Дъщерята на Ерос Рамацоти стана модел на 17

Може би все още не сте чували за Аурора, но сигурно познавате баща й – Ерос Рамацоти.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Ерос Рамацоти стана модел на 17 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е здрава и много щастлива, но за моделка ... не става. Добре, че си има известно татенце, че да я вземат.

ерос нямаше ли врузка с една наша моделка....нещо такова се пишеше..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление няма дори нещо симпатично в това дете - доста учудващо, а от вънщнпстта на Ерос няма и помен - той правил ли си е днк тест?

Тази и написах името в гугаля и дадох на сърче и опа, снимки от плажа. Немате си на представа за какви телеса иде реч. Висока е това е супер, ама е и яко мощна. При мене има шанс с уговорки, а за да съм истински щастлив трябва много алкохол.

cwetence

Много си е нормално момичето даже ;) Е, ако Вие сте мъж 160 см, 55 кг, може и мощна да е... :D

Акстра си е момичето. А високият ръст е по-ското недостатък, високите жени са груби, дори слаби. Под 170 са по-нежни.

Това в кръчмата не може да се нарече кариера- по скоро к..ък по-надребно!

едни перспективни кариери по кръчмите и магазините... Иначе сте права.

Спирам да я чета тази рубрика докато не смените редактора. Кой ги пише тези статии бе, първолак ли? Хайде по-сериозно моля!

Леле,леле,сите тук сте убавци,че и умни.Детето си е чаровно,няма как при такива родители.А и няма да е комплексарче,поради същата причина,това е наша,българска беда.Мищел е модел,актриса и т. н.

Ами с нищо не блести девойчето, но мама се е омъжила за точния човек и затова са я взели за модел. Ако реши да пропее там пък фамилията Рамацоти ще помага.

ти да не мислиш пък че е много лесно да се омъжиш за такъв? трябва да си освен хубава и интелигентна и куп още кой знае какво. Така че браво на цялото семейство :)

Детето постнало снимки в Инстаграм с дрехи на марката, за която е омъжена майка и! Що решихте, че е станала модел?!? Ако аз се изтипосам в каубойски костюм, това прави ли ме краварка?!?!

Майка и е танцьорка, така ли? Все ви се чудя как може да ст етолкова неинформирани. Мишел Хунцикер има завидна кариера в 3 държави - Швеицария, Италия и Германия като ТВ водеща и модел(по-рано). В Италия е точно толкова популярна колкото и Ерос. Тя води италианската версия на 'Горподари на Ефира' и точно нейният маниер на водене имитира Мария Игнатова.

Последното нещо, което М. Хунзикер е - това е танцьорка, както е представена тук. Тя е телевизионна водеща, моделка, актриса и дори певица. Но тук , кой знае защо , е представена като танцьорка. Къде танцува тогава? И , ако не греша, известна е с многобройни афери с мъже - мисля, че имаше и някакъв спортист, някакъв скандал, но не помня добре, а може и да греша.

тази или е осиновена или е станала грешка в болницата - има азиатски очи, няма как да е с такива на база двамата й поне законни родители, биологичните й родитили май са други.

?!?....Нема никаква грешка....Едно уето мишел дойде на село, оти и аресвала природата у Банскиу край...поразодииме се, показАх и козуетата, издоииме кравата...., посуе тя изведнъж ...издои и питониу...и те така! Познах си я, също у глави като мене.... с краварскиу погуед!

Одрала е кожата на майка си на младини. Бръкни в мрежата и виж, има стари снимки. Има една, където девойчето е съвсем бебе, а мама и тате - млади и влюбени. Приликата е поразителна. После явно има яко тунинг.

Нищо лично , че е дъщеря на Ерос Рамацоти, но истината е очевидна - грозновата е !

Закъсняла е. И по-малки стават професионални мъстии.

Куц да бях, сляп да бях, но тези да ми бяха родители. Казваме си че в България има връзки и шуробаджанащина !!! Ами това "НИЩО" дали ако не беше мама и тати щеше да бъде "НЕЩО" ????

ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ! (Виж началото на изказванета си!)

Мама и тате са хубавци..а това що е???

Богат крокодил

То милото на човек не прилича, те манекенка ще го правят. Съвсем се изродиха представите на модните агенции за красота и женственост.

Момичето дори не е невзрачно , направо си е грозновато : )))

Симпатично дунде. И то пробутано с връзки, горкото.

бреййй-колко е важно да си танцьорка на този свят! Иначе детето не е за модел с този фейс, но шуробаджанащината явно не е характерна само за БГ:)

"Сигурно познавате баща й." Иска ми се да го познавам, да, и да си пием всеки ден заедно еспресото. Ама... Любимец ми е Еросчо. ИЗключителен певец и секси сладур. Да е жива и здрава дъщеря му. Красавица е.