Обявиха номинациите за най-стилните британци

Британският моден съвет представи номинациите за най-стилни британци за тази година.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха номинациите за най-стилните британци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мият ли се поне? Който е бил в Англия. знае, че тия изроди не се ният, не се изплакват. Дори в кръчмите е опасно, че не изплакват чиниите.

офф като е толкова опасно си седи у нашенско и не минавай ламанша. Само, че БГ беше нарисувана като кенеф, а не Британия. Между другото си мечата д аима обществени тоалетни в бГ наполовин апоне поддържани като британските, пък дори и да са с пари тук.

Помниш, че България е била нарисувана като кенеф, а помниш ли Великобритания както какво беше, ха?

Факт е, че голяма част от британците са нечистоплътни... Пред къщите им и в дворочете, на улицата е сто пъти по-чисто отколкото в самите им домове. Ама, аре, да не издребняваме...

Суета, суета....егати. Толкова стойностни неща има, за които да има класации, ама не... пишат за дрехи.

След тази новина вече няма да има деца трошащи автобуси!

Че Амал откога стана Британка? Нали класацията е за най-стилно облечени британци?

Още преди да погледна снимката си помислих, че тая новина няма да е в дир, ако не е за Амал Алабалин или царските рептили на Англия. Някакъв странен фетишизъм са тези личности за прословутите редакторки на Лайф в дир.бг.

Райнето работи и учи в Лондон, така че е напълно логично болшинството от статиите, които превежда да са от британските преса и електронни медии.

Това, че учи в Лондон не е критерий за грамотност, талант или компетенция за водене на рубрика. Стотици млади българи работят и учат в Лондон и смея да твърдя, че голяма част от тях са в пъти по-грамотни в писането и превеждането от Райнето, имат хиляди нива по-добра култура и усет за дрехи, стил и прочее. Ама пусто, у нас все така ще се случи, че талантливите и умните остават на заден план.