Ива Екимова: Дара минава през тежък период

Ива Екимова заяви в интервю за bliasak.bg, че е благодарна, че е излязла от Къщата на VIP Brother, за да може да подкрепи дъщеря си.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова: Дара минава през тежък период | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази лелка ми беше противна още от невадата, някак си все се правеше на интересна , но като всеки отблъскваш ме човек просто я игнорирах, но преди години може би, четох едно нейно велико изказване, че всички жени трябвало да бъдем слаби едва ли не анорексични и ако не сме били такива значело че сме смотани или нещо от този род. Не го приех лично , защото тежа точно 47 кг. при ръст 157, но като знам какви усилия ми струва, защото съм предразположена към пълнеене и като знам как хиляди българки - момичета и жени се борят с килограмите да наричаш по - пълните смотли , ей тогава ми падна тотално в очите. А в брадъра я видяхме колко е лицемерна и как се увиваше около евгени , който я плюеше, пък тя си мисли че дъжд пръска. Да не говорим за свалката и с Иво - просто да се покаже - ей на, вижте ме аз съм супер жена - навсякъде все мен свалят - толкова заблудена овца.

Защо около мен мирише на умряла риба?

Ако една жена преследва мъжа, това "чисто имиджово" не говори добре за жената! хахахахахахахаха

Нямам нищо против тази женица, ама е много жалка! И сама си се унижава още повече...

Ако Иво Аръков не беше такъв пич, ами беше някой сметкаджия и използвач, така щеше да я подлъже тая лелка, че нямаше да знае милата на кой свят е. Само лекичко да и беше дал аванс и щеше на секундата да забрави Петрослав ли беше Петромир ли беше нейния мухльо. Толкова е хлътнала и отчаяна, че няма накъде.

Страшно е грозно да гледаш някаква отчаяна 40-годишна лелка (а изглеждаше даже на повече и като цяло изглеждаше супер зле в брадъра) да се сваля на някакъв 25-годишен пич. Ужасно жалка картинка! А то се вижда ясно, че Иво си харесва Кучкова. Нормално си е млад мъж да се заглежда по млада сексапилна жена, а не по майка си!

Да, прав/а си. Въпросният Светозар очевидно е кауза пердута и женичката търси заместител.

Само един балкански Ганьо може да нарече 40 годишна жена лелка.

Като е в тежък период дъщеря ти, защо не си стоя при нея ами отиде в този формат и показа какъв човек си? Според мен дъщеря ти е в такъв период, защото изпита срам заради теб.

Кинти брат, те лекуват много неща...

Приятеля и каза първо, че е дошъл в студието да я защитава да остане в играта, като тя излезе той каза че е дошъл да си я вземе. Този е ненормален двуличник.

Ами те така са си паснали явно след като тая не е по малко двулична,,,

KaiRen

Колко трябва да си тъпа, за да си вярваш , че си толкова красива, умна и добра майка??? Много тъпа... Дори Дарвин ще е в недоумение как такъв индивид оцелява толкова дълго, при условие, че е такъв дразнител.

ако има малко мозък в главата си изобщо няма да се показва

ако има малко мозък в главата си изобщо няма да се показва

Аз съм позитивен човек. Обичам всекиго до доказване на противното. Широката ми усмивка демонстрира моето предразположение към всекиго. Постигнала съм много - телевизия, университетски преподавател съм, помагам на много хора да бъдат възприети по най-добрия начин от обществото. Най-съкровеното ми желание е всички хора да са щастливи. Обожавам да чета оня, дето го четат всички манекенки /Паоло Куельо/.

Ива, прекаляваш вече, почвам да не мога да спя. Затварям очи и чувам и виждам твоята голяма, начервена уста и силното ти и дразнещо говорене. Спри се, не се издържа!Същото ще помоля и Тачо.

Съжалявам Пипи, така съм устроена. Моята мисия на тази земя е да дарявам хората с пиар, моята чаровна усмивка и кадифения ми глас. Абсолютно съм убедена, че всеки ме възприема положително.

Ива смята, че навън сме същите кухи кратуни като в набеденото за ВИП сборище и ни пробутва приказки от 1001 нощ. По-добре да си мълчи, защото става все по-смешна.

Наистина показа лице на загрижена майка. Само не ми стана ясно защо се включи в този проект, след като имаш такива отговорности. Смешни сте повече отколкото предполагате.

Ако на мен тази отблъскваща жена ми е ПР, не трябва да се чудя защо хората странят от мен.

Така е. Затова броят на наелите я за пиар клони към нула отдолу.

Парите, които заработи Ивчето за има няма месец аз ще ги изкарам за 10-15 години бачкане от сутрин до вечер, минавайки портал. Да си пикая на двете висши образования и двата езика, които знам! Да е жива и здрава!

Недей да мърсиш професията. Бил "IT специалист" - марш обратно в блатото.

Споко пич, ИТ специалисти няма само в София работещи за по 2-3000 лева. Обикновено в провинцията се работи от 600 до 1200 лева на месец!

IT специалистите са най-добре платени. Мои познати взимат по 5000 и нагоре на месец :) в София. В Пловдив взимаха към 2 бона, така че не се оплаквайте.

дя-до

Още утре да се прекръстиш на Майка Тереза. Къде събра толкоз милост и съчувствие. Боооже, Бооооже! Просълзих се!

в Ива поне има нещо мило и човечно, и не е грозна, това че има големи черти на лицето говори за широко скроен човек и за силен характер - високото и голямо чело говори за голям интелект, изобретателност и фантазия, а голямата уста за воля и ярка индивидуалност. Хиляди пъти по-гнусни и противни са ми неуки и ограничени разпоретини като кучкова, двете златки, ку. лозанова, в. райковица, свиркол станкулова и още много долнопробни овце.

Добро утро Ива. Благодаря, че сподели за специалните умения на Станкулова.

Нито съм Ива, нито съм Иво. Изказах мнение.

Здрасти Иве, Няма да се предаваме!

Огромното количество неподходящ грим на какво е показател? Според мен е липса на вкус, а ти как мислиш? Намери още едно оправдание за този карикатурен образ.

Човек изгражда мнението си за другите в първите няколко секунди. Моето възприятие за тази дама е отрицателно. Четейки коментарите тук, не виждам някого, който да изразява положително отношение към въпросната личност. Изглежда в дир бг пазарните принципи не работят щом ни занимават с особа за която никой не иска да чете.

Не защитавам тази дама, дори не я харесвам. Но помислете само как се чувства дъщеричката й при тези писаници. Нека проявим малко мъдрост. За всеки влак си има пътници, както е казал народът! Нека не бъдем толкова крайни!

дя-до

Би ли имало изобщо писаници, ако въпросната "майка" не се държеше както се държи? И изобщо, ти наистина ли вярваш в това театро със спасението на редник... пардон на дъщеричката й?

Ама тази какви ги плещи всеки път различна версия ...

Нали трябва да вмъкне някъде, че е мъжа и се е самоубил и всичко и много драматично и трябва да я съжаляваме и да и даваме пари без да прави нищо. Тая за нищо не става. Дори няма визия за да се показва по ТВ. Плаши хората.

Дано не е вегетарианка, те при никакви обстоятелства не слагат месо в устата. А иначе с тази начервена, огромна уста, рай за всеки зъболекар...

Това невзрачно същество не заслужава внимание! Тази начервена разкрачена уста извиква хубави войнишки спомени.

Горкото дете.Да расте с такава майка.

Бъдещата Албена Вулева.

Това изрусена леля, набедена за ...,,красавица", отблъсква с пошлата си визия.А тази грозна, начервосана уста, просто те кара да се погнусиш.

Едната е водоравно, другата е хоризонтално. Въпрос на избор.

много сте злобни. Ива е добре да се спре малко, защото дъщеря й кара пубертет. Иначе е приятна жена и Дара е добро дете.

Кое точно и е приятното? Ти жена виждал/а ли си? Тая е вампир. И непрекъснато изтъква как мъжа и се е самоубил. Нещо са ти грешни прдставите кое е нормално.

Приятна жена???

ТАЯ НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА ВЕЧЕ

С тоя гол череп , дълъг нос , грозна уста , отвратителен глас - как може да има това самочувствие ?Сега през ден ще се пише за нея - скоро не сме чели за Юлиана , мъж и бебе , за Теди Кацарова , за Белослава , Графа ,ДЕо ,Лора и какви ли не още бездарници и натрапници ! Като че ли други хора няма , за които да се пише !Звезда била - на кое - на махалата или на входа ?И какво образование има тази жена , каква е основната и професия ? И на всичкото отгоре сутрин се коментира и пак едни и същи срещу тлъсти хонорари ни занимават с тези пълни идиотщини !

ААА, за Лора четохме-родила, ами забравиха Азис бе! Оня ден ги беше стипосала на екран Кулезич заедно с отварачката Мара, а бе отврат...И сега тръгват от предаване на предаване изгонените...Аман..

Да мълчиш и да четеш - всичко това те интересува!

До Райна Д.: Мила Райне, Не желаем повече да чуваме нищо за Ива Ек.! По-скоро сме навити отново да четем за Мика, макар и с едно око. Моля, пожали ни!

Махнете това лигаво, мяучещо и просто същество! От пръв поглед си личи посредствеността ѝ, а като си отвори и силно начервената огромна уста става трагично.

+++

+++ Наблягам на лигаво.

необяснимо е как една толкова невзрачна, посредствена и простовата жена може да център на внимание, пардон, обяснимо е.....какво ли не правят парите

ДИР-а, пак ли тая ,бе? Дайте ни поне ден покой !!!

Изкара се все едно е работила в Биги по професията си ПиАр. Назначена е било да оправи имиджа на Иво Аръков. Патка глупава! Иво обаче не и се върза и не страдаше много от уж имиджа си на гей, защото много добре се познава.

Мън-мън,Света вода ненапита!Сети се,че дъщеря и минава през труден период чак сега,иначе искаше да печели формата-лицемерка!Щом съквартирантите го забелязаха и коментираха флирта с Аръков,значи е било нещо много явно,а тя се изкарва Майка Тереза

не всичко е пари, приятелю, не трябва да се изпада толкова ниско, всичко си има някакви морални граници, които тази жена прекрачва

"голяма" експертка е, няма що, но пи арът й е с обратен знак, за съжаление страда детето й.........

Модераторите, вместо да си правите труда да цензурирате възмутените коментари на хората, по-добре махнете това ненужно писание и не дразнете хората като натрапвате тази недостойна жена, а и за детето й ше е по-добре.....

Тази Ива е на принципа каквато и гадост да прави, винаги да и намира благородно обяснение. Личи си, че е ПР експерт.

ха ха ха ха ха ха, е тва жените всичко могат да извъртят....

кво и е трудно на това дете,гладно ли е,жадно ли е,голо ,босо,ако е това да се погрижи мама,не да се зъби по тв шоута.

Зашо ми скрихте коментара? Просто казах, че тази жена има ужасна визия в риалити формата, а реално е пръснала толкова пари и се хвали с това

Пак ли тия двете? Сега и това малкото ли ще ни пробутват в бъдеще? Малка държавица, но за сметка на това с мноого невзрачни "випове".