Бременността на Катрин вече си личи

Херцогинята на Кембридж Катрин явно вече се чувства добре. След като преди дни направи дебюта си на светско събитиe, тя не се спира с медийните изяви.

Обратно в новината

Коментари - Бременността на Катрин вече си личи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се за сетен път какво стана с рождения ден на Рижко, нали го отложи заради неразположението на Катрин, проведе ли се най-после какво стана.Цялата съм в слух.

Пак ме заболя шпека от тази новина ;)

Не знам как щях да заспя без най-нова информация за бременността на Кейт!

*Juliana*

Няма начин и НИКОГА НЕ СЕ СЛУЧВА бременна жена направи наедряване в долната част на корема в първите месеци... Бебето расте НАГОРЕ по корема - и е вертикално разположено, а матката се раздува под наклон, така че бебето реално расте срещу ребрата..... Като ми покажат некоя такава снимка с възглавница, и се сещам, че камериерката на Катрин със сигурност не е получила акушего-гинекологично образование, че да знае как да нагласи възглавницата. Е това е - даже възглавницата не можаха да монтират като хората, такова значи камериерско невежество....

Тя е в 4ти месец, какво ти растене на корема нагоре. Точно така си изглежда коремчето в началото на 4ти месец - с леко остро изпъкване под пъпа. Моето беше същото и при двете бременности.

*Juliana*

Глупости на търкалета. Как ви раздухват въображението да виждате несъществуващи коремчета и несъществуващи бременности.... Хич да не говорим за несъществуващото повръщане... Иди по новинарските сайтове да четеш на воля колко много хора са убедени, че Уилям използва сурогатна майка...цялото театро отдавна е известно.... Коментари от цял свят по въпроса....не се бременее така - и хората го виждат и се знае....

*Juliana*

Абе жена, тя ако повръщаше така неконтролируемо и беше толкова зле - тогава как според тебе повръщането спря по команда. Направи си справка - тая болест с повръщането не е само в първите месеци както е при нормална бременност - а ако имаш тая болест, си повръщаш докрая така и то много зле - и не може да се контролира тая работа както на тебе ти се иска. Баси как ви разиграват - а вий лапате муите и превъзнасяте 'принцесата'.... Всички сме виждали и помним Даяна как наедряваше и то видимо - и как изглеждаше след раждане...и то само на 20 години, съвсем млада...а как се ражда на 32 знаят не само лекарите.... Начи като ви засилят по нанадолнището и вий 'принцесата' та 'принцесата'...ква принцеса е тая? тая е измъкната от Долно Нанагорнище снобска скубла...за да слугува на семейството....щото нормална и влиятелна аристократка знайш ли кога ше даде да я прават на пестил тека.... Ако още се съмняваш - направи си сърч и за калина - как наедря и надебеля след раждането....една бременност в 4 месец НЯМА как да се скрие - а Кейтито вече втори път пробутва номера че била слаба...еми да, анорексичките са слаби, да..... И типично за анорексичка - изглежда по-стара и проскубана и износена.... Баси - имайте малко здрав разум, а?

На мен ми е симпатична!!! Не са ми жизнено важни новините от Кралския двор на Великобритания, но ми е приятно да чета, че жена очаква рожба! Кралица, принцеса, миячка, продавачка, професор, секретарка, мениджър, билетопродавачка...... Какво значение има жизнения или социалния статут на една бъдеща майка?!?

спасихте ми деня. как можахте вчера цял ден да не напишете редче за катринчето.

стара е майка ти, или майка ти е стара

ливанка на з6 и досега неомъжена и без деца..... ама тои баи геоги си знае

Катрин е много сладка,мила и чаровна. Тя е изискана и същевременно много семпла.Харесвам я.Да и е лека бременността!

Добре, че ми казахте... Притеснявах се, че още не си е проличало!

Оттук не се вижда, че си личи ...

няма лошо по добре едно облечено да се роди отколкото голокато пуска и после ходи тук там има работа няма работа пари и ец.симпатяга е знае си протокола *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

никой в света не е браменен, само кейт е бременна.

Аз се успокоявам от факта, че Амалката ще забременее и тя, та да настане разнообразие

ама какво ни интересува??това сем спря да ме интересува след смъртта на Даяна!!!скучни и сиви са ми!!

Tогава е ги интересуваще Даяна. Винаги е имало незаинтересовани.

Много е готина и адски много ми харесва, чаровна жена, хубава двойка с принца!

Старите възглавници ли ще носи, или са й приготвили нови за тази "бременност"?

В големи филми се вкарваш, душко! След като твоят живот се свежда до простотия и селски клюки си мислиш, че всички са така...Хайде остани си със здраве! :)

айде, другият път и на нашата стачка, да се ...борим заедно:)))

Оооо, господи, най после й си личи! Каква световна новина и радост заля целия свят? Няма КТБ, Мизия, Бат Сали, бедност, захвърлени в боклука бебета, Горни Лом и безнадеждно тъпи депутати, а има една елементарна английска селянка, която баба ми от Долни Пасарел всека нощ сънува, и ни занимавате дни наред с нея!Хвала Вам, пишещи братя!

Не чети тогава рубриката за световни звезди и знаменитости, щом не ти понася! Направи си линк в браузера само за криминалната българска и циганска хроника - това очевидно ти е любимото четиво!

Пишат за нея, защото тя е пример как една изпечена к*рва може да стане знаменитост.

При много знатните и много богатите,важат други правила.Катрин е еврейка.Това е видно за всеки ,които знае нещо за расите и техните характеристики.Децата и ще са наследници на трона.Принц Уилям може да си пада и по прасета,но ако иска да е принц Уилям,трябва да има наследник от точно определена жена.Същото стана и с баща му.Милия грозник бе оженен за девствената Диана,която му роди 3 сина.След това я изкараха нимфоманка,после я убиха,щото беше бременна от Доди,пък не върви Уилям да има полубрат арабин и мюсюлманин с тази политика на Англия.И след това Чарлс си взе Камилата и така и до днес.

Ами ще личи я, да не би да е слон та да и личи след една година. Тъпа новина.

Сигурно е ужасно депресиращо на нейните години да трябва да се обличаш като млада пенсионерка, за да паснеш на дворцовия етикет.

Не й пука ( предполагам). След като тъне в разкош с не знам си колко прислуга и други да й гледат децата - ако ще и в чувал да я сложат и на въже да я карат да ходи, лукса, който я чака след поредното мероприятие, я удовлетворява напълно.

Друго си е с лъскаво клинче и с изрязано горнище.Катрин е херцогиня,не евтин парцал.Дрехите и са много стилни и подчертават красотата и.

особено тази с която е на снимките. толкова е стилна че да се чудиш дали не я е взела от някоя елитна проститутка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

??? облича се като пенсионерка??? Това е една от най-стилните дами в света! Апропо, дава добър пример за подражание.

Браво. Да е жива и здрава. Този път е решила тя да износи бебето и съвсем естествено да си личи на външността й. Предният път изглеждаше съмнително слаба, при все че "роди" момче.

Много тъпо изказване! Вие не сте добре!

Катя

Много неуместен коментар. За Ваше сведение при слабите жени е така - при първа бременност не наедряват особено, но при следващите се "подуват" още в ранните месеци.

това пък е свещена тъпота!!! по-глупаво изказване не бях чела. с първото ми дете бях 43кг,когато забременях,а отидох да раждам 86кг. и да,личеше ми още в 3 месец

Аз забременях 44,5кг и започна да ми личи към 5 месец.

За Ваше сведение в общия случай една жена като е бременна не расте само на корем, а подпухва в лице, порастват й гърдите и т.н. Така че Катрин си износи и роди и първото дете, спомням си как изглеждаше- не е била с възглавница под роклята ;)))). Смешни коментари за велика конспирация.