Рене Зелуегър съсипа лицето си, не могат да я познаят

Актрисата шокира с външния си вид присъстващите на церемонията "Жените в Холивуд", организирана от списание "Elle".

Обратно в новината

Коментари - Рене Зелуегър съсипа лицето си, не могат да я познаят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда на повече от 45 г. след това "разкрасяване"... Ако не беше правила тези операции и не бе отслабвала щеше да изглежда по млада. Жалко, тъжно е направо.

Това е различна жена-все едно е с няксква маска-различна от лицето и-аз не съм я харесвала като жена,но имаше страхотни роли, които я направиха чаровна, но както се каза по-долу холивуд не прощава никому

Това не е тя!!! Ето какво прави комерсиализма.

беше пухкавела и много и отиваше, сега обаче като е почнала да се фибри си проличава коко е красива.

да заприлича на жена и тя. Харесва ми, отслабнала е с доста труд за годините, но ефектът е поразителен. Сигурен съм, че и тя се чувства добре и щастлива.

Gal

само дето лицето не е неиното....направо е зловещо

Тая винаги е била същия вампир като сандрабълок. И двете са клявки, носещи се по течението и Холивуд ни ги представя за "велики".

Това "сандрабълок" както си го написал/а ти се е получило много добре. Като митично чудовище от скандинавския фолклор: "Сандрабълока излезе от пещерата и погледна Один с кървясалите си очи."

Специално влезнах тук, защото бях сигурен, че ще намеря коментари от болни хора ... и някак си е интересно да четеш коментарите на луди. Сега се чудя обаче дали и аз нямам някаква лудост, след като ми е интересно да чета какво пишат лудите?

Браво за коментара, адаш! Всъщност казват, че най-трудно и неосъзнато е докато полудеем...после ставало много лесно.

Ами , значи на всеки лека лудост да пожелаем и много пари, разбира се!

Има много по-дебели жени, които са симпатични за разлика от нея - преди си приличаше на грухчо от всякъде, сега и аз не знам

малко ми е кофти за жената - цял свят да говори колко си остарял(а). вижда се че не се е променила пластически - просто доста е остаряла. ролите от които я помним са от преди 15-20 години и наистина не сме я виждали от около поне 10 години. кофти, но истината е че жените като ударят 40г. и външният вид тръгва бързо надоло. сигурно се е пипнала тук-таме, но главната разликата е просто от старост...

И ти, и тези които са ти сложили плюсове сигурно сте балкански мъже, дето си мислят, че те самите са някакви аполоновци, които вечно си стоят прекрасни и млади. Само на Балканите мъжете си мислят, че всяка жена над 30 е стара, а над 40 си е направо за гробищата.

Да й ядете ушите.

заприлича на Мики Рурк явно силикониста (ботоксиста) е един и същ

Важното е тя самата да харесва лицето си така, няма причина изобщо да й пука дали някой смотан жълт журналист ще го нарече "съсипано" или някой-си ще я плюе по форумите:)

Така е, най-глупавото нещо е човек да плаща данък обществено мнение.

Май не разбираш, че на "публичните личности" като кинозвездите работата им се състои точно в гледането на общественото мнение. Ако не се харесва на публиката, няма да има роли, няма да има и $$$.

Когато публиката те харесва в дадена роля...може би трябва да поддържаш тази външност, а не да се правиш непрекъснато на холивудска звезда...ако малко се позакръгли, може да се "опъне" в лице и да стане отново онази Бриджит, която харесвахме....иначе не я виждам в новия филм за Бриджит....което ще бъде жалко....

Харесва ми и така, и то много....

хората много обичат просто да се се оценяват и да оценяват и да си играйкат

Безумно прилича на Робин Райт Пен!

и аз това си помислих - но на по-зрели години. Но не виждам какво толкова й е съсипаното - нормална 45-годишна жена, елегантна. Да, лицето й вече не е младо и пухкаво, но това е естествено. А стига вече злоба по форумите. Всички остаряваме

Обвивка без самоличност... Да се чудиш- защо?! Ама каквото сам си направиш...

Интересно въз основа на каква запознатост със"самоличността" й направи подобно "задълбочено" заключение?:)

За мен е по- ясно от ясно- когато се правиш на някой, който не си, значи човека е несигурен в себе си. Как бихте се почувствали, когато ставайки една сутрин и махайки бинтовете, ще намерите под тях абсолютно непознат за Вас човек пред огледалото? Възможно даже такъв, който не Ви харесва? На мястото на образ, познат и любим на милиони хора, образ, даден Ви по рождение? Това за мен е загуба на самоличност.

Нормално. Интересно само, защо не е изчакала да преминат отоците от.... манипулацията. Или фотографа я мрази? :)

БРЦК

На мен ми харесва и така. Промяната не е кой знае колко голяма. А статията е в стил 'жълта помия'.

Наскоро пак гледах Me,myself and Irene, страхотно филмче! Толкова е сладка там! Не е първа красавица, но е много чаровна! Защо си е съсипала лицето така не знам....?!

Къде ми е Бриджит Джоунс?

Е,още не е заприличала на Донатела Версаче,така че,има мегдан да продължи да издевателства над лицето си ....винаги може дае ипо-зле :)

Заглавието е крещящо "жълто" и не се съвместява със сериозната журналистика - без значение, че е в рубрика "Лайф". Не само, че е с оценъчен елемент, но е явно обидно, което е по-лошото. Не е учудващо, че и повечето коментари под статията са в подобен "стил".

Зелеуегър прилича на зеле в главата.

Изключително оригинален, забавен и интелигентен коментар. Браво.

Зеле ве негър -> Зелеуегър.

Подходяща е за корицата на албум на IRON MAIDEN.

Това не е разкрасителна процедура. Това си е пластична операция за беглец от закона. И кредиторите й няма да я познаят, дори да я видят в асансьора.

Вие оставете жената - лоша е работата, то е ясно... Ами видяхте ли близнака на Тошко Славков с кошера на главата до нея...

това е когато човек очаква хорското одобрение ,няма го чара и естествеността й:) не бих си направила операция..един човек ,трябва да бъде това което е

Никога не е била красива, че да си е съсипала лицето. Как иска да изглежда и какви процедури да си прави си и лично нейна работа.Така че най-добре си гледайте вас!

Не е била красива, но не беше и грозна за разлика от сега!

беше чаровна

Въпрос на вкус! Не може всички да са ултра красавици, мадамата беше характерна, запомняща се, очарователна, секси, което е повече от просто красива. Според мен няма грозна жена, или почти няма. Тъжно е, когато някои жени в стремежът си да се почувстват по-атрактивни, обезобразяват естеството си.

Всеки човек е уникален, защото е различен. Има уникални черти на лицето, които го различават от останалите хора. В момента, в който решиш да променяш нещо - било то устни, нос и т.н. променяш чертите на лицето и излъчването си. Никога вече не може да си същия човек, губиш своята идентичност. Човек трябва да се приема на всяка възраст и да не психясва на тема остаряване. Старостта е бъдещето на всеки, който се радва на дълголетен живот. Едва ли е по-добре да умреш млад. Остаряват и мъжете, и жените. Но както по-долу пише наистина се оказва натиск върху жените да изглеждат перфектно на всяка възраст, а това просто е невъзможно. Колкото и да си опънеш бръчките няма как на 45 да изглеждаш като на 20, 30 и т.н. Дори медицината не е толкова напреднала, но пластичната хирургия е машина за многооо пари за глупаци. А и не мисля, че всички тези интервенции не оказват влияние и на здравето в даден момент. Едва ли са полезни......

нямам думи!

Глупостта не прощава.

Боже, отвратителна е станала. Оттук няма връщане, според мен, варианта е да се самоубие.

Айде ти първо да покажеш как да стане самоубийството, кво ще кажеш?Лай-ар

Ужас, на нищо не прилича!

защо тези патки се подлагат на подобни простотии? Очевидно едната причина е, че имат много излишни пари, а другата е, че са прекалено алчни и го правят, за да изкарат още милиони. Обаче, като се замисля, въпреки всичките им разходи и мъки по "разкрасяването", болшинството от средностатистическите българки на 45 изглеждат по-добре от това нещо...

това са жертви на едно коварно общество. не можеш да си представиш на какво си подложен особено в Холивуд ако не изгелждаш перфектно...

Проблемът е, че повечето звезди са подобни на спортистите. При спортистите има треньор, който не само тренира, а мисли и направлява всичко в живота. Така и при кино звездите - има мениджър и не знам още какъв, който "мисли" за кариерата. Като каже - ще правиш пластична операция - оная се съгласява. Едно, че няма достатъчно мозък да прецени, второ, че е свикнала да вярва и печели пари. Казали са й - ще вземеш милиони - взела е. Сега пак казва "yes" оставяйки друг да взема решенията. А ако си надхвърли възможностите и закъса с парите, зависимостта става още по-безизходна.

ще вземе? Съсипва си способността да прави мимики, лицето на актьора трябва да е колкото се може по-подвижно, за да изразява разни емоции. Бях чела интервю на Фара Фосет, че никога не би си направила точно по тази причина.

Ето какъв е резултата след постоянния натиск върху жените да изглеждат перфектно денонощно на всяка възраст. Защо Джордж Клуни ходи с побелели коси и брад Пит готдо носи бръчките си, а жените актриси винаги се гледат под лупа?? Защо всички реклами за кремове за бръзки винаги са насочени към жените?! Всички продукти за отслабване са насочени пак предимно към жените! Ето резултата! Да не говорим, за жертвите на анорексия и болимия, които са отново предимно жени! Не жените са грозни или остарели, а обществото в което живеем е грозно!!!

Пише се "булимия", а отговорът е съвсем простичък: числеността на мъжете е по-малка от тази на жените, поради което, за разлика от по-голямата част от представителите на животинския свят, при Homo Sapiens женската е тази, на която се налага да привлича мъжките с външния си вид, а не обратното. А голата истина е, че мъжките са привлечени не просто от външен вид, а от външен вид, съчетан с младост. Младостта, уви, е нещо, през което всеки минава най-много веднъж ;-)

Благодаря за забележката, но в бързината съм направила няколко, а няма опция да го редактирам. Това може ли да ми дадеш източник, къде съществува като информация и закон, който трябва стриктно да се налага и спазва от Homo Sapiens? :) Благодаря ти предварително.

когато човек е консуматор нищо не помага

е ми има 18 годишни тогава :) а гпък жените не са ли привречени от младост и друго...хахаххаха това е консуматорското мислене

Тогава защо старите ергени са повече от старите моми?