Известни са номинациите за ”Жена на годината”

Списание "Грация" обяви номинациите в 11 категории за "Жена на годината 2014".

Обратно в новината

Коментари - Известни са номинациите за ”Жена на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам против нито една от номинираните, но си мисля, че такава титла трябва да получи жена с особен принос към нещо обществено значимо. Всъщност единствено спортистките ни имат заслуги към обществото.

Стою

Пълна подкрепа! Отделно се чудя защо на Жана са избрали снимка като Горгона. Явно хич не съм наясно с фешъна.

KaiRen

Явно е масова тази заблуда, щото и аз така си въобразявах... Направо нямам обяснение Прея или Дария с какво и до колко могат да застанат до постиженията на М.Бенатова или златните момичета?

...бонбонка, кариеристка, бонбонка, конформистка, бонбонка, к+

Защо жена на годината да бъде избирана от артистичния свят? Все актриси, водещи и т.н. са предложили, а самото заглавие "Жена на годината" според мен трябва да включва по-широк кръг от професии и най-вече такива с някакъв принос за обществото, не само културен. Така и ние ще чуваме по-често за стойностни жени.

Аз съм на Шол-Хол терапия. Всяка вечер свински и телешки Шол в Хола. Много ефикасна терапия.

Не сте написали как ще бъде избрана таз българка на годината. На оперативката в кабинета на главната редакторка на "Грация", като ще гласуват касиерката, портиера и шофьора или как?

Списание "Грация" може да си избере единствено служител на месеца сред персонала си. Например кака Сийка чистачката.

Това че изброените ползват тампони , не ги прави жени на годината . Има толкова читави българки за които нищо не знаем . Тях ни покажете .

За красивите Българчета от ансамбъла по художествена гимнастика - ТВЪРДО ЗА ! Предлагам и нова номинация : една мила старица , която върна намерена на боклука голяма сума . Мисля , че се казваше баба Стефанка ... Прекрасен човек , достоен за уважение ! Целувам й ръка : )

Жана Бергендорф и Алекс Раева са за класация за най-красиви травестити!

И какви са критериите? Какво направиха точно?

известн са с това, че са...известни

Защо лансират някакви измислени звезди, които и сега никой не знае, а след година пък съвсем...искам да видя класация за жени на годината, които да са за пример, на които да дъщеря ми да подражава. Учени, лекари, учители, пожарникари, писатели, с истински професии, смели и интелигентни жени, а не някакви мутреси....това ли са жените на България???

да, абсолютно ви поддържам, но нормалните жени със стабилни професии нямат пари за PR и освен това не искат да участват в такива класации

Цветана Пиронкова и ансамбъла по худ. гимнастика.

Трудно ми е да избера жена на годината - сменям жените през 2 седмици.

Защо няма някоя счетоводителка с три деца?

каква Прея каква Рейчъл Роу какви 5 лева????? Вие добре ли сте????

Защо бе? Какво се чудиш? И двете са певици и са българки. Прея е с баща африканец и майка българка а Рейчал е дъщеря на Камелия Тодорова. Друг е въпроса защо са номинирани.

точно защо са номинирани питам???

Гласувам с два ръце "ЗА" за Мария Силвестър! Красива, остроумна, не е по вкуса на всеки, но много непринудена и чудата. Винаги с интерес съм гледал изявите й, поднася нещата по по-нестандартен начин и винаги с хубаво послание и без да се навира в скандали, да се срами по риалита и да друса цици и задник по телевизията. Другите дами не ме вълнуват и повечето даже не знам кои са :)

Съгласен съм с написаното за Мария Силвестър. Но не е толкова свята, колкото я описващ - и тя се храни от телевизията и по-конкретно - от онзи светещ правоъгълник в ежедневната на българското семейство, което го облъчва с (дез)информации 24/7 .... което от гледна точка на полезността, си е равносилно на друсането на цици! Като цяло всякаквите такива годишни награди са поредната ПР-манипулация на производителите ... в случая - на едно женско списание!

И аз до голяма степен съм съгласен с това, което ти казваш, има логика. Но така като генерализираш всички, които работят в телевизията, излиза, че там са единствено хора с порочни цели. Работя в медийния сектор, има и свестни! Малко, но има. Не е въпросът колко лоша е телевизията, а как тези, които имат влияние върху хората чрез нея, я използват. За мен Мария се правя чудесно и е един от малкото индивиди, които търсят човешкия интерес, а не само личния. А и е красива, естествена българска жена. Колко такива се намират на екрана? За класацията не коментирам, ествствено, че е PR трик, просто исках да изкажа мнение :)

да тълкуваме това: базиран на адекватността на дамите ?!??

ами дали са си пили хапчетата

на годината , защо не включите и някоя жена ?

"Критерият за номинациите е базиран на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година". Не знам какви точно са заслугите към общ.живот на Прея, Рейчъл Роу, Дивна и Михаела? Някои от тези дори не съм ги чувала.

Какви заслуги към обществото имат Раева и Игнатова например? Безсмислени номинации. Каква е целта на това мероприятие? Да направят грандиозно връчване като на Оскарите може би.

Някой да разясни кои са всички тези изброени лица

Новата песен на Лото Шогун-ьо Оооо ...Винаре,Мръвкаре Пендаре,Доларе..Оооо

!?!?

точно както сте го написали, ама ако Ви кефи да ва ибе.

Чакай, чакай ... нали номинациите са за ЖЕНА на годината?! Какво прави сред номинираните Жан Бергендорф?! :)

Час след коментара ми, отбелязваме, че към него има 4 минуса .. което ме кара да мисля, че Г-н Дюселдорф има цели 4 почитателя сред читателите на дир.бг! Да са му честити!

.......и още знайни е незнайни жертви на суетата!!!!! Повечето от изброените не сме ги и чУвалЕ.

Единственото предаване, което може да развълнува и разплаче човек, това е предаването на Наталия Семьонова "Предай нататък". Тя дарява малко щастие на изстрадали хора и им внушава, че те не са забравени от обществото. Тя трябва да получи специален през извън всякакви класации.

Ключовата дума е "внушава".

ключовата е ДАРЯВА. Но ти не знаеш какво значи това.

ЧАСТ ОТ ......ЕКИП !!!!!!!!!