Коментари - ДесиСлава: Израснала съм в семейство със скандали и насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз скоро прочетох,как Самата Мими Иванова каза, че ДесиСлава и е племенница,така,че ти лъжеш...

Без да съм експерт по психологията и битието на чалгаджиите смятам че целото такова съсловие произлиза от такива семейства.Те просто са втора или трета категория хора.

Не е само гласът и пеенето. Хубаво е , че не е изгубила способността да се радва / поне така изглежда , но смятам, че е наистина/

тя изглежда като мумифицирана, иначе има глас и пее.

Успех Деси, ти си страхотна!

Страхотна е! Даже страховита - особено на снимка 15.

все да оплюем. Изглеждала много по-стара от сестрите си. А ако е по-стара от тях в действителност.

Истина е. Сестрите й са доста по-малки от нея.

Познавам я само като име - известна е, но аз не слушам тази музика, защото съм завършила консерваторията - цигулка. Миловидна е. За пръв път я чух,когато на конкурса изпя една песен заедно с участник. Гледам как тананика и виждам,че знае освен чалга и друго, но с чалга се печели. И тя ли има по-мплад мъж. Що не - може да си го позволи.

"аз не слушам тази музика, защото съм завършила консерваторията - цигулка". Ти сериозно ли?

Изводът който се налага е, че когато си завършил консерваторията и свириш на цигулка (сигурно е от тази комбинация), губиш способността си да чуваш музиката на обществени места ;-) Това на майтап. А сериозно: доста кух трябва да си, за да вземеш собствената си "елитарност" толкова сериозно.

Хубав глас но за съжаление използван за чалга.Доста завехнала за годините на които е,изглежда като майка на сестрите си.Снимките са красноречиви до какво падение води чалгата.

Изключителен глас има. Ако се беше родила в чужбина, щеше да е световно-известна сигурно. Жалко, че има отвратителни чалга песни. Иначе е страхотна. Но не гледам "Гласът", защото се изявяват предимно кръчмарски изпълнители ...и менторите са скучни. Успех на Деси!

браво деси.бъди силна и се бори до край.дано си щастлива

Не знам какви " леля и чичо " са Развигор попов и М. Иванова на ДесиСлава. Но си спомням , че преди години, когато ДесиСлава започваше, имаше едно предаване с нея. Там тя разказа, че М. Иванова и е някаква роднина ( доколкото разбрах не "кръвна"), че е идвала в къщата, където ДесиСлава е живеела в този момент и изобщо дори не и е обръщала внимание, че съществува.

Мими Иванова е сестра на втория(или кой знае кой по ред)баща на Десислава.Беше доктор,алкохолик.Хей така остави баща ми да умре,защото беше пак пиян и отиде да обядва,след което каза,че ще се върне да види какво става.А баща ми получи лек инфаркт,после се доказа,че е можело да бъде спасен,ако е оказал необходимата помощ.След няколко години и той почина. Красимир се казваше.Така,че не са никакви леля и племенница.Да не лъже.

Съжалявам за баща ти

Пич/Маце, Бог да прости баща ти. Само ти си знаеш какво ти е било да живееш с мисълта, че е могъл да бъде спасен, но си отишъл, заради престъпната небрежност на пияния доктора.Най-лошото от обаче е, че с докторите, които останах в България, тепърва ще се сблъскваме с такива случаи и ще губим близки, които са могли да бъдат спасени, ако докторът е бил малко по-малко неграмотен.

и много просто семейство , ама много