си за великият Марчело Мастрояни и за техните незабравими роли. Сигурно и той е бил луд по нея, но тя си остана вярна на маестро Понти. Доколкото знам, дори и след смъртта му. Сигурно в книгата ще научим нещо повече за нея. Ако невежите писачи в този форум се бяха позаинтересували коя е тя (тонове страници в мрежата), особено в световната филмова база данни (IMDB), биха се шашнали от безбройните италиански и щатски филми в които играе главна женска роля. Отдавам това невежество на пубертетската публика, която така и няма да изживее радостите на нейните филми, но за това пък има самочувствието да коментира.

Лелята на моя приятелка е шеф на банка. Моята приятелка напредна доста в банковите дела, но не без да положи усилия: прекара целия период между двадесетата и тридесетата си година, работейки по дванадесет часа на ден, без да има време за развлечения. Хубаво момиче е, не ходи по мъже, а представите и за любовта са като от роман от 19-ти век. Неотдавна се влюби в момче десет години по-младо от нея. Купи му телефон и кола. Малкият учи в Лондон и когато тя иска да го види, му плаща самолетните билети. Срещите обикновено са във Виена, Варшава или Париж. Веднъж го заведе на екскурзия за двама в Гърция, малкият взе две момчета и едно момиче, та да не скучае с каката. Така си я караха, докато един ден той не спря да пише. Тя разбра от фейсбук, че малкият си прекарва уикендите с възрастен английски господин мальчик гей. Мъката и разочарованието не са за описване, двамата си останаха добри приятели, а тя най-сетне си обясни защо любимият не я е пожелал в леглото. Случаи на меркантилни мъже, мога да изброя поне пет-шест, все са на мои приятелки. Понякога наистина не разбирам как след всички калкулации и технико-икономическо сравнение на варианти, някои връзки просъществуват.

Полът е без значение. По мои наблюдения, най-разпространения начин за смяна на класовата принадлежност, се нарича проституция. Само проституиране не е достатъчно обаче, защото склонните и проституиращите са твърде много, а онези които успяват да просперират с това - твърде малко. В този смисъл София Лорен е природно интелигентна жена, направила си е добре сметката какво и с кого и как.

Имам чувството, че изобщо не си чел "темата". Набило ти се е в окото неподходящото заглавие, но това си е чиста медийна уловка за лаиците.

да си напиша коментара като отговор на някой от хората писали по-долу, но реших, че забележката ми към тях е достатъчно важна и искам да я прочетат повече хора, защото се злоупотребява постоянно с това, че жените сме меркантилни. Не твърдя, че не сме, но мисля, че и мъжете обичат паричките и лесното издигане също.

Божкеее, каква трагедия, сърцето ми кървии ...

Някак не схванах, какво общо има историята със София Лорен? Младите и любовници? :)

"По онова време София Вилани Шиколоне смятала да сключи брак с продуцента на филма Карло Понти и трябвало да направи избор, който да определи личния й живот и кариера." По този повод няколко мъже са писали по-долу, че София Лорен е поредният пример за това колко меркантилни сме жените и дори вадят обобщения. Правят така много често, включително и под други статии (аз съм доста често тук) и използвах намалението да напиша колко меркантилни са пък мъжете :)

Обожавам тази жена ! Като дете колко картички с нейния образ съм купувала от будките ... не съм изпуснала нито един нейн филм.И сега -на тази възраст е красива и чаровна . дано дълго да е жива и здрава.

Мъжки комплексари, некадърници и неграмотници, лумпени и кримиперсони, мразещи целия свят, са налазили като голи охлюви всички форуми, правейки ги вече непривлекателни за нормалните, интелигентни българи. Не остана място, което да не сме олигавили със злоба, злъч, омраза и простотия. Бъдещето ни е от ясно, по-ясно. Мислейки си, че като правим гнусни коментари за великите, способните, талантливище, ще се издигнем малко по-нагоре от лилипутския си ръст на дребни червейчета, но така само потъвме по-дълбоко в дупката, която сами си копаем.

ти си много издигната

От нея в цялото световно кино! Ха пукнете се, злобари-тъпанари!

баси глупака

Жените се интересуват само от парите на мъжа. Дори не е толкова за "гледане на децата", по-скоро, да имат сигурен доход и евентуално да не работят въобще.

Оле, каква е гадна! Просперирала е като се е предлагала на разни чичаци, зажаднели за свежа плът.

Красива и талантлива!

която изкарахме хладнокръвна и пресметлива кариеристка и мръсница. София Лорен се запознава с Понти, когато е на 15. Имали са 20 години любовна връзка преди да се оженят, тя е на 35 чак и по това време вече е богата и известна, благодарение както на красотата, така и на таланта си.

и искам тук и сега да разбера защо имам минус?

"Двамата се запознават за първи път през 1950 г., когато тя е на 15, а той на 37. Въпреки разликата в годините им, между тях пламва истинска обич и те се женят през 1957 г. Тъй като Понти има брак с първата си съпруга Джулиана, италианската държава не признава брачния съюз със София Лорен, тъй като разводите са забранени за онова време. "

жените само лъжат, че търсят любов и романтика, а всъщност се омъжват най-често по сметка!

И аз искам да разбера що има минуси - колко такива случаи знам, че и всеки ден виждам такива. Жените рядко се омъжват по любов, истинска, най-често е от любов към портфейла на мъжа или там нещо друго. После се чудят що им е крив животът.

Правят се на ощипани! Хехе, един пример и от мен - чаровна съседка, а гаджето й прилича на чичка с 10-15 години повече от нея, няма да коментирам коли и т.н.

Аз се омъжих по любов. Но всеки си решава как да живее собствения живот и какви са му приоритетите в него. Другите не ме интересуват как се бракуват, тяхна си работа, нямам право да ги съдя. Така, че не виждам какво толкова го дъвчете това кой за какво се е омъжил/оженил и какво ви влиза в работата.

eeeeeee къде сте бееее богати български мъжееее. все комплексари и използвачи сте обаче имате самочувствието да пишете как ви ползват жените. Сигурна съм че всички до един с коментари как жените ги използвали за пари коли и да им гледат наследниците са смешни голи и боси пръдльовци които сам в мечтите си са заможни и прилвекателни. не не ви искаме москвичите задръжте си ги нито умираме да харчим жълтите ви стотинки.