Лара Фабиан пя в НДК до последен глас

Световноизвестната певица Лара Фабиан не изневери на българската публика, въпреки че тежък грип я беше оставил почти без глас, предаде репортер на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Лара Фабиан пя в НДК до последен глас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Umbi

"Je T'aime" е песента, която ме разтърси, гледайки клип от концерт на Лара Фабиан на живо дни след трагедията с годеникът ѝ!!!!!!! Тя трябваше да запее тази песен, но .... нямаше глас..... Тогава публиката запя вместо и с нея!!!!! Още настръхвам от усещането......

пей си,платила си да ти пее Фабиан, пък си пей ти

Винаги се е знаело, че Лара за разлика от всичките ви там световно известни любимци не е певица "на масите". Може да няма такава аудитория като Селин Дион или прехваления Джон Бон Джоуви (който само да напомня се изниза като мокра връв, защото имал здравословни проблеми), но Лара пя с цялото си сърце. Само дребнави хорица биха допуснали, че доказана певица е останала болна на сцената заради хонорара...опряла е тя до нашите пари. Така че, драга ми Недоволна, ще се радвам много, че хора като Вас и разни други разбирачи по-долу няма да бъдат на следващия и концерт.

Редно беше да го отложи. Беше мъчение и за нея, и за публиката. И не са ми много по вкуса тези заигравки, предоставяйки възможност публиката да и приглася. Дошли сме да чуем как ТЯ пее... Как ние грачим си знаем.

Добре, че не съм ходил.

чиста подигравка с публиката, даже и легенче с вода ни пробута като "Музикален съпровод" .

тя пя превъзходно, дори не ми е ясно как успя да го направи, предвид че едва говореше. даде всичко от себе си. беше абсолютен професионалист. беше емоционална, и то искрено емоционална. музикантите бяха великолепни, изпълненията им - разтапящи. и като цяло атмосферата на коцерта беше прекрасна, топла и истинска. тъжно е, че има разочаровани хора; все пак, когато си купуваме билет за концерт на живо, не купуваме килограм зеленчук, че да недоволстваме после, задето са ни излъгали в грамажа.

абе хора осъзнайте се, имайте повече себеуважение, изисквайте повече за парите си, тя затова си позволи това, защото ни счита за абдали невиждали известни певци

Ти от какво остана недоволен?

Беше абсолютна подигравка с публиката, нека си говорим честно! Като е била болна, да беше отменила концерта. Хората, които бяха на концерта втората вечер, бяха платили същата сума за билетите си, както тези от предния ден. Какво получиха? Само разочарование - шест песни и два пъти повече говорене. А хонорарът, разбира се, ще отиде по сметката ѝ целият, нищо, че направи половин концерт само. Поредното доказателство колко "големи" са "големите звезди"! Миналата година и Джон Бон Джоуви имаше проблеми със здравето, но направи такова шоу, че пак ще платя същите пари за билета му. За нея обаче дори няма да се замисля, това ми беше достатъчно.

Нещо бъркаш, точно той си прекъсна концерта след петата песен, че му пречело нещо във въздуха.

дя-до

Беq немаше нужда да тичаш по доктори. И аз можех да ти кажа - не можеш да пееш. ПП Я, сега да видим колко минуса мога да събера. :)))

дя-до

А стига, ве! А плюсовете за кво са? :))))

Че си написал, че не може да пее. Кат съм болен и аз не мога.

Редно беше концертът да се отложи. Изгоряха ни парите.

Ти само за пари ли мислиш?

Като еболна даселекува ни да вземе Хонорара и подиграво с хората ида се лигави не лъжете това е нейниа бизнес

Мисля че като съм дала пари за концерт, ще получа концерт. Лара е много мила, но не пее безплатно, нали?

Обожавам песните на Лара, толкова чувство и любов, просто е уникална !!!