Сабатин и Люба напуснаха ”X Factor”

Саня Армутлиева се сбогува със своя финалист Люба Илиева в първия голям концерт на "X Factor".

Обратно в новината

Коментари - Сабатин и Люба напуснаха ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

двамата ми любимци- люба защото е без никаква подготовка-самороден талант, а сабатин-защото е един от наи-хубавите мъже стъпвали на бг сцена. погледнете конкуренцята- графа или любо- дърти и грозновати. защо миро е наи-популярен бг певец- ми защото е симпатичен....аман от грозници на сцената- не се става известен без визя...оня двама рапони без коса, нито са толкова големи певци, нито стимулират интерес с визя или присъствие. изключително грешен избор и от тук нататак х фактор има един зрител по-малко.

Да, жалко за Люба, момичето има ярък талант и ще си намери своето място с правилната подкрепа. Лично на мен Сабатин много ми харесва, нищо, че снощи не пя много добре, но според мен има невероятно излъчване, мек и благороден тембър и приковаващ чар! А освен яркия глас на Славин, всички останали момчета, макар и много добри певци, са доста невзрачни и незапомнящи се!

Който иска може да я подкрепи в групата "Да върнемЛюба в Xfactor" във FB

Яд ме е за Люба, защото има талант. Иначе според мен Михаела и Славин са най-добрите.

Тази пикла Кристина не трябваше да продължи.Има глас,но прекалено много участия по формати,а Люба не!Махнете Кристина и върнете Люба!!!

Имаше авторитет .........а сега падаш все по-ниско ..... (и моля, не съм хейтър, а реалист)

Категорично групата на момичетата снощи помете от сцената отбора на Мара. Тя пък направи всичко възможно, с абсолютно кретенския избор на песни, да провали дори тия, дето имат някакъв талант. Сега, ако има равнопоставеност, трябва да върнат Люба в предаването по същия начин, както върнаха и севлиевското момче!

След групите (първия сезон), момичетата (втория сезон), сега е ред Марчето да провали и момчетата и отново "нейният" отбор да отпадне първи...и то не заради участниците, а заради грешен избор на песни (какъв то определено вчера беше случаят и със Сабатин, и със Станимир)

Сега да върнат Люба в стил "Мирян" ........

Абсолютно адекватен вот на публиката. Сабатин пя зле, а Люба стана жертва на извънредно силна и енергийна конкуренция и на този фон просто нямаше шанс. Иначе е интересна жена, пее добре, има фино култивирано излъчване.

Саня, определено, беше събрала много як отбор и,който и да си тръгнеше,беше жалко. Докато при Мария само двама стават за оставане и единият е рокаджията,докато останалите пяха толкова фалшифи,особено оня ревльо,дето ту го гонят,ту го връщат

А Михаела само какъв бабешки тоалет и прическа вади..... Стилистите и фризьорите са за разстрел.

Доста опорочена история. Момичетата са много добре, но сред момчетата доста плевели. И как пък го върнаха този Мирян, много измилено беше и после пак момчетата с едно повече. А тази Мария Илиева откъде толкова несъответстващи песни им беше измислила?!?!?! Славин ли беше рокаджията, много симпатимно и можещо момче, но тази песен не беше като за него. Сабатин е направо... то се видя.

Гледам Х-Фактор редовно и смятам , че елиминирането на Сабатин беше резонно , предвид фалшивото му пеене , но елиминацията на Люба (моята фаворитка) беше меко казано изненадващо , защото това момиче има изключителен гласов капацитет и много добро сценично поведение . Жалко

Да, и аз това се чудех. Момичетата са много добри, имаше по нещо при всяка една от тях, но според мен сега повече момчетата ще бутат. Жалко за Люба, въпреки че не била ходила на уроци, много добра беше. То само с уроци и без глас не става

Какво ще кажете за смешната постановка в началото за връщането на Мирян??? Уж че нали още същата вечер след като го изгони лятото решили да го върнат... Смех, Маро, смех....

Да, уж още същата вечер решават да го върнат, а пък в същото време се съобразили и с желанието на публиката, дават и фейсбук страницата в подкрепа на връщането на Мирян. Смешна работа. Цялата работа е да не загубят смс-ите от Мирян.

А при тази "сърцераздираща" драма музикалният фон и гласът зад кадър - като на Съдби на кръстопът .......... голям смях....

Сигурно Мара иска да му покаже 1-2-3 неща лично :)

Най-вече как сА мята и как го бара...

Не знам колко е "влиятелна" и в кои среди Мария Илиева, но тя има два много големи проблема, които рефлектират върху зрителите и върху изпълнителите и. Първия е, че тя по никакъв начин не харесва рок музика във всичките и форми. Обича да са бара, да са мята, да копира разни черни американски чалгарки, но рока е мръсна дума за нея. И второ няма абсолютно никакъв усет за избор на песни според възможностите на изпълнителя и. Ама никакъв. И непрекъснато цикли в некви стилове дето повечето мигаме и се чудим кво става. Аз по цял ден слушам радио, но 80% от нейния избор не съм го чул никога, никъде. А избора и за рок се заключва в 3-те чути от немай къде парчета предполагам по някое радио в колата.

Ох,няма ли найсетне да запеят на Английски,стига стози гаден български!

Разбрах иронията :) И аз се надявам да има поне един концерт с изцяло български песни. Имаме уникални изпълнители с голям диапазон - Маргарита Хранова, Васил Найденов, Силвия Кацарова... Все ще им намерят песни, с които да покажат потенциала си.

Абе тия новите певци са хубави,ама нищо ни им се разбира.

Аз пък съм голям фен на Кристина. Страхотна е!

Сомодеен талант. Децата имат съвсем друг тембър и не върви като за такова състезание.

Аз пък на КристаЛина /бел.р.- Георгиева/

На мен най-много ми харесаха Мирян и Михаела. Особено Михаела - тя беше безупречна. Мисля, че Люба има още много работа и с право отпадна. За Сабатин да не говорим - беше доста фалшив.

Михаела с Никаква интерпретация на изпълнението на Кристина Агилера. Все едно слушаш кареоке запис. Много е прехвалена.

Най ме подразни коментара на Мария Илиева след изпълнението на Люба. Имало интонационни неточности. Аз съм обикновен зрител, а не специалист като така наречените ментори и мога да кажа, че това момиче пее много добре. Наистина журито трябва да е различно всяка година. Тези каквото и да кажат или направят, вече ми изглежда опорочено.

Всички участници са много симпатични и талантливи. Трябва елиминирането да започва след 3-ти или 4-ти концерт. Така преценката ще е по-реална.

Толкова фалшиви усмивки са извадили горките! Или нещо да не са ги подпрели из от..д!

Сезонът е много силен , особено при мъжете. Момичетата пеят еднакво. Жалко, че отиват бройки за тези надз 25, защото не могат да се изявят по-младите.

Мария Илиева ще спре да повтаря ключовите си думи, всяко изречение е едно и също, само че в разбъркан ред "изпълнител с невероятно вокално майсторство, емоцията ти изпълни сцената, завършен артист" бла бла бла. От 3 години е "ментор", никога никой нейн изпълнител не е постигал каквото и да било, защо продължават да я пускат?!

Нали ментора Мария е избрала коя песен да изпее Сабатин. Слаба песен и от там идва и слабото изпълнение. Що се отнася до Люба, надявам се, че ще има бъдеще като певица.

Саби пя фалшиво и неуверено, въпреки че има страхотен тембър.

Сабатин си беше за елиминиране.Няма и капка съмнение в това.Има желание и мек глас,но ?

Така става, като набутате няколко такива, които грам не отбират от пеене, още на първия концерт отпадат много добри изпълнители като Люба. Изобщо не знам чий го дири там този с потника в групата на Любо..А и също, доколкото си спомням от предишните сезони - не толерирате участници, които са се явявали в други формати. Тази година колко такива пуснахте до концертите...

За мен всеки нов сезон на това шоу трябва да има различни ментори, както е в другите издания по света, но тук тупично по българси едни и същи муцуни.Мария за трети път доказва, че не става за ментор, които и отбор да води, нейните хора си тръгват първи, и сега ще има дежа вю.Учасниците са много талантливи. но менторите им не струват.

Михаела и Люба й бяха най-силните момичета..

Михаела и Невена!

Михаела е силна,но Люба има още да ходи на уроци.Не става само с гърло,трябва и техника.Трудното предстои защото трите са добри,но все пак следващата ще е Кристина и след това Михаела.

Аз пък мисля, че тази Невена е малко overrated. Песните на Бионсе и бяха слаба работа. Вчера се представи добре обаче. Трябваше най-малката да си тръгне