Трима певци напуснаха ”X Factor”

Още трима напуснаха шоуто за музикални таланти.

Обратно в новината

Коментари - Трима певци напуснаха ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трима "певци"!!! А ДАЛИ СА ПЕВЦИ Е ДРУГ ВЪПРОС ??? ВСИЧКО ЖИВО СВИРИ И ПЕЕ, ЕДИН ЗА РАБОТА НЕ МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ...цитат от един голям български филм - "Оркестър без име".

От всички досега най-стилни, тонално точни и с добри гласови данни са Атанас, Станимир, Михаела, Славин, Траян! Георги е атрактивен, повече е там за шоу и наистина не се взима на сериозно. Момичешкото трио, може пък в следващите концерти да ни изненадат с по-точно и синхронно пеене. Харесвам предаването, но прекаленото реване при отпадането ми идва в повече! Като ги харесват има начин да им помогнат да се докажат и извън формата!

Това "реване" е напълно обяснимо и съвсем естествена реакция...всеки се надява да стигне колкото се може по-напред във формата, а не да отпада още на 1ви концерт, защото мигновено ще бъде забравен... Та те дори самите победители често се "затриват" и доникъде не стигат след края на шоуто и всяко чудо е за 3 дни, какво остава за останалите, които са се трудили... Просто такова е положението в тая държавица, няма бъдеще... Та, сълзите на изгонените са си съвсем на място...милите. Всеки се надява да впечатли и да пробие...

Мой пропуск! Имам предвид прекаленото реване на менторите при отпадането! Затова уточних, че може да им дадат едно рамо извън формата!

Чудех се изобщо защо Виктор трябваше да бъде избран да продължи. Имаше много по-добри от него, а не продължиха. Само заради визията?

Виктор въобще не беше за тази сцена трябваше да отпадне още в началото ама ...

Гледах ги, като нов формат, от любопитство, амаааааа тая Къдравата /не зная как се казва/ ме отказа мноного скоростно. Хубаво е, че има други телевизии.

Самсонов ли е, Рапунцелов ли е, не знам, но също не знам, как успя да стигне до голям концерт този виещ като прериен койот! Та то Краси Аврамов вие по-добре от него!

Недоумявам кой и защо го набеди това момченце на снимката за красавец? Само защото по неговите думи е успешен модел в чужбина, не значи, че трябва да го изкарват и тук неземен красавец. ОПределено не е е - има крис нос и ТЪП поглед. Да не говорим, че НЕ МОЖЕ да пее изобщо. Любо Киров няма нюх за таланти. Неговият отбор е най-слаб. Снощи беше много скучен концерт. Кой избира песните на участниците? Или ще са супер изтъркани и банални, или неизвестни, средно положение няма. Чак да заспиш пред екрана. А има такива хубави песни. Всяка година едно и също пеят.

Bell

Твърде късно го изгониха г-н Самсонов.

Още трима дилетанти напуснаха аматьорското шоу. Не е голяма загуба, вече никой не си спомня за тях.

Този 'убавец от снимката ми се види малко...., а ?

Стига са пяли на английски,дайте малко на албански,нИдейте така ,другите нации ще се обидят!

Мария Илиева с право изгони оня лигльо с козята брадичка и бомбето (нито може да пее,нито може да свири).Защо го върнаха? Обеща ли са му кариера със сигурност.

Защото е мега стабилен!

Добре , че не е гига стабилен..

... хептен гьотьора стабилен! И най-важното не се взима на сериозно.

Некоректно е заглавието! Напуснаха ДВЕ певици и ЕДИН разхождащ си гащите пишман-мераклия, който не успя през всичките си участия да изпее два верни тона!

И коя, от нас жените, му следи верните тонове?!:)

Некъдърността не ходи в гората, както и глупостта.

Ех Норче, маце та дрънкаш си, липсват ми крачетата ти

И аз много харесвах Нора като жена - дупер крачета вадеше и секси муцунка. Дано да се снима в някое еротично списание, че да изплакна очи и полъскам малко

Добре де, хайде стига простотии. Малко уважение към другите . Аман от чалгари. Затова ли гледаш Х Фактор, да плакнеш очи и......

Жалко за Ива и Нора!Особено за Нора,много хубави крака имаше!

А к'во ще кажеш за краката на Тайландския манекен?