Георги Христов покори Русе с глас и неизчерпаема енергия

Концертът снощи в новата зала в Русе „Канев Център” се превърна в най-успешното културно събитие от самото й откриване, по думите на нейния мениджмънт.

Обратно в новината

Коментари - Георги Христов покори Русе с глас и неизчерпаема енергия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такув богат език имаме какви са тези " лаифове', като по добре звъчи "изпулнение на живо"! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, хубу де! Ще видим в София таз неземна програма. Ма да не излезе, че певецът не знае какво пишат ПР-те му? А тая тъпа песен хич да не я пробутват за нова. И хич такива бози да не прави. Всички знаем къде му е силата - в мелодичните и прочувствени балади с хубави текстове...

Ма той от наШте, бе! Разрешиха ли вече еднополовите бракове?

вие сте много зле,стига с това женене и деца,,,приемете че на тоя Свят освен деца и сватби има МНОГО МНОГО ДРУГИ НЕЩА!!!УФФ ЧЕ ОРИЕНТАЛСКИ МАНТАЛИТЕТ

Браво за поредния успешен концерт на най-добрия български поп певец!

Може..... ,ама нито едно радио или телевизия не пускат негови песни или клипове, защото просто никой няма да ги слуша и гледа.Георги Христов беше актуален навремето заедно с братя Аргирови и Росито,когато нямахме достъп до европейската и световна музика и се радвахме на всичко ново.А пък и не може да се мери с Лилито или Васко например.

Много посредствена песен.Хайде вече да се жени,стига е седял сам,пък вече е стар.

Ти му завиждаш, нали?