Жерар Депардийо на ресторант в Пловдив

Суперзвездата Жерар Депардийо хапна обилно на околовръстоното в пловдивския квартал "Тракия" и веднага бе заснет от папарак на "Под тепето".

Обратно в новината

Коментари - Жерар Депардийо на ресторант в Пловдив | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ресторант " Рибарника " на околовръстното в " Тракия ".Ползва се от ГЕРБ.

Тоя как мези, ако почне и да се храни ще има рязко увеличение на храните по магазините.

Родоотстъпник,предател,изменник,все комунистически термини,с които ежедневно ни проглушаваха.А помните ли стиховете от рода на"миньор е моят татко,миньор ще стана и аз"

Стою

Не ги помниш. Не ги цитирай. Стиховете.

Ако не се лъжа ,точно в този ресторант ГЕРБ щеше да събира 2 000 човека на банкет ,но се случи нещастието във Варна ,националният траур и събитието се провали.

Готун пич е, смял съм се до сълзи на негови филми. Жив и здрав да е нека си хапва :)

Човека цял живот хранил името си и сега името му го храни ;)

Този, откакто е руски гражданин се казва Жора Депардийов, моля поправете си статията ... :)

А до тоалетната ходи ли? Снимки?

Значи утре цял Пловдив е на пост и молитва. Тоя е ошушкал, изял и изпил де що има, брей. Какво им се слагате, къде го има това, освен при дребните и комплексирани народчета?! Каквото за всички, такова и за него. Като не му харесва - прав му път!!!

Депардио и много други успели и богати хора взеха руско ,белгийско и друго гражданство не защото са родоотстъпници а заради комуниста Оланд който им наложи огромни данъци върху доходите и реши да си пълни хазната за сметка на работещите успели французи.

По всичко личи, че е бил във Вегетариански ресторант...

А до тоалетната колко пъти отиде - не стана ясно.

как ли се нагньита тая мешка с манджа!! сигурно млати по 20 шкембета!!

Още един от Полезните Идиоти , както ги наричаше Ленин.

Стар номер на комунетата е да подкупват известни хора на изкуството , които да тръбят колко е хубаво при комунизма и какъв колям демократ е примерно Ким Чен Ир или Путин. Навремето бяха примамили дори Пикасо, но той се усети и ги разкара. В случая Ж.Д. наистина се оказа мизерник , защото е много наясно за какво му се плаща - да говори лъжи, той изобщо не е заблуден...

Ж.Д. като цяло е с готино излъчване, но е стара курва.В пряк и преносен смисъл. Наскоро сам си го призна. Затова не е нелогично, че отиде в "братска" Росия и изостави Франция.

Стою

Не разбирам що ти цъкат --си... Сигурно заради РОсия, вместо РУсия... Иначе сте абсолютно прав/а. +

Е това е пияндурник от тежка категория!!!!!!!

Един от голямите френски актьори,Но за жалост от близкото минало..!!!

ОБИЧАМ ГО ! Чела съм му биографията : свръх емоционален, непринуден, искрен и доволна доза самокритичен....

Не забрявай, че говориш за безгръбначно! Недей чак толкова се умилява от меркантилен тип като него!

Не забравяй, че подаваш съвети на някой, който си има собствено мнение. Ако единствената ти добродетел е това, че не си меркантилен...не си източник от когото бих черпила вдъхновение....

Аве и аз искам руски паспорт. Как се прави?

Връщаш българският и вземаш руска.И те така.

+++

Ставаш член на Атака, и ти връчват червената връзка барабар с паспорта и жителство в Донецк.

Един данъчен и политически тарикат ,а колко шум.

А с кой крак влезе в Е-класата и цвета на чорапите? Клечки за зъби ползва ли? Малко нервно ли се вляха в движението или сякаш плавно?

С руски паспорт - т.е. родоотстъпник!

По същата причина отдавна е загубил уважението и симпатиите ми!

Преди доста години, бях на гости във френско семейство, които преливаха от любезност и гостоприемство. След известно време имах неблагоразумието да попитам, дали все пак не биха ми помогнали при една евентуална емиграция от моя страна. Промяната в отношението им беше светкавична- за тях аз станах miserable- нещо като жалко нищожество, което иска да изостави Родината си. Разбира се те и представа си нямаха, защо "искахме" да напускаме Родината си....

Ти глупако, който ми слагаш минус- иди и провери- НЯМА ПО-ГОЛЕМИ НАЦИОНАЛ ШОВИНИСТИ ОТ ФРАНСЕТАТА. Виждал съм и т. нар. им клошари, които спят под мостовете на Сена и вечер се редят за топла супа и парче хляб- половината от тях са по-добре изглеждащи и по интелигентни от 90% от останалата в България сволоч... За французите обаче те също са miserable .Иди и провери ! Ей го къде е

Аз друго си мислех - те, французите, живеят в една държава, която осигурява мн.добър жизнен стандарт. Въпреки това някои хора, като Депардийо, си позволяват да бъдат неблагодарни и предпочитат да се отрекат от държавата си и да се присъединят към Русия, в която от край време цари абсолютно класово разделение и от която социализма не само не си е отишъл, но и продължават да въздишат по СССР! Явно Депардийо се вълнува само от парите, защото във Франция въведоха висок данък за хора с доходи над средните! Лесно им е на някои да харесват социализма, когато не са го преживявали на собствен гръб!!! А за тези, които са го преживявали и продължават да го харесват - за тях е по - добре да замълча и да не си казвам мнението, защото доста нецензурно ще трябва да се изразя!!!

"а тях аз станах miserable- нещо като жалко нищожество, което иска да изостави Родината си." - нали знаеш, че на чужд гръб и 100 тояги са малко! Първо те не могат да си представят какво е собствената ти държава да се държи като мащеха с теб и 2-ро са се напълнили с емигранти и им е дошло до гуша от тях :))) Друг е въпросът защо приемат на драго сърце чернокожи и всякакви етноси, а чуят ли за българин или румънец им настръхват косите. Лошият ни имидж идва най - вече от ромите, които са плъзнали по Европа, но в паспортите им не пише "ром/циганин", а пише "българин/румънец". А и да не забравяме колко престъпници (българи,румънци, поляци и т.н.) сноват из Европа да точат кредитни карти, да сводничат и т.н. Разбира се, за един нормален човек, който си има и професия, и всичко и който смята да живее почтено - да си плаща данъци, а не да живее на помощи - за него такова отношение, като това, което описваш, е обидно и несправедливо, но според мен не бива да го приемаш лично! Просто на французите(и останалите западноевропейци) им е лесно и широко около врата и не можеш да се надяваш на разбиране, нито съчувствие от тяхна страна!

Държал си се като селски бек, който гледа да си оплете кошницата.

И защо занимаваш хората, които явно не са ти толкова близки щом не знаят защо искаш да напускаш страната? Нормално са си реагирали. Българинът е страшен нахалитет, бързо скъсява дистанцията и след втората бира ти е голям приятел.

Този сутринта го чакаха в някакво село, направили му хората три вида баници, а пък той на сьомгата набляга. Язък за баниците.

шъ ги мушне и тех, споко...

Дир-а, 2/3 от "нецензурния ми коментар" е написан от самите вас и аз просто го копирах. В зададения от мен въпрос също не виждам нищо цинично. А може би Вие не отделяте газове от храносмилателната си система? Ако е така - тичайте бързо на преглед, че състоянието е спешно !

Е те тоя ни трябва за Президент,може да си похапва,ама не краде ПАРИ ЗА ОФШОРКИ,И ЖЕНА МУ НЕ ГО ПЛЯСКА ПО БЛУЗАТА ВСЯКА СУТРИН.

на тоя ще ти е по-евтино да му купиш костум, отколкото да го поканиш на ресторант...

васко

Виж че той винаги плаща.